题目内容

【题目】

Year

Winning Word

Champion

2008

guerdon

Sameer Mishra

2009

laodicean

Kavya Shivashankar

2010

stronmuhr

Anarika Voramani

2011

cymotrichous

Sukanya Roy

2012

guetapens

Snigdha Nandipati

2013

knaidel

Arvind Mahankali

2014

feuilleto

Ansun Sujoe

2015

scherenschnitte

Vanya Shivashankar

2016

gesellschaft

Nihar Saireddy Janga

2017

marocain

Ananya Vinay

2018

Koinonia

Karthik Nemmani

1Which final word did Sukanya Roy spell correctly in 2011?

A. Cymotrichous.B. Guetapens.C. KnaidelD. Feuilleto

2Who can compete in the Scripps National Spelling Bee?

A. Jack, 14 years old.B. Kelly, 16 years old.

C. Tony, 18 years old.D. Cathy, 20 years old.

3Which student won the competition by spelling the word “marocain”?

A. Vanya Shivashankar.B. Nihar Saireddy Janga.

C. Ananya Vinay.D. Karthik Nemmani.

4What do the students do in Round 1?

A. Win scholarships.B. Get cash prizes.

C. Take a written test.D. Have oral competitions.

5Which is TRUE about the Scripps National Spelling Bee?

A. It has begun since 2008.B. It is a popular spelling competition.

C. The winning word was confidence.D. The winner in 2010 was Kavya Shivashankar.

【答案】

1A

2A

3C

4C

5B

【解析】

短文大意:本文介绍的是美国斯克里普斯全国拼字比赛的举办目的、参赛对象和比赛方式,并附有2008-2018历届大赛的获胜字和冠军。

1题意:2011年,Sukanya Roy拼对了最后哪一个词?考查细节理解。根据2011/ cymotrichous /Sukanya Roy可知是cymotrichous,故选A

2题意:谁能参加斯克里普斯全国拼字比赛?考查细节推断。根据Students under the age of 15 train year-round for a chance to show their spelling skills to the world.可知是15岁以下的学生,故选A

3题意:哪个学生通过拼写“marocain”赢得了比赛?考查细节理解。根据2017/ marocain/ Ananya Vinay可知是Ananya Vinay,故选C

4题意:学生们在第一轮做什么?考查细节理解。根据Round 1 of the spelling bee is a written test.可知第一轮是笔试,故选C

5题意:关于斯克里普斯全国拼字比赛,哪个是正确的?考查细节判断。A. It has begun since 2008. 2008年开始。B. It is a popular spelling competition. 这是一个很受欢迎的拼写比赛。C. The winning word was confidence. 获胜词是自信。D. The winner in 2010 was Kavya Shivashankar. 2010年的获奖者是Kavya Shivashankar。根据开头Every year, students from all walks oflife have the chance to take part in the Scripps National Spelling Bee, one of the nations oldest and most popular competitions.可知斯克里普斯全国拼字比赛是最古老和最普及的拼字比赛之一,故选B

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网