题目内容

I think the most helpful _________ is the light bulb.

A. invention B. inventions C. invented D. inventor

B 【解析】句意:我认为最有用的发明是灯泡。A. invention发明,单数; B. inventions发明,复数;C. invented发明,动词;D. inventor发明家,名词。我们知道灯泡是最有用的发明之一,因此用名词的复数。故选B。
练习册系列答案
相关题目

(2017湖南永州)

On Dec.28,a small satellite(卫星)was launched(发射)into space from Taiyuan,Shanxi.It was a big news for students at Beijing Bayi School.After all,they designed the satellite.

With the help of space scientists,more than 30 students built this satellite(12cm long,11cm wide and 27cm tall).This is the first satellite designed and built by middle school students in China.

This August,the school worked with the China Center For Aerospace Science and Technology International Communications(CCASTIC中国航天科技国际交流中心)and started the satellite program.It allowed space experts to teach students about basic knowledge of satellites.

After several months of hard work,students designed their own satellite.Their main achievement was the design of the satellite’s function(功能) in space.“We worked together and came up with more than 10 ideas.But after tests and experiments we settled on four,”Zhu Xun,16,told Beijing Evening News. 

Indeed,they have to consider the weight of the satellite.The satellite will stay in space more than 180 days.Its functions include taking pictures of Earth,radio communication and sending information to Earth.The students hope that the satellite can take photos of smog,typhoon(台风)and other weather conditions.

The students were divided into five groups.The group members worked closely to make satellite models“Every time we think the satellite we are designing will fly into space,we are excited and try to do experiments.”said Shen Shulang,17.They also visited the Chinese Academy Of Sciences and other organizations to get inspiration(灵感).

1. designed the satellite.

A. Students from Beijing Bayi School

B. Some space scientists

C. Some space experts

2.The satellite can NOT .

A. take pictures of Earth

B. send information

C. predict the information

3.The underlined phrase “settled on” means in Chinese.

A. 计算 B. 确定

C. 总计

4. helped the students build the small satellite.

A. The school

B. Space scientists

C. CCASTIC

5.What’s the main idea of the passage?

A. The first student-designed satellite was launched into space.

B. Space experts taught the students about the basic knowledge of satellites.

C. Students visited some science organization to get inspiration.

1.A 2.C 3.B 4.B 5.A 【解析】本文主要内容:去年12月28日,一颗小卫星在山西太原发射升空。它是北京八一学校的学生设计的。在太空科学家帮助下,30余名学生建造了这个卫星。这由中国中学生设计并建造的第一颗卫星。经过几个月的艰苦工作,学生们设计了自己的卫星。他们的主要成就是卫星在太空中的功能设计。“我们一起工作,想出了10多个想法。但是经过测试和实验,我...

Round The World

Mr. and Mrs. Spencer both had very busy jobs and didn't have much time to spend with their young children. They wanted to change this, and because their hobby was boating, they decided to sail round the world together.

It took six years to prepare everything for the trip. First, they bought a new boat. Then, both the husband and wife had to take advanced (先进的)sailing lessons and learn all about the sea and the weather. Mr. Spencer also did several courses in repairing engines and Mrs. Spencer spent an hour in restaurant learning to cut up fish.

In October they had one year off from their jobs and sailed away from England with their two children. The next year, in August, their long journey ended in Australia.

The boat was not big, but they took a teacher for the children with them. None of them found the trip boring because there were three computers, many CDs, a TV and a DVD player on the boat.

The family loved being at the sea and seeing the stars in the sky. But, most of all, Mr. and Mrs. Spencer enjoyed spending time with their children while they were still young.

根据短文内容,回答下列问题。

1.What was Mr. and Mrs. Spence's hobby?

_________________________________________________________________.

2.How long did it take them to prepare for the trip?

________________________________________________________________.

3.Where did they finish their journey?

________________________________________________________________.

4.How many people were there traveling together?

_________________________________________________________________.

5.What was the best part of the trip Mr. and Mrs. Spencer enjoyed?

_________________________________________________________________.

1.Boating. 2.Six / 6 years. 3.Australia. / In Australia. 4.Five. / 5 people. 5.They enjoyed spending time with their children. 【解析】文章讲述了Spencer夫妇由于都忙于工作没时间和孩子在一起,为了改变这一切,于是他们决定带自己的孩子去旅游...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网