题目内容
补全对话。(其中有两项多余)
A: You look sad. What’s wrong with you?
B: 1.
A: Why?
B: It was Friday and I was allowed to go to my friend’s party in the evening, but I had to be back home before 10:00 p.m. 2.
A: Oh, that was late. 3.
B: If I break any of the rules, I have to help my mother clean the yard or cook dinner.
A: 4.
B: No, I didn’t. The yard was very clean, so I didn’t need to clean it. And my mother said the food I cooked was terrible, so she didn’t let me cook.
A: Didn’t you do anything?
B: No, I didn’t. But my mother cut my hair short. You know that I like long hair, because I want to be a movie star.
A: Well, I think your mother was right. 5.
A.What happened next?
B.Your hair was too long and it didn’t look clean.
C.I broke one of my family rules yesterday.
D.When did you do it?
E.Did you do that?
F.However, I came back home at 12 o’clock.
G.Did you say sorry to your mother?
1.C 2.F 3.A 4.E 5.B 【解析】这是一段有关家规话题的对话。星期五晚上B被允许去参加朋友的聚会,必须在晚上10点之前回家,如果违反了规定,必须帮助妈妈打扫院子或做饭。而B却到了十二点才回家。 1.句意:我昨天违反了我的家规。上文他问他发生了什么事,此处应该阐述原因,故答案为C。 2.句意:但是,我十二点才回家。上文说必须在10点之前回来,下...Need good and long-lasting friends I am very interested in meeting good friends from France, the UK and other European countries. I am a loving,caring,understanding and outgoing guy and I hope to get to know people, cultures and languages in other countries. I check emails often and I am good at English and French. So I will welcome all emails. Thanks for stopping by. Tracy | Looking for a Japanese pen friend for my language classes I am a Japanese teacher in Australia, looking for a pen friend for my classes in Japan. I have 2 classes of 26 students, so 52 in total, who I would like to find a pen friend for. Please contact me if you can help. Thanks. Simon |
Looking for a kind friend from the USA Hi all, My name is Li Fang.I am a lady aged 22,loving,caring,sporty and musical. I am planning to go for my studies in the United States so I need someone who can show me the way and how to do things and be a friend when I am there. I am Chinese and hope to hear from you. Thank you so much. Li Fang | Searching for secondary school pen friends Hello, we are from Spain, near Barcelona city. Our students are 12-16 years old and they would like to build friendships with a school with similar age characteristics. They need to practice English. They speak Spanish and Catalan as mother languages. We are expecting to hear from you. Branka Foreign Languages Department Tel:13912371550 |
1.According to the information above,we know can speak French.
A. Tracy B. Li Fang C. Branka D. Simon
2. are looking for pen friends for their students.
A. Tracy and Simon B. Simon and Branka
C. Tracy and Branka D. Li Fang and Simon
3.If you are an American and you need a Chinese pen friend,you can contact .
A. Tracy B. Simon C. Li Fang D. Branka
4.We know from the passage that .
A. Tracy is planning to go for studies in the USA
B. Li Fang is going to Australia to be a teacher
C. Branka wants to find some adult pen friends
D. Simon has two classes with 52 students in total
5.You may see the information above .
A. in a film B. on a website(网页)
C. in a play D. on a map
1.A 2.B 3.C 4.D 5.B 【解析】试题分析:短文以广告的形式公示了四个人需要笔友的信息。 1.题意:根据上面的信息,我们知道 会讲法语。考查细节理解题。根据特雷西一栏的信息I am good at English and French.,可知选A。 2.题意: 正在为学生寻找笔友。考查细节理解题。根据西蒙一栏的信息I am a Japanes...