题目内容

【题目】

Students’ Night at Catch-Up!

Every Wednesday & Thursday

Show your student card to enjoy a special price of 80 for everything on the menu!!(full price:120)

For a table of six or more, we treat each to a special drink!

Not a student anymore? Dig out your old school uniform and wear it to Catch-Up!!

You can also enjoy a special price of 100 on Students’ Night.

Catch up with your friends at Catch-Up, the finest restaurant in town!

We open every day 5:00 p.m.-11:30 p.m.

1What is “Catch-Up”?

A.It’s the name of special dish.B.It’s the name of a movie theater.

C.It’s the name of a restaurant.D.It’s the name of a summer camp.

2How often do they have a students’ night at Catch-Up?

A.Every day.B.Two days a week.

C.Three days a week.D.Four days a week.

3If six or more students come to Catch-Up, what can they get?

A.They can get a free movie ticket.B.They can have a free drink each

C.They can get a school uniform.D.They can just pay half the price.

4What do we know about the Students’ Night at Catch-Up?

A.the waiters all wear school uniforms every night.

B.Students who come to Catch-Up will get a free drink.

C.Catch-Up opens later on Students’ Night than on other days.

D.People who are not students still have a chance to get a special price.

5Last Thursday Patty and her parents all put on their school uniforms and had dinner at Catch-Up. How much did they pay by showing Patty’s student card?

A.240.B.280.C.300.D.320.

【答案】

1C

2B

3B

4D

5B

【解析】

本文是一则广告,介绍了一家饭店的信息,只要你出示学生证或穿着校服,就可以享受到优惠。

1细节理解题。根据“Catch up with your friends at Catch-up, the finest restaurant in town”,可知这是一个餐馆,故选C

2细节理解题。根据“Students’ night at Catch-up every Wednesday & Thursday”,可知这个活动每周两天,故选B

3细节理解题。根据“For a table of six or more, we treat each to a special drink”,可知每人可以获得一杯免费饮料,故选B

4细节理解题。根据“Not a student anymore? Dig out your old school uniform and wear it to Catch-up! You can also enjoy a special price of 100 on Students’ night”,可知不是学生也有机会获得优惠,故选D

5推理判断题。根据“Show your student card to enjoy a special price of 80 for everything on the menu”和“Not a student anymore? Dig out your old school uniform and wear it to Catch-up! You can also enjoy a special price of 100 on Students’ night”,可知有学生证是80元,穿校服是100元,可知三人总共是280元,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】Dear Linda,

“The only constant (不变的) in life is change.” Have you heard about it before? It means that life is always changing and bringing us new challenges.

________I’ve experienced it many times throughout my life. New teachers, new coworkers…it can be difficult to deal with sometimes. And not all change is good. It can be frustrating (令人沮丧的) to get used to new situations.

However, I do have some suggestions. First, you can talk with your teacher after class and discuss your problem. Do make sure to be polite when you do this – it’s not necessarily your teacher’s fault that you’re having difficulty with her methods. Try to find some common ground. Good teachers will do their best to make sure that all of the students in their classes can benefit (……受益) from their teaching.

---Mike

Dear Linda,

You should know that studying English is important for your future, but not for your teacher. Try to talk to your teacher. If they can’t help you, I’m afraid you will have to solve the problem by yourself.

I assume (假定) that this teacher is not the only English teacher in your school. You could ask other English teachers some questions during your breaks. You also can learn English outside of school, such as by taking an online English course. You can surely find a suitable teacher for yourself.

All in all, if you don’t want to give up studying English, then you’d better work hard on it, no matter who teaches you. It’s always a good idea to be optimistic (积极的) about any situation you’re in.

---Zhao Xin

1What is Linda’s problem?

A.She can’t find a good English teacher

B.She doesn’t want to take on any new challenge

C.She has some difficulty understanding her new English teacher

D.She finds it difficult to accept her teacher’s teaching methods

2Both Mike and Zhao Xin suggest that Linda should ______________.

