题目内容

【题目】In learning English, one should first pay attention to and speaking.

It is the groundwork(基础) of reading and writing.You' d better your best to speak while you do much listening.Don' t be of making mistakes.But be careful not to let them stop you from improving your English.

While you are doing this, a good is to write or keep a diary, write notes or letters.Then if you can, ask some others to go through you have written and tell you where it is wrong.Many mistakes in your speaking will be found when you write. Through correcting mistakes, you can do better in learning English.
If you are slow in speaking, don′t about it.One of the helpful ways is reading, either aloud or to yourself.The important thing is to choose interesting to read.It mustn't be too difficult for you.When you are reading in this way, don' t stop to the new words if you can guess their meanings when they have nothing to do the sentences.You can do that some other time.
【1】A. listening B. listen C. reading
【2】A. try B. send C. make
【3】A. sure B. afraid C. proud
【4】A. idea B. way C. time
【5】A. how B. when C. what
【6】A. easily B. slowly C. really
【7】A. talk B. worry C. hurry
【8】A. something B. everything C. anything
【9】A. look B. look for C. look up
【10】A. in B. for C. with

【答案】

1】A

2】A

3】B

4】B

5】C

6】A

7】B

8】A

9】C

10】C

【解析】

【1】细节理解题 根据后面speaking.和and并列连词,前面也应是动名词。A、C都符合语法知识,但读也有说的意思,故选A。
【2】细节理解题 try one’s best 尽最大努力 固定词组 故选A。
【3】细节理解题 根据上下文意思,不要担心出错,be afraid 担心出错 故选B。
【4】细节理解题 根据上下文意思,一个好的方法保持写日记。故选B.
【5】细节理解题 根据上下文意思, 你可以要求其他人检查你所写的,并告诉你那里错了,what引导的宾语从句。故选C。
【6】细节理解题 根据上下文意思,应是很容易被发现 ,符合语境,故选A。
【7】细节理解题 如果你说英语声音低,不要担心。只有B符合语境。故选B.
【8】细节理解题 A.something 某些 B.everything 每一件 C.anything 任何一件根据上下文意思挑选一些有趣的东西去读。只有A符合语境,故选A.
【9】细节理解题 下文是如果你能猜出它的意思,那么上文应是不要停下来查阅新单词。只有C是查阅的意思。故选C。
【10】细节理解题 have nothing to do with与···无关系,固定用法。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空,阅读下面的短文,从短文后所给的四个选项中,选出可填入空白处的最佳选项。

Martin is a fifteen-year-old boy. He used to be a “problem child”, but a recent ________with his mother changed his life. He didn’t use to give his mother many problems. ________ , after his father’s death a few years ago, Martin’s life became ________ more difficult. His mother couldn’t afford to pay for her child’s education. To do this, she________ work, and so she was often not at home. His mother looked after him as________ as she could. Unfortunately, Martin still caused problems. He was not ________ in studying and he often got into trouble. Luckily, his mother was very________ and didn’t give up trying to help him. In the end, she ________ a difficult decision: to send him to a boys’ boarding school. Martin hated it and used to cause a lot of trouble. One day, he told his teacher he wanted to leave the school. The teacher said it was necessary for Martin to________ with his mother. Martin called his mother, but to his ________, this phone call changed his life. “It was exactly________I needed,” he said. “My mother helped me to understand how much she had given me. She also told me that even though my father was no longer with us, he was________ me and would always take pride in everything good I do. That’s when I decided to change. I realize that ________my father died, I have been afraid of being alone, and have tried to make my mother pay more attention to me.” w Now Martin has ________ changed. He has been working hard and is now one of the best students in his class. How was he able to change? His mother’s ________ helped him to feel good about himself.

