题目内容

【题目】根据汉语完成下列句子。
(1)请放好你的东西。Please your thing.
(2)安迪来自于美国,他擅长数学。Andy America. He is good at Maths.
(3)汤姆,为什么不早点到校呢?Tom, come to school early?
(4)她并不苗条,但是舞跳得很好。She is not , but she very well.
(5)在医院和电影院之间有个公园。There is a park the hospital the cinema.

【答案】
(1)put,away
(2)comes,from
(3)why,not
(4)slim,dances
(5)between,and
【解析】
(1)根据句意可知缺少“放好”。动词短语put away,意思是"收起来、放好"。本句是祈使句,故动词使用原形开头。所以答案是: put away 。
(2)根据句意可知缺少“来自”。动词短语come from 来自;一般现在时中主语为第三人称单数,谓语动词为comes。所以答案是: comes from 。
(3)根据句意可知缺少“为什么不”。句型why not do...?为什么不,表示建议的句型。所以答案是:why not。
(4)根据句意可知缺少“苗条”“跳舞”。形容词slim,意思是"苗条的";动词dance,跳舞;一般现在时中主语为第三人称单数,谓语动词为dances。所以答案是:slim dances。
(5)根据句意可知缺少“……和……之间”。介词短语between...and...,意思是"在. .....和.. ....之间"。 所以答案是:between and。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Elizabeth Taylor (1932-2011) is considered to be of great importance in the world film industry (行业). She made over sixty films during her long career (事业) in Hollywood. She got so many special names, such as “the Legendary film star in Hollywood”, “the evergreen tree in Hollywood”, “forever blooming flower in Hollywood” and “the No. 1 beauty in the world”. She was much known for her beautiful purple eyes. She was also known for her private life and eight marriages (婚姻).

She was the first person who got over one million dollars for her playing the queen of Egypt in the 1963 movie Cleopatra. She won the Oscar Award twice. In 1999, she was chosen the seventh actress in a hundred years by Motion Picture Association of America.

She volunteered to help the patients of AIDs. In 1985, she helped create AMFAR, the American Foundation for AIDS Research. In 1991 she started the Elizabeth Taylor AIDS Foundation. The organization helps people around the world who are living with AIDS.

She was very kind and honest. Many old actors and actresses, including Taylor, were invited to celebrate the sixtieth year of Oscar in 1988. But the USA attacked Iran that year. She gave an anti-war (反战的) speech. She hated wars and called for stopping the war.

Elizabeth Taylor died of heart failure at the age of 79. It’s said that the actress was always known not only for her beauty, success and treasure, but for her extreme intelligence, independence, courage and voluntary care for others.

1There are __________Elizabeth Taylor’s special names mentioned in the passage.

A. 3 B. 4 C. 5

2Elizabeth Taylor was the first person who __________.

A. won the Oscar Award

B. gave an anti-war speech in public

C. earned over one million dollars for her acting in Cleopatra

3Elizabeth Taylor gave a speech calling for_________in 1988.

A. stopping the war

B. fighting with Iran

C. caring for others

4According to Paragraph 3, Elizabeth Taylor was__________.

A. popular B. charitable C. hard-working

5Elizabeth Taylor was known for her__________.

a. beautiful purple eyes

b. film achievements

c. good speech skills

d. independence and courage

A. a, b, c B. a, b, d C. a, c, d

【题目】缺词填空,根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。在答题卡标有题号的横线上,写出空缺处各单词的正确形式。(每空一词)

After 21 years of marriage, my wife wanted me to take another woman out to dinner and a movie. The other woman who my wife wanted me to visit was my mother. She lived alone and she was s 【1 for 19 years. I visited h 2 only occasionally.

That Friday after work, w 3 I arrived at her house, my mother waited in the door with her coat on. She had curled(使卷曲) her hair and was wearing the dress that she had worn to c 4 her last wedding anniversary.

My mother took my arm and we went to a nice and comfortable restaurant. During the dinner, we had a pleasant conversation, exchanging the l 5information of each other’s life. We talked so much t 6 we missed the movie.

As we arrived at her house later, she said, “I’ll go out with you again, but only if you let me invite you.”I agreed. A few days later, my mother passed away p 7 in her sleep. It happened so suddenly.

