题目内容

【题目】 ----- You picture is very good. ----- .

A.No, not good. B. I don’t know. C. Thank you

【答案】C

【解析】

试题分析:句意:——你的照片非常好。——谢谢。No, not good.不,不好; I don’t know.我不知道。 Thank you.谢谢你。根据Your picture is very good.可知此处是称赞你的照片好,因此要表示感谢,故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Night after night, she came to make me comfortable in bed, even long after my childhood years. Following her daily habit, she'd bend down and push my long hair out of the way, then kiss my forehead(额头).

I don't remember when it first started annoying(使人恼怒的) me— her hands pushing my hair that way. But it did annoy me, for they felt rough(粗糙的) against my young skin. Finally, one night, I shouted out at her, "Don't do that anymore —your hands are too rough!" She didn't say anything in reply. But never again did my mother close out my day with that expression of her love.

Time after time, with the passing years, my thoughts returned to that night. By then I missed my mother's hands, missed her goodnight kiss on my forehead. Sometimes it seemed very close, sometimes far away. But always it existed, in the back of my mind.

Well, the years have passed, and I'm not a little girl anymore. Mom is in her mid-seventies, and those hands I once thought to be so rough are still doing things for me and my family. She's been our doctor, reaching for the medicine to calm a young girl's stomach or help with the boy's injured knee. She cooks the best fried chicken in the world... washes blue jeans more carefully than I can...

Now, my own children are grown and gone. Mom no longer has Dad, and on special days, I spend the night with her. So it was late on Thanksgiving Eve, as I slept in the bedroom of my youth, a hand run across my face to brush the hair from my forehead. Then a kiss, ever so gently, touched my brow.

In my memory, for the thousandth time, I remembered the night my young voice complained, "Don't do that anymore — your hands are too rough!" Catching Mom's hand in hand, I cried out how sorry I was for that night. I thought she'd remember, as I did. But Mom didn't know what I was talking about. She had forgotten — and forgiven (原谅)— long ago.

That night, I fell asleep with a new understanding for my gentle mother and her caring hands. And the guilt that I had carried around for so long was nowhere to be found.

1What annoyed me that night?

A.My mother’s rough handsB.My mother’s reply

C.My mother’s kissD.My mother’s expression of love

2From the passage, we can learn that .

A.I never missed my mother’s goodnight kiss.

B.I had carried the guilt for many years until my mother kissed me again.

C.My mother always remembers what I said that night.

D.My father is still alive and lives with my mom..

3My mother does these things for me and my family except _.

A.Cooking mealsB.Washing clothes

C.Taking care of the childrenD.Closing out the day by kissing

4What is my mom like?

A.guiltyB.gentleC.carelessD.silent

【题目】B) 根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,并将答案填写在相应位置上。

A young man went to see a wise man, saying that after graduation, he set many goals for himself, but years later he still achieved nothing. With a smile, the wise man said to him, “Come to help me boil(使沸腾) the water first!”

The young man found no f1 in the stove, so he went out for it. He came back with some dead wood, put them in the stove and burned up. B2 because the pot was too large, when the firewood burned out, the water did not boil. Then he ran off to get firewood. When he went back, the water had nearly turned c3 . This time he became smart, so he didn’t light the fire in a hurry, but went out to look for some firewood again. Because the firewood was well p4 , the water boiled pretty soon.

The wise man suddenly asked him, “If there is not enough firewood, how should you boil the water?” The young man thought for a moment and s 5 his head.The wise man said, “If so, pour out some water!” The young man n 6 thoughtfully. The wise man continued, “You set too many goals at f7 , just as there is too much water but you didn’t have enough firewood, so you couldn't boil the water, and if you wanted to make the water boil, you e8empty some of the water or prepared some firewood!”

The young man saw the light suddenly. When he went back, he removed many listed goals from his plan, l9only a few recent ones, while with spare time he studied. A few year later, his goals were realized.

Only by starting from the next goal can you move toward the s10 step by step. If you keep all things by heart, you will only give up halfway.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网