题目内容

阅读理解

Do you know how to make spaghetti with cream mushroom sauce?

Boil a pot of water and cook the spaghetti in it for 20 minutes. Cut up the onions and garlic. Heat a little oil in a pan and cook the onion and garlic for three minutes.

Add the mushrooms and cook for one minute.

Add the wine, cream and vegetable soup. Cook them for ten minutes. Beat an egg, and add a little water and pour it slowly into the pan. Mix up for half a minute.

Add the beans and tomatoes and stir(搅拌)for two minutes on a low heat. Put the spaghetti on the plates and pour the sauce over the top.

1.You should cook for 20 minutes.

A. the onions and garlic B. the spaghetti

C. the egg D. the beans and tomatoes

2.After adding the mushrooms, you should cook for .

A. 20 minutes B. 10 minutes

C. half a minute D. one minute

3.What ingredients don’t we need?

A. The onions. B. The potatoes.

C. The mushrooms. D. The wine.

4.The underlined word “Beat” means in this passage.

A. 蒸 B. 煮 C. 打 D. 加热

5.The passage mainly talks about .

A. how to make spaghetti with cream mushroom sauce

B. how to make mushroom soup

C. how to make vegetable soup

D. how to cut up tomatoes

1.B 2.D 3.B 4.C 5.A 【解析】文章主要介绍如何制作奶油蘑菇酱意大利面的步骤以及需要的原材料。 1.根据Boil a pot of water and cook the spaghetti in it for 20 minutes.可知烧开一锅水,煮面需要20分钟;故选B 2.根据Add the mushrooms and cook for...
练习册系列答案
相关题目

(2017·福建)阅读下面短文,根据语境、音标或所给单词的提示,在每个空格内填入一个恰当的词,要求所填的词意义 准确、形式正确,使短文意思完整、行文连贯。

The Chongyang Festival is a Chinese traditional festival. It is celebrated on the ninth day of the ninth lunar month. It’s also1.(call) the Double Ninth Festival. 

The festival started as2./??:li/ as the Warring States Period (475—221 BC) . It has a history of more than 1,700 years. Among the numbers from zero to nine, nine is the3.(high) odd number (奇数). People believe that two “nines” meeting together stand for a long life. So it is a special holiday4.Chinese people to show love and respect for their elders. They hold many5.(kind) of activities in honor of old people, wishing them good6./helθ/ and a long life.

The festival comes during the golden time of7./f?:l/. On the day, people traditionally drink chrysanthemum (菊花)wine, eat Double-Ninth Cakes8.climb mountains. They also carry a kind of plant named dogwood. People in ancient times believed that 9.plant could drive away evil (邪恶的)spirits and prevent them from10.(catch) an illness in winter.

1.called 2.early 3.highest 4.for 5.kinds 6.health 7.fall 8.and 9.the 10.catching 【解析】本文介绍的是中国的传统节日重阳节.文中介绍了重阳节的时间、历史起源、为什么叫重阳节及人们怎样庆祝重阳节。 1.句意为:它也叫做双九节.分析句子成分可知,空格前面有动...

Have you ever seen a car without a driver? It sounds crazy, but these computer-driven driverless cars will soon be filling roads near you. Companies like Google and Tesla have been designing and testing these cars, and the technology is there.

So how? The cars have sensors(感应器)all around which can find other cars and objects in the road. Road signs are read by cameras, and satellite navigation systems(卫星导航系统)are used so the car knows how to get where you want to go. All you have to do is type in the address! Finally, a central computer system takes in all the information that it receives from the sensors and cameras and works out when to speed up, stop and turn.

Sound like your idea of heaven(天堂)? Sitting back, looking out of the windows and even watching a film or reading a book while ‘driving’ would be possible with this new technology. You wouldn’t have to worry about remembering directions to where you’re going. In addition, computers would also drive more safely than people — they would obey the rules and have quicker action times when in dangerous situations.

However, there are many drawbacks of driverless cars. Computers would have difficulties making ethical(道德的)decisions: if a child ran into the road, would the computer choose to hit the child or turn suddenly and potentially kill the car’s passengers? Moreover, I personally find driving fun –I’d miss never driving a car myself. There would also be many other decisions to be made –should children, or drunk people, be allowed in a driverless car by themselves? Or would there need to be a person with a driving license in the car at all times?

I’m not certain I’d want a driverless car – but it’s only a matter of time before they’ll become more affordable and popular on our roads.

1.When using a driverless car, you need only .

A. read the road signs carefully B. check the cameras

C. put the address into the computer D. remember the directions

2.The third paragraph mainly tells us about the of driverless cars.

A. instructions B. standards C. advantages D. tests

3.The underlined word “potentially” in Paragraph 4 means “ “.

A. possibly B. successfully C. especially D. naturally

4.What’s the writer’s opinion about future driverless cars?

A. They’ll cause more accidents. B. They’ll be less expensive.

C. They’ll use less energy. D. They’ll run much faster.

1.C 2.C 3.A 4.B 【解析】试题分析:本文介绍了无人驾驶车需要人们做的仅仅输入要去的地址,介绍了它的优点及缺点。 1. 2. 3. 4.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网