题目内容

His grandparents live in an old apartment with ________ floors and they are on the ________ floor.

A. fifth; three B. fifth; third C. five; three D. five; third

D 【解析】 句意:我的祖父母住在一座五层楼的公寓里,他们在第三层。fifth第五;five五;three三;third第三;第一空修饰复数名词floors表示五层,故用基数词five。第二空有定冠词the修饰,表示第三层,故用序数词third。故选D。
练习册系列答案
相关题目

Every year on 15th October, over 200 million people around the world take part in Global Handwashing Day. But why do we have a day for something we do all the time? Well, research shows that not enough people often wash their hands with soap. Experts believe that this leads to the deaths of millions of people every year.

Sidibe, a public health expert says soap is the most beautiful invention in public health'. Washing your hands with soap can have a huge impact on reducing (减少) the spread of diseases. Handwashing with soap prevents babies from getting ill and keeps children healthy and in school.

However, washing hands with soap does not happen as often as you might think. This is partly because there aren't enough resources (资源) in poorer countries, but it's also because for many people, handwashing is simply not part of their everyday life. It's not easy to get people to change habits they learned in early childhood -- but this is what Global Handwashing Day wants to do.

In 2008, the Indian cricket team joined around 100 million Indian schoolchildren in washing their hands to promote (促进) the first ever Global Handwashing Day. Every year since then, many different events have been held around the world. In 2014. Global Handwashing Day was used in the fight against Ebola, a very serious disease, with events held in affected (受感染的) African countries.

Today, local and national leaders continue to use the day to spread the message about the importance of clean hands. The hope is that handwashing becomes a necessary part of people's lives and improves the health of millions around the world.

1.Who started Global Handwashing Day?

A. Public health experts.

B. The Indians.

C. African schoolchildren.

D. Government leaders.

2.What does the underlined word "impact" mean?

A. Danger.

B. Influence.

C. Background.

D. Problem.

3.What's the main idea of the last paragraph?

A. Washing hands with soap is good for public health.

B. Washing hands with soap doesn't become part of people's lives.

C. People are holding many different events to fight against diseases.

D. People all over the world are encouraged to wash hands with soap.

4.What would be the best title for the passage?

A. Learning to Use Soap.

B. Fighting Against Diseases.

C. Living a Healthy Life.

D. Changing Your Habits.

1.B 2.B 3.D 4.A 【解析】试题这是一篇说明文,文章主要讲述了全球洗手日对清洁双手的促进作用,借全球洗手日来表现清洁双手对人体健康的重要意义。 1.题意:谁开始了全球洗手日?考查细节理解题。根据第四段In 2008, the Indian cricket team joined around 100 million Indian schoolchildre...

I am Alice. My sister and I spent our last summer holidays with our uncle who is a geologist (地质学家) and loves to collect stones.

One day he bought us two backpacks and asked us to go to the mountain with him. We walked the whole day. Every now and then he put stones in our backpacks. To our surprise, he also took some stones out from them. But we thought he had just found better stones.

When we returned to the house, we were very tired. The backpacks were so heavy that we felt relief (轻松)when we took them off. Yet our uncle’s backpack was half empty.

"Why did you give us so many stones?” we asked.

"I didn’t. You did." he said. “You didn't know it, but I gave you a little attitude(态度) test today. I listened to every word you said. Whenever you were complaining (抱怨) , I added a stone to your backpacks. whenever you talked about something with positive (积极的) thinking, I took out a stone. And now look at your backpacks."

Our backpacks were full of stones.

“Your negative( 消极的) thoughts are just like stones. You carry them in your mind just like those stones in your backpacks. The mote negative thoughts you have, the heavier your mind will be.” said our uncle.

With great love, our uncle taught us one of the most important lessons it life—the power of the attitude.

1.Alice's uncle likes to _______.

A. collect coins B. collect stones C. collect stamps D. collect books

2.When Alice's uncle took out some stones from her backpack, she thought ________.

