题目内容

Are you a Disney fan? Do you know the princesses well? How did Snow White survive? How did Sleeping Beauty finally w1. up after sleeping a long time?

It seems a kind-hearted person always comes to save the princess, l2. a prince or a god-mother (救星). Princesses can’t protect themselves, t3. they are very pretty and nice. They always need the help of others.

However, in real life, women can’t put their life in the hands of a prince-like man. They need to work and even f4. for their own happiness. The traditional image (形象) of a princess is getting out of date.

Recently, Disney posted the “top ten r5. for being a modern princess”. You will find them have nothing to do with beauty. Instead, more attention is paid to things such as being honest, caring for others, trying your best and l6. healthily. Princesses need to depend on themselves to get out of trouble. It’s not w7. to wait for a prince’s help.It’s not the first time Disney princesses have c8. up with the society’s development. In 1950, Princess Bell loved reading when education was a man’s special r9.. Bell showed the improvement of women’s status (地位) in society.

Princesses are s10. beautiful, but the inner character is more important for being a real princess.

1.wake 2.like 3.though 4.fight 5.rules 6.living 7.wise 8.caught 9.right 10.still 【解析】这篇短文主要讲述了在迪尼斯童话故事的公主最后找到了拯救自己的王子,但是在现实生活中,是没有真正的公主的,需要女人们自己努力来改变生活。 1.句意:睡美人睡了多长时间...
练习册系列答案
相关题目

Being a youth is one thing, and being a good one is another. A good youth should have these qualities: F1.of all, health, a healthy body is the best wealth. Without it, n2.can be done well. If you are poor in health, you’ll have to take m3.day after day. Even you can’t work, do sports and so on; Secondly, one must be of good quality. Always do something for others. Help those in trouble and c4.about the people around you. If everyone did the same, what a w5.world this would be! Thirdly, one must have the ability to work with others. Cooperation and communication are two important k6.to better human relationship. Everyone needs friends b7.no one can live through life alone or do everything he wants to.

Besides the examples above, patriotism(爱国主义) is the one we should never forget. Patriotism means a love of one’s country. It is one of the h8.qualities of human’s. Everyone should love his own country. But people sometimes think that patriots(爱国者)must be fighters or that they live in a time of f9.for their country. That is wrong. A good youth’s work is not only fighting. A good youth will do the things his country asks him to do.

I think a good youth of today should also have some training in a10.. If everyone can enjoy art and be able to make more of it for others, then people will live better and enjoy more.

1.First 2.nothing 3.medicine 4.care 5.wonderful 6.keys 7.because 8.highest 9.fighting 10.art 【解析】这篇短文给我们介绍了当今世界一个优秀的年轻人应具备什么样的品质,如健康的身体、帮助和关心别人、与别人合作和交流的能力、爱国主义以及艺术修养等等。 ...

Volunteers are needed

Clean People’ s Park!

We need five people who are strong and can help clean up people's park. We need help to collect rubbish If you are free for four hours this weekend, come and join us!

Tel:0398-8651518

Email:park699@126.com

Teach Music!

We need three volunteers to work as music teachers in SOS Children’s Villages. You needto be good at singing and dancing, and open-minded with a loving heart.

If you are free for two hours every weekend, join us!

Tel:0398-8858518

Email: lovekids(@sina.com

Help old people!

We need four volunteers to help at Xinxin nursing home, You need to be good with older people. Your job is to wash clothes for them.

If you can spare three hours on May 6, come and join us!

Tel:0398-8656869

Email:homelove@163.com

1.If you are free for_____ this weekend, you can help clean people's Park

A. two hours B. three hours C. four hours D. five hours

2.The SOS children's Villages need three volunteers to teach kids_______.

A. maths B. music C. science D. physics

3.To volunteer in SOS children's Villages, you need to________.

A. be strong and helpful B. be interested in nature

C. be creative and love kids D. be good with kids

4.Volunteers are asked to _________at Xinxin Nursing home.

A. collect rubbish B. teach English

C. learn music D. wash clothes

5.________volunteers are needed in all according to the poster.

A. Three B. Four C. Five D. Twelve

6.Of the following information, ___________is NOT true.

A. If you can help collect rubbish, you can call 0398-86515i

B. Music teachers need to work for two hours every weekend

C. You can send an email to homelove(@163.com to help kids

D. Xinxin nursing home needs volunteers to wash clothes on May 6.

1.C 2.B 3.C 4.D 5.D 6.C 【解析】本文介绍了打扫公园,SOS儿童村和鑫鑫养老院需要志愿者,以及这些志愿者应做的事。 1.C 细节理解题。根据If you are free for four hours this weekend, come and join us!可知如果你周末有四个小时的空闲时间,你可以来帮助打扫人民公园,故选...

The Sixth Time I Went to the Principal’s Office

When I was in the seventh grade, I had problems behaving. My heart was in the right place, but I

couldn’t always follow the rules. I played many tricks on my schoolmates. Once, I even pulled a girl’s hair

on the school bus to get her attention. As a result, I was repeatedly sent to the office of the principal(校长).

Although I hated going there, I did not hate the principal, Mr. Ratcliff.

Mr. Ratcliff was a kind, elderly man. When he spanked( 打屁股) me for putting some ants into a

classmate’s pencil box, it didn’t hurt at all, but it did hurt my feelings. I thought so much of him and

moments like that seemed to prove I was hopelessly bad.

When I got called to Mr. Ratcliff’s office for the sixth time, I had no idea what I had done. I felt

disappointed as I walked down there. I went into his office, sat down, and looked at the floor. Then he said

the last thing I expected to hear:” Kevin, I’ve heard you’ve been behaving really well lately. I want you to

know how proud I am of you, and I just called you down to my office to give you a peppermint.”

“Really?” I was surprised.

“Yes. Now you can take that peppermint and go back to class.”

I carried the peppermint with me as if it was a gold coin. When I got into my classroom, I bragged ( 吹嘘) to my classmates about my turnaround,excitedly. I wasn’t so bad after all.

Mr. Ratcliff was really kind. He made me realize that I was just a kid who had problems with behavior.He bought some peppermints and took the time to notice me when I got something-anything-right. Mr.Ratcliff gave me some hope by giving me some love. I will just remember him for the rest of my life.

1.In his seventh grade, the writer __________.

A. hated the principal B. had problems behaving

C. always followed the rules D. often helped his classmates

2.How did the writer feel when he went to the principal’s office for the sixth time?

A. Lonely. B. Excited. C. Confident. D. Disappointed.

3.The sixth time the writer went to the principal’s office, he got __________.

A. a peppermint B. a model bus C. a pencil box D. a coin

4.The writer will always remember Mr. Ratcliff, because the principal __________.

A. talked with him in the office B. played games with him

C. expected him to be a teacher D. gave him some hope and love

1.B 2.D 3.A 4.D 【解析】本文作者讲述了自己七年级发生的一段往事。他在七年级时,行为上遇到了一些问题,作者的心思不能放在正确的地方,不能总是遵守规则。作者经常对同学们开玩笑。经常被叫到校长办公室,打屁股。当他第六次被叫到校长办公室时,作者不知道什么原因。校长因为他的进步给了他一颗薄荷糖。作者备受鼓舞。校长让作者意识到他只是一个行为上有问题的孩子。后来,校长,拉...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网