A.try to change herself firstB.give up studying English

C.communicate with her new English teacherD.find another English teacher to ask questions

3Which is the most suitable sentence for ?

A.Change is useful.B.Change is hard.

C.Change is necessary.D.Change is important.

4We can learn from the text that ______________.

A.Mike used to be worried about new situations too

B.Mike is also a student who used to have this problem

C.Zhao Xin knows a lot of English teacher online

D.Zhao Xin is an English teacher who understands students

【题目】阅读下面短文, 在表格内的空白处填入合适的答案(每格限填一词)。

When a thought has found words

Poetry(诗歌)is the forgotten child of literature. Few people read it for pleasure. In Western high schools, poetry is seldom taught because it is considered to be out of date and have little to do with the life of today's students.

In China. however. poetry is still an important part of the curriculum(课程). Recently, the Ministry of Education has increased the number of ancient Chinese poems for students to memorize and recite, from 14 to 72. Why is it important to learn poems?

First of all, poetry is a necessary part of learning traditional Chinese culture. It is a path to understanding your history and your society. It is also the key to understanding the thoughts and feelings that are common to everyone but that we may be unable to express-the joy of Li Bai dancing with the moon, for example. Everyone has feelings of joy, love, loneliness, sadness and even anger, and a good poem can put those feelings into words and bring us self-understanding.

Poems can also express beauty. In a few short lines, even something common can become beautiful. Here is a poem called Fog by Carl Sandberg: The fog comes/on silent haunches(弓腰)/and then moves on. Yes, fog does move smoothly, silently and like a cat, and Sandberg catches that feeling and image(形象), and makes it beautiful.

Of course, to really enjoy poetry, it has to be read aloud. After all, a poem is really just a song without music. Most ancient poetry, like Homer's Epics(《荷马史诗》)and China's Book of Songs, was spoken for hundreds of years before it was written. the thought has found words." You are lucky that you now have seventy-two poems to learn!

Title When a thought has found words

Passage outline

Detailed information

In the West

Most people think poetry is 1 from the life of today's students.

China's recent action

Students must memorize and recite more ancient Chinese poems.

2 for learning poetry

Learning poems helps you 3 history and society.

Poems help express your personal thoughts and feelings.

Poems can express beauty of 4 things with very few lines.

A tip on enjoying poetry

5 aloud is the best way to enjoy poetry. In fact, many ancient poems were spoken before they were written.

Conclusion

Chinese students should feel lucky to have 72poems to learn!

【题目】 Pearl and her friends intended for a camp. However, she wanted to____________________ the weather forecast( 预报)first to see whether there would be rain or not. Pearl turned on the television and listened to the____________________make the weather report.

“It will be partly cloudy tomorrow morning,____________________clearing by early afternoon. The high tomorrow will be 85.” As there would be no rain, she felt____________________.Without the weather forecast, she would not know this, and would just have to take her chance.

But now, you can plan your picnic ____________________ worrying whether it will rain or not.

The man you can thank for this is Cleveland Abbe. He is known as the father of the weather bureau. He was the first person to publish ____________________weather forecasts in the United States.

Abbe began his daily weather bulletins ( )in 1869. They were based on weather ____________________ he drew from telegraphed reports of weather conditions. Because of their accuracy(准确), the reports were __________________ .

Congress( )became ____________________ in Abbe's weather reports. They made Abbe a meteorologist(someone who studies weather conditions, and he ___________________ issuing (发布) forecasts three times a day. He was the first official forecaster of the U.S. Weather Service. Because he often forecasted probable storms, Abbe earned the nickname of“Old Probabilities. ”

1A.preferB.organizeC.spreadD.check

2A.policemanB.firemanC.fishermanD.weatherman

3A.beforeB.afterC.butD.because

4A.curiousB.stressedC.happyD.worried

5A.withoutB.aboutC.againstD.from

6A.indoorB.dailyC.pollutedD.online

7A.spaceB.stationsC.centersD.maps

8A.strangeB.terribleC.popularD.useless

9A.successfulB.interestedC.boredD.similar

10A.beganB.hatedC.mindedD.risked

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网