A. she said too many words B. her uncle had found better stones

C. her uncle wanted her to feel a sense of relief D. she talked about something with positive thinking

3.Alice's and her sister's backpacks were full of stones because they ______

A. complained (抱怨) too much on the way B. were hard working

C. enjoyed collecting stones very much D. chose wrong backpacks to carry the stones

4. The underlined word "them" refers to "______" in the passage.

A. the stones B. the backpacks C. the positive thoughts t. tue negative thoughts

5.The writer wrote this passage to encourage us to _______

A. be pleased to take others' advice B. have a positive attitude towards life

C. make a plan before doing something D. help people in trouble

1.B 2.B 3.A 4.D 5.B 【解析】 试题这篇短文主要介绍了作者的叔叔在步行中在作者抱怨时向他的背包中放入石头,当作者有积极想法时取出石头,使作者认识到消极的思想越多,心里负担就越重。 1. 2. 3. 4.them in your mind just like those stones in your backpacks.你...

根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。每空限填一词。

How do we know the time? A clock, a watch or a cell phone can help us. However many years ago there were no clocks and knowing the time was not so easy. Over the centuries people have developed different w1.of telling the time.

About 5,500 years ago, the Egyptians i2.the sun clock. This was a tall stone structure. Its shadow (影子)showed the movement of the s3.they were able to determine(测定)midday.

About 3,500 years ago,the Egyptians made a sundial. It was smaller than the sun clock and could measure (测量)the time for half a day. On c4.days or at night it was impossible to tell the time with a sun clock or a sundial.

Water clocks were the f5.clocks not to use the sun. The idea is simple. Water flows(流动) from one container(容器)to another. When the water reaches a certain l 6. it moves a lever (控制杆)and this shows the hours. The Egyptians used water clocks about 3,400 years ago. These clocks were popular in the Middle East and China but they f7.

o keep accurate(精确的)time.

In the 13th century. the mechanical clock was invented. This was more accurate, b8.was expensive to make. Over the next few centuries it was developed. For example, springs(发条)were added around 1500. This i9.accuracy and allowed clocks to be smaller.

In 1927, the first quartz clock was developed. Clocks became cheaper to build and own. People began depending on them more and more to run businesses, markets and so on.

More recently, in1956, came the digital clock. And nowadays satellites(人造卫星)send our cell phones the time to the exact second. There has been a lot of progress in timekeeping but some things never c10.. Man of us still have trouble getting out of bed on time and not missing appointments.

1.ways 2.invented 3.sun 4.cloudy 5.first 6.level 7.failed 8.but 9.improved 10.change 【解析】本文主要说明了是计时工具的发展历史,从原始计时到机械计时再到数码计时。 1. 前文提到”A clock, a watch or a cell phone”,...

阅读短文,将文中划线部分译成汉语或英语。

You may not realize it, but you are doing much more than just studying when you are at school. School is also the place where you learn to get on well with people. 61But this is not always easy__What can you do if you just don’t like one of your classmates?

__If you discover that you have problems getting on with your classmates or friends, the most important thing to learn is tolerance. Tolerance is the ability to realize and respect the differences in others. We cannot change the way that other people do, so it is important to lean to live happily with them.

Tolerance will make everyone get on better with each other. Getting to know someone may help you understand why he does things differently. Something different does not exactly mean that it is bad. Tolerance teaches us to keep a temperate and open mind.

You need to remember an old saying, 63“Treat others how you want to be treated.” If you tolerate something, it does not mean that you have to like it.64现在没有人要求你改变自己 Tolerance just means that you should respect the differences in others and not try to make them change.

It is important to practice tolerance, because it will make everyone’s life easier.65学会接受能力兴趣与自己不同的人。The world is very different, and practicing tolerance in your own school and city can help make a difference.

1._________________

2._________________

3._________________

4._________________

5._________________

1.但这并不是一直很简单。 2.如果你发现你和同学或朋友相处有困难,记住最重要的是学会容忍。 3.你想别人怎么对待你,你就怎么对待别人。(己所不欲勿施于人) 4.Now, no one requires you to change yourself. 5.Learn to accept people who own different ability and interes...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网