题目内容

—Daniel, do you know the man in a white shirt?

—Oh, yes. He is Mr Wu. He teaches English this term.

A. our B. us C. we D. ours

B 【解析】句意:-----丹尼尔,你认识穿白衬衫的那个人吗?-----哦,是的。他是吴先生。这学期他教我们英语。A. our我们的,形容词性物主代词;B. us我们,人称代词宾格;C. we我们,人称代词主格;D. ours我们的,名词性物主代词。teach为及物动词,后面跟宾语或双宾语,teach sb. sth:教某人某事,teach us English:教我们英语。故选B。 ...
练习册系列答案
相关题目

Lianyungang is a beautiful city. It is a great new city and it has a long history. It is near the sea. There is less pollution in Lianyungang than in any other city.

There are lots of beautiful places and sights in our city. Do you know the famous Monkey King and the Huaguo Mountain? The Monkey King is very clever and he was the strongest monkeys in the world. And the Huaguo Mountain is one of the most beautiful mountains in China, even in the world.

There are many tall modern buildings in the east of the city. They usually have 16 to 28 floors. Many of us live in such buildings. There are big shops near the buildings. The things in them are cheaper. Many good restaurants are open day and night. In the city you can look at the wonderful sea and eat delicious sea food. And you can eat western food if you don’t like Chinese food. You can enjoy yourself if you come to the city. If the weather is fine and hot enough, you can also swim or play with fish in the sea. It is really interesting.

Welcome to Lianyungang! I hope you will come and visit it soon.

1.Lianyungang is a beautiful city ________.

A. with fine weather B. without fine weather

C. with pollution D. without pollution

2.We can know the tallest building in Lianyungang is ________.

A. 16 floors B. 28 floors C. less than 16 floors D. more than 28 floors

3.________ of Lianyungang there are a lot of tall modern buildings.

A. In the east B. in the middle C. in the west D. in the north

4.According to this passage, which one is WRONG?

A. There are lots of beautiful places and sights in Lianyungang.

B. the famous Monkey King and the Huaguo Mountain are famous in Lianyungang

C. We can’t eat western food in Lianyungang.

D. We can swim or play with fish in the sea in Lianyungang.

5.Maybe the writer of the passage is ________.

A. a visitor B. from Lianyungang C. a traveler D. a teacher

1.C 2.B 3.A 4.C 5.B 【解析】本文介绍了连云港。主要内容:连云港是个美丽的城市。这是一个伟大的崭新的城市,它有着悠久的历史。它在海边。连云港的污染比其他任何城市都少。连云港有许多美丽的地方和风景,像花果山。城东有许多高大的现代化建筑。它们通常16到28层。里面的东西比较便宜。许多好餐馆24小时营业。在城市里,你可以看到美丽的大海,品尝美味的海鲜。如果...

Easter Day, which fell on April 5th this year, dates back to 325 AD. It is celebrated by hundreds of millions of people around the world. In my family, it is considered as the greatest holiday of a year.

Every Easter my brothers and I wake up early and , like on Christmas morning, run downstairs to see what surprises are waiting for us. We are always excited when the Easter Bunny, who is like Father Christmas, comes and leaves us a basket of candy. It’s wonderful. It is like there is a miracle every Easter morning.

Our mother, however, doesn’t let us eat chocolate as much as we want. The chocolate bunnies and candy eggs have to wait. Instead, we have to get dressed in our new clothes.

Then my family go to church. After that we go to an elder family member’s house for a party. My mother’s family is from Eastern Europe, so we often eat many traditional European dishes. My favourite is ham and a special potato salad. We usually have 20 or more family members at the dinner.

After dinner, my cousins, brothers and I go outside.While we are sleeping the night before Easter, our parents have hidden plastic eggs in the backyard. We always have a contest to see who can find the most eggs. The winner will get a prize. It is our annual Easter Egg Hunt.Sometimes, in summer, we may discover an egg we missed at Easter.

1.When did Easter come this year?

A. On April 5th B. Last Sunday C. In 325 AD D. A month ago

2.Who does the writer expect to come every Easter?

A. Father Christmas B. The Easter Funny C. His cousins D. His relative from Europe

3.In what order do the following things happen?

a.We have a big get-together b.We go to church c.We dress ourselves in new clothes

d.Our parents hide plastic eggs in the backyard e.We have Easter Egg Hunt.

A. b ,a,d,e,c B. c,b,a,d,e C. d,c,b,a,e D. d,c,e,b,a

4.Which of the following is NOT true about Easter?

A. Easter falls on March 31st every year.

B. Children usually get a basket of candy on that day.

C. People often have a family dinner

D. Traditional food is served.

5.What does the passage mainly talk about?.

A. An introduction of the Easter Bunny B. Easter traditions

C. A moving story D. Easter Egg Hunt

1.A 2.B 3.C 4.A 5.B 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述我们全家人如何度过复活节。 1.细节理解题。根据Easter Day, which fell on April 5th this year, dates back to 325 AD可知,今年的复活节是4月5日,故选A。 2.细节理解题。根据We are always excited...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网