题目内容

The robot _____________ the virus and it was_____________ trouble.

A. caught; too much B. caught; much too

C. had; too D. had; a lot

A 【解析】试题分析:句意:机器人感染了病毒,它有太多的麻烦了。此题考查固定短语too much+不可数名词,太多的……,much too+形容词,太……。根据句意,应选A。
练习册系列答案
相关题目

阅读短文,然后在文后表格内完成内容摘要,每空不超过三个词,并将答案写在答题卡的相应位置。

We can remember some important times in our lives. Some things have become good memories. The memories are always in the corner of our mind.

When I was in a kindergarten(幼儿园), I had many toys and friends. They made me laugh and cry. The teachers taught us many songs and games. We played all day. Although we did not know what learning was at that time, we were learning every day.

When I was in a primary school, I was excited to learn school subjects. Nearly every subject caught my attention. However, my favorite subject was science. I remembered on the first day our science teacher told us the sun was like a big fire ball. We were quite surprised and kept our mouths open. We began to wonder at the secret of nature. Later many other things came to our ears. We began to learn carefully.

When I was ten years old, I began to read newspapers, keep a diary, visit museums and make many friends. Every day was something new, interesting and exciting.

Now I am in the middle school. Each day is new to me. I am still learning happily. It is like a journey to me. I have learned a lot, but there’s still a long way for me to go. I hope to become a learned(有学问的) person some day.

Learning Is 1. a Journey

In a kindergarten

Although we know 2. about learning, we learned a lot

In a primary school

Among all the subjects, I like 3. most.

At the age of 4.

I began to keep a diary and visit museums.

In the middle school

I hope I won’t stop 5..

1.Like 2.nothing 3.science 4.ten/10 5.learning 【解析】文章大意:在我们的生活中,我们能记得许多重要的时光。一些事情已经变成美好的回忆,这些记忆时常出现在我们记忆的角落里。 当我在幼儿园的时候,我有许多的玩具和朋友,他们带给我欢笑和哭泣。老师教给我们许多的歌曲和游戏,我们整日的玩耍。虽然当时我们不知道自己学到了什么,...

Americans with small families own a small car or a large one. If both parents are working, they usually have two cars. When the family is large, one of the cars is sold and they will buy a van(住房汽车)

A small car can hold four persons and a large car can hold six persons but it is very crowded. A van hold seven persons easily, so a family three children could ask their grandparents to go on a holiday travel They could all travel together.

Mr.Hagen and his wife had a third child last year. This made them sell a second car and buy a van. In the van, the sixth and seventh seats are used to put other things, for a family of five must carry many suitcases(衣箱)when they travel. When they arrive at their grandparents’ home , the suitcases are brought into the two seats. Then they can carry the grandparents.

Americans call vans motor homes. A motor home is always used for holidays. When a family are traveling to the mountains or to the seaside, they can live in their motor home for a few days or weeks. All the members of a big family can enjoy a happier life when they are traveling together. That is why motor homes have become very popular. In America there are many parks for motor homes.

1.From the passage, a van is also called ____________.

A. a motor car B. a motor home C. a motorbike D. a big truck

2.Before Mr. Hagen and his wife bought a van, they__________.

A. sold their old house B. moved to their grandparents’ house

C. built a new place for a van D. sold their second car

3.A motor home is usually owned by a family with__________.

A. a baby B. much money

C. more than two children D. interest in vans

4.Americans usually use motor home____________.

A. to travel with all the family members of holiday

B. to do some shopping with all the family members

C. to visit their grandparents at weekends

D. to drive their children to school every day

5.Motor homes have become popular because___________.

A. they can take people to another city when people are free

B. they can let families have a happier life when they go out for their holidays

C. some people think motor homes are cheap

D. big families can put more things in motor homes

1.B 2.D 3.C 4.A 5.B 【解析】试题解析:本文大意:美国人口少的家庭有一个小汽车或一个大的。如果两个家长都在工作,他们通常有两辆车。当家庭变大时,一辆车卖掉,会买个房车。小车能容纳四个人,大车能容纳六个人,但非常挤,房车能轻松地容纳七个人,所以一个有三个孩子的家庭可以让他们的祖父母们去假期旅行。房车总是用于假期,当他们一起旅行时,所有的大家庭成员过的更...

Animals can move from place to place, but plants cannot. When an animal is under attack, it can run away or fight back. Plants certainly cannot run away, and they have no teeth or claws. But plants can still protect themselves in both physical and chemical ways.

Some plants have their own ways to keep animals away. For example, the leaves of the hollies(冬青树) have sharp spines (刺) that discourage grass-eating animals. Holly leaves on lower branches have more prickles than leaves on upper branches. This is because the lower leaves are easier for most animals to reach.

Some plants, such as the oak trees(橡树), have thick and hard leaves that are difficult for animals to eat. Some grasses may contain a sandy material,so eating such grasses wears down the animal's teeth

Many plants also have the chemical defense. Some plants produce chemicals that taste bitter or cause an unpleasant reaction. Some plants may protect themselves by increasing the production of these chemicals. When a worm(毛虫) bites a tobacco leaf, the leaf produces a chemical smell.

Many plants depend on both physical and chemical defense. A certain plant in China, for instance, has prickly (多刺的) leaves, and each prickle contains poisonous water(毒液).Only one experience with this kind of plant will teach an animal to stay away from it in the future.

1.What can a plant do when it is under attack?

A. It can protect itself

B. It can run away.

C. It can fight back.

D. It must die.

2.Why do the leaves of the hollies have sharp prickles according to the passage?

A. Because they are lower.

B. Because they are beautiful to watch.

C. Because they stop people from picking..

D. Because they make grass-eating animals stay away.

3.How does an oak tree protect itself?

A. It has leaves with a delicious material.

B. It has leaves with sharp prickles.

C. It has thick and hard leaves.

D. Its leaves taste bitter.

4.What does the underlined word“sandy” mean in Chinese?

A. 含盐的 B. 含沙的 C. 坏掉的 D. 腐烂的

5.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. The hollies have thick and hard leaves.

B. The oak trees have leaves with poisonous water

C. A plant has only one kind of way to protect itself, physical one or chemical one.

D. A tobacco leaf produces a chemical smell when a worm bites it.

1.A 2.D 3.C 4.B 5.D 【解析】本文介绍了当植物受到攻击时,它可以通过物理的或化学的方式保护自己。 1.A 细节理解题。根据Plants certainly cannot run away, and they have no teeth or claws. But plants can still protect themselves in...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网