题目内容

【题目】

Let’s Explore(探究) the Nature!

Are you interested in animals and nature? Want to enjoy your winter holiday and learn something interesting and useful?

Here comes your chance! Youth Explorer has prepared you with a three-day program! You can meet with live animals—giraffes. pandas, tigers, and so on!

More information about the program is as follows:

Age: Students aged 8-16

Groups: There are 2 programs for you to choose from. Each program needs at most 15 students.

Program A

Date:14-16 February, 2018

Time:10:00a.m.~4:00p.m.

Program B

Date: 1-3 March 2018

Time:10:00a.m.~4:00p.m.

Program cost:230 for members;250 for non-members(非会员)

How to do: Simply come to get an application form(申请表)and hand it in before 11 th February, 2018.

Notes:

1.No free lunches are provided because people have different tastes. You may either bring a lunch-box or pay for lunch at our restaurants.

2. Both programs will start one day later if there is a rainstorm(暴风雨). COME AND JOIN US NOW! DON’T MISS THE CHANCE!

1Two members and one non-member should pay _____ for the program.

A.690B.710C.730D.750

2Why aren’t free lunches provided?

A.Because the lunches cost too much.B.Because they may bring lunch-boxes.

C.Because there are many restaurants.D.Because people have different tastes.

3If there is a rainstorm on 14th February, Program A will start on _____.

A.15th FebruaryB.17th FebruaryC.2nd MarchD.4th March

4Which of the following is TRUE about the activities?

A.You must fill in the application form.

B.You can see many great plants during the holiday.

C.You can hand in your application form on 12th February,2018.

D.A seventeen-year-old student from Canada is able to take part in the program.

5What can we know from the passage?

A.Youth Explorer is the name of the program.

B.More than 15 students are wanted in each program.

C.You need to hand in an application form for the program.

D.We can only see three kinds of animals in the program.

【答案】

1B

2D

3A

4A

5C

【解析】

这篇短文是一篇关于招收一些学生去大自然探索的两个项目的广告。短文中详细介绍了这两个广告的信息,可以根据题目要求在短文寻找有用的信息来做题。

1数字计算题。根据广告中的“Program cost:230 for members;250 for non-members(非会员) ”可知,会员是230;非会员是250。故两个会员加一个非会员是230*2+250=710。故选B

2细节理解题。根据短文的最后“No free lunches are provided because people have different tastes. You may either bring a lunch-box or pay for lunch at our restaurants.”可知,这两个项目不会提供免费的午餐,因为人们有不同的口味,建议人们带午餐盒活在餐馆消费。故选D

3细节理解题。根据这个广告最后部分“Both programs will start one day later if there is a rainstorm(暴风雨)”可知如果有暴风雨的话这两个项目都推迟一天。故如果214号有暴风雨,那么推迟一天就是从215号开始,故应该选A

4细节理解题。根据“How to do: Simply come to get an application form(申请表)and hand it in before 11th February, 2018. 可知要想去,要填申请表,还要在211号之前交上,故选项A正确,选项C错误。根据第二段的“You can meet with live animalsgiraffes. pandas, tigers, and so on!”可知,你可以见到活生生的动物——长颈鹿。熊猫、老虎等等!而不是植物,故选项B错误。根据“Age: Students aged 8-16”可知,17岁不能参加,故选项D错误。故选A

5细节理解题。根据“How to do: Simply come to get an application form(申请表)and hand it in before 11th February, 2018. 可知要想去,要填申请表。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 At most schools, “going green” means bringing out less trash or trying to recycle. But at New York’s Riverdale Country School, it means asking kids to run and even jump in the hallway. That’s because on January 7th, 2014, the school became the first place for the floor tiles(瓷砖).

The tiles get energy made by the kids and turn it into electricity that can be used for classroom lights, science projects. The first US installation(安装)of eight tiles near the school’s student center thanks to 14-year-old Zach Halem, who tried to ask the officials to buy them.

Besides providing fun green energy, the tiles also serve as a learning tool. Every time a student walks on one, a screen will show how much energy was generated(产生). It makes kid feel proud because of saving energy.