1A. conversation B. report C. survey D. speech

2A. So B. But C. Therefore D. However

3A. very B. many C. much D. too

4A. could B. had to C. should D. would

5A. soon B. quickly C. well D. good

6A. pleased B. tired C. bored D. interested

7A. worried B. patient C. careful D. serious

8A. made B. took C. got D. thought

9A. argue B. say C. discuss D. talk

10A. surprised B. surprising C. surprise D. surprises

11A. which B. what C. that D. how

12A. seeing B. noticing C. helping D. watching

13A. since B. before C. after D. when

14A. always B. hardly C. really D. just

15A. advice B. love C. idea D. decision

【题目】For this month’s Young World magazine, I interviewed 19-year-old Asian pop star Candy Wang.Candy told me that she used to be really shy and took up singing to deal with her shyness.As she got better, she dared to sing in front of her class, and then for the whole school.Now she’ s not shy anymore and loves singing in front of crowds. I asked Candy how life was different after she became famous.She explained that there are many good things, like being able to travel and meet new people all the time.“I didn’t use to be popular in school, but now I get tons of attention everywhere I go.” However, too much attention can also be a bad thing.“I always have to worry about how I appear to others and I have to be very careful about what I say or do.And I don’t have much private time anymore.对我来说和朋友闲逛是不可能的now because there are always guards around me.” What does Candy have to say to all those young people who want to become famous? “Well, ” she begins slowly, “you have to be prepared to give up your normal life.You can never imagine how difficult the road to success is.Many times I thought about giving up, but I fought on.You really require a lot of talent and hard work to succeed. Only a very small number of people make it to the top.
【1】How old is Candy Wang?
【2】What did she use to be like?
【3】Why did she take up singing?
将短文中划线的两个句子译成中文或英文。
【4】_____________________________________________________________
【5】_____________________________________________________________

【题目】任务型阅读
The meaning of shaking the head is not always the same in different countries. Maybe some visitors would be surprised when they first came to India. When talking to an Indian, he would often shake his head. The visitors might think that the Indian did not like what they said. But, in fact, they would be completely(完全地)wrong.
Indians always shake their heads when they talk to each other. It does not have the same meaning as“No”. If someone wants(visit)India, he should know this, or it will give him some trouble.
One day, a foreign officer went toon business. He leased(租用)a car and hired(雇用)an Indian to drive it. When he told his driver to send him to his office, the Indian shook his head at once. The officer said again, and the driver shook his head again. At last, the officer, of course, got angry.
“Why do you refuse(拒绝)my order(要求)? ”he shouted. “Drive me to my office at once! ”
The driver answered in a quite loud voice, too. “Yes, sir! ”But to the officer’s surprise, the driver shook his head at the same time.
The car started, and the foreign officer was now too surprised to say a word. He thought about it for a while, and then he nodded with a smile, “‘No’ means ‘Yes’ here! ”
(1)写出句①的同义句。
Sometimes the meaning of shaking the head is in different countries.
(2)用②处所给词的适当形式填空。
If someone wants(visit)India, he should know this, or it will give him some trouble.
(3)根据短文内容在③处填入一个合适的国家名。
One day, a foreign officer went to on business.
(4)将句④翻译成汉语。

(5)根据短文内容回答问题。
What does shaking the head mean in India, yes or no?
It means.

【题目】阅读下面短文,从每题所给的四个选项(ABCD)中,选出最佳选项。
Lu Xun is one of the greatest Chinese writers of the 20th centuryToday, many of his writings are included in school textbooks and his works are read by millions around the world.
Born in 1881 to rich family, Lu Xun had a happy childhooD In 1893, however, his grandfather was put into prison(监狱) for taking moneyAt the same time, his father became seriously illFrom that time on, his family were no longer accepted by their relatives(亲戚) and friendsThese early experiences greatly influenced his writing
By the time Lu Xun arrived in Nanjing to study at a college in 1899, he already believed that Chinese government had to change and become modernIn 1902 he went to study in JapanThere he began writing articles for some Chinese student magazinesHe showed a gift for writing and translating(翻译) and he even wrote several books, though none was popularHe returned to China in 1909 because he was in need of money.
After working for a few years as a teacher in Beijing, Lu Xun again returned to writingIn 1918, he wrote his famous short story Diary of a MadmanIt was the first Chinese novel using the everyday language that people spoke, which helped make it a great successThis, together with his novel The True Story of Ah Q(1921), made Lu Xun a leading Chinese writer
Though successful, Lu Xun still worried greatly about China’s futureIn 1926, he moved to Shanghai and gave up writing storiesHe only wrote articles which called on the people to fight against(反对) the governmentFor this, the government stopped him publishing(出版) any more booksHe was made to write his articles using false names(假名).
Since his death in 1936, Lu Xun’s importance and influence have grownMore and more people have become interested in reading and studying his works.
1Which of the following greatly influenced Lu Xun’s writing according to the passage?
A the people he met in Japan
B the experiences in his early life
C working as a teacher in Beijing
D his father’s being put into prison
2According to the passage, why was Lu Xun’s story Diary of a Madman so popular?
A It came from Lu Xun’s diary.
B It was the first novel to use everyday language.
C Its story took place in modern times
D It was written in a western style.
3The underlined word This (Paragraph 4) refers to ________.
A the success of Diary of a Madman
B the use of everyday language
C the first Chinese novel
D The True Story of Ah Q
4After moving to Shanghai, Lu Xun mainly wrote _________.
A funny stories
B articles about himself
C articles against the government
D stories about the government
5In what order did these events take place in Lu Xun’s life?
A The government stopped him publishing books
B He wrote Diary of a Madman
C His father became ill
D He moved to Shanghai
eHis writings were put into textbooks.
A c-a-b-d-e
B c-b-d-a-e
C e-c-b-d-a
D c-b-e-a-d

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网