题目内容

【题目】看图完成答句,一空一词(含缩写词)。

【1】Who are in the picture?

Some______________ and a _____________are in the picture.

【2】How many students are there in the picture?

There are___________. We can see ___________of them are boys and two are girls.

【3】What are they doing?

They are having an __________ __________in a_____________.

【4】What can we see behind the teacher?

There is a_____________ and a big _____________on the_____________.

【答案】

【1】students teacher

【2】Five three

【3】English class classroom

【4】desk blackboard wall

【解析】

试题分析:

【1】句意:图片里有谁?——在图片中有一些学生和一名老师。根据问句可知,是询问图片中的人物,结合图片内容可知,答案为students teacher。

【2】句意:这幅画里有多少学生?有五名学生。我们可以看到其中三名是男生,另两名是女生。问句是询问有几名学生,其中男生有几名?从图片中可以数出来,答案为Five three。

【3】句意:他们在做什么?他们正在教室里上英语课。问句是询问学生们在做什么?结合图片内容可知,学生们在教室里上英语课。答案为English class classroom。

【4】句意:老师的背后我们可以看到什么?一张桌子和墙上的一块大黑板。问句是询问老师的背后有什么东西,结合图片内容可知,答案为desk blackboard wall。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Peter is reading the following information about the Grand Gateway Plaza in Xujiahui, Shanghai. Read the information.

The Grand Gateway Plaza

The largest mall in Xujiahui Address No. 1 Hong Qiao RoadXu Hui District Shanghai, Shanghai CN,200030

When you enter the main entrance of this large and modern shopping center, you're swallowed up by the space that spans(横跨) ___________ floors of shops, wonderful facilities (设施) and restaurants. Shoppers will find entertainment places from the Bridge Street Dance Club to mini-golf. With its plentiful entertainment options, the Grand Gateway is a shopping mall for all ages --- an ideal outing for the whole family.

Guide:

Sixth Floor ------------------- Restaurants & Cinema

Fifth Floor ------------------- Bookstore & Restaurants

Fourth Floor ------------------- Ready-to-wear Shops

Third Floor ------------------- Ready-to-wear Shops

Second Floor ------------------- Ready-to-wear Shops

Ground floor ------------------- Food & beverage, Ready-to-wear Shops & Watch Shops

B1 Floor ------------------- Supermarket & Sports Clothes Store

Nearest underground: Xujiahui Station

Opening hours: 10 a.m.-10 p.m. daily

1The B1 Level is probably NOT ___________.

A.underground

B.the lowest level

C.for you to have meals

D.connected to the underground station

2If you want to send a fax to the Grand Gateway Plaza, Shanghai, you will probably dial ___________.

A.6407 1111

B.6407 3598

C.6407 2800

D.200030

3Which word will you choose to fill in the blank in the passage?

A.quite a lot of

B.seven

C.few

D.six

4The sentence you are swallowed up by the space that spans…restaurants’ in the passage shows the Grand Gateway Plaza is ___________.

A.empty

B.large

C.full

D.high

5The sentences "Shoppers will find entertainment places from the Bridge Street Dance Club to mini-golf" in the passage shows ___________.

A.the Grand Gateway is not only a place for the shopper but also a place for entertainment.

B.you can find the Bridge Street Dance Club and mini-golf at the Grand Gateway.

C.the Grand Gateway is a place for shoppers to dance and play mini-golf

D.the Grand Gateway is an entertainment center with a lot of facilities, such as the Bridge Street Dance Club and mini-golf.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网