题目内容

【题目】Answer the questions according to the passage.(必须使用完整语句作答)
Apple's first watch can not only tell you the right time, the smart watch also has a set of technology that can collect a lot of health data(数据). When you have been sitting for too long, it will "hit" you on the wrist(手腕)10 minutes before the top of the hour.
"A lot of doctors believe that sitting is the new illness." Apple's CEO Tim Cook said.
Many workers used the Apple Watch first. Then, Apple started selling the Apple Watch in April 2015. "We have a lot of meetings and a lot of workers," Cook said, "and ten minutes before the hour, the watch will hit you and everybody will start standing up."
"It took some time to get used to, but it's actually really excellent." he said.
Users have the chance to share their health data with doctors. And people believe it makes them healthier.
(1)Besides telling you the right time, what can the smart watch do?
(2)What do a lot of doctors think about sitting?
(3)When did Apple start selling the Apple Watch?
(4)According to Cook, what will everybody do when the watch hits you?
(5)Do users have the chance to share their health data with doctors?

【答案】
(1)It also has a set of technology that can collect a lot of health data.
(2)Sitting is a new illness.
(3)It started selling the Apple Watch in April 2015.
(4)Everybody will start standing up.
(5)Yes, they do.
【解析】本文是对苹果手表的介绍。苹果手表不仅仅可以计时,还可以收集人的健康数据,通过和医生分享健康数据,人们相信会使得他们更加健康。
(1)细节理解题。题意:除了报时,苹果智能表还可以做什么?由短文第一句:Apple's first watch can not only tell you the right time, the smart watch also has a set of technology that can collect a lot of health data可知苹果表不但可以报时,还可以收集用户的健康数据。故回答:It also has a set of technology that can collect a lot of health data.
(2)细节理解题。题意:许多医生认为坐怎样?由第二段第一句:A lot of doctors believe that sitting is the new illness.可知许多医生认为坐是一种新的病。故回答:Sitting is a new illness.
(3)细节理解题。题意:苹果什么时候开始卖苹果表的?根据第三段里的:Then, Apple started selling the Apple Watch in April 2015. 可知,苹果是在2015年开始卖苹果表的。故回答:It started selling the Apple Watch in April 2015.
(4)细节理解题。题意:根据库克的意思,当表撞击的时候,大家要做什么?根据第三段最后的句子:the watch will hit you and everybody will start standing up.可知,当表撞击人时,大家将要站起来。故回答:Everybody will start standing up.
(5)细节理解题。题意:用户有机会和医生分享数据吗?根据最后一段的第一句:Users have the chance to share their health data with doctors.可知,用户有机会和医生分享健康数据。故作肯定回答:Yes, they do.

练习册系列答案
相关题目

【题目】We use the Internet for many things: business, shopping, writing letters, talking to people, finding information and so on. In recent years, a new kind of English has grown on the Internet. There's no real word for it yet, so we'll call it e-talk.

People don't like typing too much. To save time, they turn phrases into a few letters (called acronyms). Acronyms are often used in chat rooms(聊天室). Some of them are:

BTW (by the way) BRB (be right back)

LOL (laughing out loud) IMO (in my opinion)

People also use many abbreviations. They are shortened forms of words. Some common abbreviations are:

info (information) puter (computer)

pic (picture) sec (second)

We usually don't see people when we communicate(交流) on the Net, so people have new ways to show feelings. Most people use their keyboards to draw "feelings", such as:

:-) (happy) ;-) (joking) :-( (sad) :-O (surprised)

These days, many forums (论坛) have picture feelings. For example:

(happy) (sad) (angry) (cool)

There are even whole new words, like "newbies"(someone who is new on a chat board or forum). When you write something bad about someone else, it's called "flaming" the person.

It takes time for people to get used to(适应) e-talk. Also, different groups on the Net have their own special ways of communicating. Newbies sometimes have to ask other people what they mean. As the Internet grows, e-talk will continue to grow and change.

Choose the best answer:

1Why do people type acronyms?

A. To show their feelings.

B. To make jokes.

C. Because people can type them quickly.

D. In this way newbies won't understand them.

2What does, BTW, my putter is not working well. :-( mean?

A. The person is happy about getting a new computer.

B. The person has to go away from their computer.

C. The person is angry at somebody.

D. The person is sad that his computer is having problems.

3If someone is angry, what may he type?

A. B. C. LOL D. BRB.

4E-talk will probably____________.

A. keep changing B. stay the same

C. be used by people on the telephone D. be easy for newbies to understand

5The best title for this passage is________.

A. E-talk B. Picture Feelings

C. How to Use Abbreviations D. The Changing Internet

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网