题目内容

根据汉语提示完成下面的句子。

1.他认为我们都喜欢购物。

He thinks ___________ we all enjoy ____________.

2.明明不知道他妈妈在中秋节那天是否会回来。

Mingming doesn’t know ___________ his mother will ___________ _________ __________ Mid-Autumn Day.

3.多么激动人心的故事啊!

____________ ____________ ___________ story it is!

4.为了拯救地球上的人们,后羿射下了九个太阳。

Hou Yi ____________ ___________ nine suns in order to save the people on the earth.

5.越来越多的外国人每年来参观中国。

___________ ___________ ____________ foreigners come to visit China every year.

1.thatshopping 2.if/whethercomebackon 3.Whatanexciting 4.shotdown 5.Moreandmore 【解析】 1.他认为我们都喜欢购物。用that引导的宾语从句;enjoy doing喜欢做某事;故填(1). that (2). shopping 2.明明不知道他妈妈在中秋节那天是否会回来。用if...
练习册系列答案
相关题目

Mr Green is my uncle. He has a house with a big garden. He has some apple trees in his garden. He looks after them. Now there are many apples on the trees and my uncle is very happy.

One afternoon when he looks out of the window,he sees a boy in a red T-shirt in his apple tree. He opens the window and shouts,“Hey,what are you doing there? Come down and get away. Or I’ll go to see your father.”

The boy is not afraid of my uncle at all.“Dad,” he looks up and shouts,“Mr Green wants to see you.” My uncle smiles,“Ha,it’s my son,Dave.”

1.Mr Green has a .

A. big apple B. big house C. big garden D. big son

2.Mr Green is very happy because .

A. he has a garden B. he has a son

C. there are many apples on the trees now D. his son is smart

3.One afternoon Mr Green .

A. sees some birds in his apple trees B. sees a boy in his apple tree

C. cleans the window D. climbs up the apple tree

4.From this passage we know Mr Green’s son .

A. wears a red T-shirt B. helps him clean the window

C. is a middle school student D. likes apples

5.Which is RIGHT?

A. Mr Green doesn’t like his apple trees.

B. Mr Green’s son is under the apple tree.

C. Mr Green’s son helps him open the window.

D. The boy in the apple tree isn’t afraid of Mr Green.

1.C 2.C 3.B 4.A 5.D 【解析】试题分析:短文描述了一个淘气调皮的小男孩,表现了他的活泼可爱。 1.题意:格林先生有一个 。考查细节理解题。根据第二句He has a house with a big garden.,可知选C。 2.题意:格林先生非常高兴,因为 。考查细节理解题。根据Now there are many apples on...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网