Some time later, I received a letter and in it there was a copy of a restaurant receipt(发票) from the s 8 place Mother and I had dined. An attached note said“I paid this bill(账单) ahead of time. I wasn’t sure i 9 I could be there however, I paid for two plates—one for you and the other for your wife. You will never know what that night m 【10 for me. I loveyou, son.”

【题目】根据短文内容理解,选择正确答案。Susan wang
I have a best friend. His name is James. He is from the USA. We look totally different! I have blonde hair but he has red hair. I wear glasses but he doesn't. I am short but he is very tall. I'm very outgoing but he is very quiet. However, we both love singing and dancing.
Sam Green
I don't really have a best friend but one of my good friends is Kristi. She is from America. I sometimes call her Kwiti. She is funny and kind. And she really cares about (关心) everyone and almost everything. She became one of my good friends at the age of five.
Mary Smith
My best friend's name is Edna. She comes from Australia. She likes to talk a lot and hardly keeps quiet. Edna has curly brown hair and brown eyes. She always makes me laugh. Also, she sometimes helps me with my homework.
Lisa Brown
I have a best friend from India. Her name is Sinsha. I call her Kuttu. She is short. She has a round face and black eyes. She has long black hair. I can hardly get sad or angry when I'm with her. She often makes me happy.
(1)What is the Chinese meaning of the underlined(下划线) word "totally"?
A.完全地
B.稍微地
C.部分地
D.普遍地
(2)Sinsha has ________ hair.
A.curly brown
B.long black
C.red
D.blonde
(3)______comes from Australia.
A.Sinsha
B.Edna
C.Kristi
D.James
(4)Maybe _____ isn't funny.
A.Kristi
B.Edna
C.James
D.Sinsha
(5)Which of the following is TRUE?
A.James wears glasses.
B.Kristi comes from India.
C.Kwiti is Mary's best friend.
D.Susan likes singing.

【题目】根据短文理解, 选择正确答案。
There was a story many years ago of a school teacher— Mrs. Thompson. She told the children on the first day that she loved them all the same. But that was a lie. There in the front row was a little boy named Teddy Stoddard. He didn't play well with the other children and he always needed a bath. She did not like him.
Then Mrs. Thompson got to know that Teddy was actually a very good boy before the death of his mother. Mrs. Thompson was ashamed(惭愧的) of herself. She felt even worse, like all her other students, Teddy brought her a Christmas present too. It was his mother's perfume(香水)。
Teddy said, "Mrs. Thompson, today you smell just like my Mom used to." After the children left she cried for at least an hour. On that day, she stopped teaching reading, writing and math. Instead, she began to teach children.
Mrs. Thompson paid particular attention to Teddy. The boy's mind seemed to come alive. The more she encouraged him, the faster he improved. By the end of the sixth grade, Teddy had become one of the smartest children in the class.
Six years went by before she got a note from Teddy. He wrote that he had finished high school, third in his class, and she was still the best teacher he ever had in his whole life. He went to college. Mrs. Thompson got two more letters from him with the last one signed, Theodore F. Stoddard, M. D.(医学博士).
The story doesn't end there. On his wedding(婚礼) day, Dr. Stoddard whispered(低声的说) in Mrs. Thompson's ear, "Thank you, Mrs. Thompson, for believing in me. You made me feel important and showed me that I could make a difference."
Mrs. Thompson, with tears in her eyes, whispered back, "Teddy, you have it all wrong. You were the one who taught me that I could make a difference. I didn't know how to teach until I met you."
(1)What did Mrs. Thompson do on the first day of school?
A.She made Teddy feel ashamed.
B.She told the class something untrue(不真实的) about herself.
C.She changed Teddy's seat to the front row.
D.She asked the children to play with Teddy.
(2)What did Mrs. Thompson find out about Teddy?
A.He often told lies.
B.He was good at math.
C.He needed motherly care.
D.He enjoyed playing with others.
(3)Why did Mrs. Thompson feel even worse?
A.Because her students didn't like her.
B.Because Teddy brought her his mother's perfume as Christmas present.
C.Because she was very ill.
D.Because she couldn't do well in her teaching.
(4)In what way did Mrs. Thompson change?
A.She taught fewer school subjects.
B.She became stricter with her students.
C.She no longer liked her job as a teacher.
D.She cared more about educating students.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网