题目内容
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
解析:
(1) |
细节理解题。根据第一段的第一句话“Amy's family has fun.They mail a diary(日记簿、日记)to each other."可判断选A。 |
(2) |
细节理解题。根据Amy的日记中“On Tuesday, I designed a new dress.”可判断选B。 |
(3) |
推理判断题。根据Amy's brother的日记中的叙述可知,Amy的工作有时使他不愉快,有时给他带来快乐,所以可推测出这份工作是“一个挑战”。 |
(4) |
细节理解题。根据妈妈的日记中“Today was warm and sunny.Your father and I went for a walk in the park.We also waited your Aunt Betty.”可判断选D。 |
(5) |
主旨大意题。通读全文,主要介绍了五篇家庭日记,故选C。 |
| 阅读理解。 | ||||||||||||||||||||||||||||||
| Hello! My name is Peter. I am 12 years old. Betty, Mary and Yokiko are my frien love them very much. I have no brothers or sisters. Betty is 13, she has a brother. His name is Norman. Mary has two brothers and a sister. Her sister’s name is Rose. Her parents are Colin and Amy. Yokiko is young. She is two years younger than Mary. And she is a Japanese girl. She has one brother and one sister. Her sister’s name is Haruko. She is very cute. | ||||||||||||||||||||||||||||||
根据短文内容完成下表:
|
| 阅读理解。 | ||||||||||
| The four sweaters on the bed are red, yellow, black and blue. They're Amy's, Bill's, Charles' and Mary's. I know Amy likes red. But the red sweater isn't Amy's. What color is Charles' sweater? I don't know. But I know his sweater isn't red. Bill and Amy say," Our sweaters aren't black." Mary says, "My sweater is blue." | ||||||||||
|