题目内容

【题目】

注: recommend推荐;spice(调味)香料

1Which of the following does The Chocolate Box serve?

A. Fish. B. Cakes. C. Seafood. D. Chicken.

2Why do people go to Last Days of the Raj?

A. To show others how brave they will be.

B. To enjoy the meal while watching shows.

C. To try the dishes there cooked with spices.

D. To have meals in the garden all year round.

3What can people do at A Taste of Tuscany?

A. Enjoy a relaxed breakfast.

B. Taste dishes cooked in Italy.

C. Have a value-for-money lunch.

D. Learn to cook pasta and seafood.

4What is recommended in the text?

A. Hot restaurants. B. Special foods.

C. Weekend activities. D. The best places to go.

【答案】

1B

2C

3C

4A

【解析】试题这是一篇广告,作者推荐了四家新餐馆,作为周末出去吃饭的首选。

1题意:下列哪一个是巧克力盒的服务项目考查细节理解题。根据The chocolate Box的信息If you want meat or fish. don't come here. They only do desserts! Lots of different kinds of sweets. Chocolate lovers will be excited by the range of chocolate cakes.,可知选B。

2题意:人们为什么要去Last Days of the Raj?考查细节理解题。根据Last Days of the Raj的信息The most popular beef are and chicken dishes cooked with mild, medium or hot spices.,可知选C。

3题意:人们在A Taste of Tuscany能做些什么?考查细节理解题。根据A Taste of Tuscany的信息Whether you'd like a great value -for-money lunch or a relaxed evening meal at a fantastic restaurant, this is the place for you.,可知选C。

4题意:短文中推荐什么?考查细节理解题。根据开头Do you want to try something new? Check out one of these hot new restaurants.,可知选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Flow like the river of change

Little stream ran down from a high mountain through many villages and forests. Then it reached a desert. “I went through so many difficulties. I should have no problem crossing the desert,” she thought. As she started, she found herself slowly disappearing into the sand. After many tries, she still failed. “Maybe I can’t reach the ocean,’’ she said sadly to herself.

At this time, a deep voice said, If a breeze(微风)can cross the desert, so can a river. It was the voice of the desert. But the little stream answered, ‘‘Thats because a breeze can fly, but I cannot.

Thats because you cant give up what you are. Let yourself evaporate(蒸发)into the breeze, and it can take you across, said the desert. Give up what I am now? No! No! The little stream could not accept this idea. The breeze can carry the vapor(蒸汽)across the desert and let it leave as rain. The rain will form a river again,” said the desert. “And whether you’re a river or vapor, your nature never changes.” Hearing this, the little stream went into the open arms of the breeze. It carried her to the next stage of her life.

The course of our lives is like the experience of the little stream. If you want to go through difficulties in your life to head for success, you should also change the way you are.

【1】The little stream aimed to reach _____.

A. the forest B. the ocean

C. the desert D. the river

2The little stream _____ before she got to the desert.

A. didn’t meet much difficulty

B. was worried about herself

C. knew well about the desert

D. was confident about herself

3At first, the little stream didn’t accept the desert’s advice because _____.

A. she failed many times

B. she was afraid of the breeze

C. she wasn’t able to fly

D. she wouldn’t give up what she was

4The little stream finally crossed the desert by _____.

A. evaporating into the breeze

B. forming a river

C. disappearing into the sand

D. changing her nature

5What does the story mainly tell us?

A. The road to success is not always easy and smooth.

B. Whatever others say, we should always be ourselves.

C. To succeed, we should change the way we are if necessary.

D. We may experience difficulty in life just like the little stream.

【题目】书面表达

紧张的初中生活即将结束,某中学毕业生论坛正在谈论关于即将来临的暑假活动安排,下面截取了论坛的部分内容,请你根据论坛中的信息以及你自己的想法,写一篇短文

Subject: How do you arrange your coming summer holiday?

Jack

饱览名胜

缓解压力;增长见闻(或自拟内容)

Sandy

博览群书

愉悦身心;开阔视野(或自拟内容)

Sophia

志愿服务

获得经验;锻炼能力(或自拟内容)

Your ideas

……

求:

1.内容必须包括论坛中其中三个同学的想法及理由并写出你的想法及理由,可适当发挥,不要简单翻译

2.开头已为你写好,你只需接着写;

3.词数:90个词左右。开头和结尾不计入总词数,表达中请勿提及真实校名及姓名。

Recently we had a discussion about how we arrange our coming summer holiday at www.luntan.com. Here are the results.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网