题目内容

【题目】Some Useful Pens in our Daily Life

Name

Pilot Ball

Frixton

Aihao Remove by Fridion

Ballpen

Shanpie Pen

Place of origin(产地)

Japan

China

China

U.S.

Price

$2.5

¥3

¥1.5

$2.2

Advantage

Being erasable

(可擦)

Being erasable

Being

high-temperature

resistant

Being

high-temperature

resistant

Disadvantage

Being afraid of heat

Being afraid of heat

Being not erasable

Being not erasable

Key words: ①百乐可擦笔 ②爱好摩易擦 ③圆珠笔 ④三福记号笔 ⑤耐高温

1 dollar = 6 yuan

根据表格所提供的信息选择最佳答案

1These kind of pens are from countries.

A. 2 B. 3 C. 4

2Of all the pens, is the most expensive.

A. Shanpie Pen B. Aihao Remove byFriclion C. Pilot Ball Frixion

3If I want to buy two pens which are made in China and two pens which are made in Japan, it will cost me yuan at least.

A. 33 B. 8 C. 36

4Tim is five years old. He started to write these days. He should choose the pens except .

A. Pilot Ball Frixion B. Shanpie Pen C. Aihao Remove by Friclion

5Which is TRUE according to the passage?

A. Pilot Ball Frixion is made in the US and it is the most expensive of them.

B. If I write with a Shanpie Pen, the letters can’t be cleaned.

C. Ballpen is 11.7 yuan cheaper than Shanpie Pen.

【答案】

1B

2C

3A

4B

5B

【解析】

1由图可知,共有三个国家。故选B

2由图可知,2.5美元是最贵的笔。故选C

3由图可知,两个Ballpen,两个Pilot是最少要花的钱数。故选A

4由图可知,五岁的孩子应该用可以擦掉的笔。故选B

5由题可知,Shanpie的笔是不可擦的。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,选择最佳词语填空。
What can you make with pieces of paper?Look at Chen Yiyan's works!The 14﹣year﹣old has Origami(折纸) talent at Hangzhou Entel Foreign Language School.Zhejiang. But he wasn't born with this talent.
When Chen was a fourth﹣grader,he found his brother's paper﹣folding book. Following the 50steps shown in the book,he made his first work,a paper peacock,within two hours.Since then,he has read many books about Origami and practices in his spare time.So far,his“fantasy world“has man members,such as monsters and robots.And he made his favorite work last year.
Chen used to fold (折叠)paper himself until he met Chen Changnan,an eighth﹣grader at his school,who also loves Origami.They set up a paper﹣folding club last year.With support from school,they host a paper﹣folding class every Wednesday afternoon.The club soon attracted people.Now it has more tan 20 members. On February 14th . The club also held a speech for the kids in wenzhou Children's Library.
“It's really exciting to develop my hobby and share it with others at the same time.”said Chen,“I hope more and more people get to know Origami and love this art.”

A.It's a paper dragon that involved (包含)almost 2000 steps.
B.They show their works and teach students how to fold.
C.He has folded a“kingdom“with his hands.
D.It got him interested in Origami


(1)选择合适的句子补全短文。

(2)The passage mainly tells us
A.a paper﹣folding club
B.how to fold paper
C.a student with Origami talent
D.how to develop hobbies.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网