Made largely from rubber and other recycled materials, the tiles that have been around since 2009, are the idea of 26-year-old British Industrial designer Laurence Kembell Cook. While new to the US, they have been installed in many places in Europefrom a London underground station during the 2012 Olympic to a street in Paris.

However, it was not until PaveGen started getting popular in London schools that Laurence realized that his invention not only saved energy, but was also fun!

1Trying to recycle means “going green” at most schools.

214-year-old Zach Halem invented the special floor tiles.

3When students walk on a tile, it can provide energy.

4The tiles are made from rubber and some other new things.

5The tiles can save energy, but they are too boring.

【题目】 As is known to all, the end of junior high school is the beginning of a new life. Are you ready for the life in senior high school? When you step into a new environment, you must have a strong wish to fit in. Fitting in means making more friends, ______more influence on others and getting more chances to live a happier life. Here is some______that can help you.

Be confident. Everyone is special and there is only one person like you in this world. Spend______thinking about your strong points. If so, you will be able to build up confidence step by step. You won’t have much difficulty fitting in.

Be kind to everyone. Kindness is the bridge to your own happiness. ____people notice your kindness, they will return it one day. Always give more than you receive, and think more of others than of______. A person who cares for others is popular everywhere.

Be active in group activities. Different activities like playing football______help you to be known to others. You may add more friends to your circle. At the same time, you’ll be amazed to see how much they like you. ____wasting time being alone, go out to dance and sing together with others to develop friendship.

Be optimistic(乐观的). Optimism makes both you and others feel pleased. It makes a good first impression(印象). A pleasant smile costs the______and does the most. People will like you for making them live____.

If you follow what are mentioned above, you______by people around you. As a result, you will fit in very well and enjoy your new life.

1A.hadB.to haveC.having

2A.adviceB.adviseC.suggestions

3A.sometimesB.some timesC.some time

4A.ThoughB.WhenC.Until

5A.youB.yourC.yourself

6A.canB.have toC.needn’t

7A.Instead ofB.As well asC.As long as

8A.littleB.lessC.least

9A.friendlyB.happilyC.clearly

10A.will acceptB.won’t acceptC.will be accepted

【题目】 Susan Boyle was born as the ninth child in a Catholic family. She suffered from learning disabilities ever since her birth because of her mother’s poor health.

School was difficult for Susan and she was bulled(凌辱) because of her different behaviour. Her siblings, who were much older, had life experiences that were unknown to their little sister. From the time of her birth, Susan was a screamer. The only really safe place that she would use as a repeat was her bedroom. There she would hang posters of her musical heroes on the walls and sing popular music into a hairbrush that she pretended was a microphone.

One by one her brothers and sisters moved away from home and then Susan’s father died. This left her alone with an old mother and a cat. She tried volunteer work. Her best state of mind, however, was found when she was singing and so she would regularly join others in karaoke or pubs where she could show her skills and receive appreciation(欣赏)from the crowd.

When Susan announced at Christmas that she was planning to take part in the Britain’s Got Talent competition, her brothers and sisters tried to discourage her. It was a wonder that she was even able to do the audition(试唱) considering the troubles she faced just physically getting to the right place.

The Woman I Was Born to Be is a beautiful story written in the simple but humorous voice of the author, Susan Boyle. She tells her story from birth to the present in an interesting and educational manner.

I love this book ! In fact, I read the whole thing in one day! There is something in the stories that not only teaches the reader but also encourage us to reach for our dreams—no matter how impossible they may seem to be!

1What does the underlined part “Her siblings” in Paragraph 2 refer to?

A.Susan’s parentsB.Susan’s friend

C.Susan’s classmatesD.Susan’s brothers and sisters

2What can we learn about Susan from Paragraph 3?

A.She liked being aloneB.She was good at singing

C.She had various hobbiesD.She disliked volunteer work.

3We learn that the book The Woman I Was Born to Be_______.

A.is based on Susan’s life stories

B.is written to educate readers

C.is very sad to read

D.is difficult to read

4What does the author probably think of Susan’s life stories?

A.EncouragingB.Discouraging

C.WorriedD.Boring

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网