题目内容

【题目】根据图片提示,在横线上写出相应节日的英文名称。

123

45

1____________

2____________

3____________

4___________

5____________

【答案】

1the Chinese Spring Festival

2the Water Festival

3the Dragon Boat Festival

4the having Mid-Autumn Festival

5the Lantern Festival

【解析】

1根据图片可知是春节故填the Chinese Spring Festival

2根据图片可知是泼水节故填the Water Festival

3根据图片可知是端午节故填the Dragon Boat Festival

4根据图片可知是中秋节故填the having Mid-Autumn Festival

5根据图片可知是元宵节故填the Lantern Festival

练习册系列答案
相关题目

【题目】Trees are one of the oldest “ citizens ( ) ” of our Earth. They keep our air clean, reduce noise pollution, improve water quality and provide food and building materials.

Just like us, trees change a lot as they grow. At 1 to 3 years old, young trees learn how to protect themselves. For example, many trees grow thorns( ) to warn animals not to go near. Most young trees have large, deep green leaves so that they can catch enough sunlight and change it into their food and energy.

When trees are 4 years old, they begin to grow very rapidly and become strong enough to face challenges later in life. At the age of 15, trees become young adults. They grow more slowly and begin to produce flowers and fruit.

It is not until the tree is 20 to 25 years old that it becomes a real adult. The tree reaches its largest size. The adult tree gives us shade, oxygen and natural beauty; it is also a great place for a tree house, or a place for us to read a book, listen to music and so on. If we give the adult tree proper care, it will go on to live healthily for many years.

Gradually, trees begin to grow older and older and even die. At this time, they still have their

important place in nature. When a tree becomes hollow ( ) or part of it becomes dead, it

provides a home to small animals and is a source of food for many other animals.

In many ways, the life of a tree is similar to our own life experience. When we are looking at

the life of a tree, we learn about that each period of life brings its own form of joy and challenge.

Enjoy every minute of the life of the trees and take care of the trees!

1What can it be used as when a tree becomes hollow?

A. A home to small animals. B. Food for all animals.

C. Shade and beauty for people. D. A place for a tree house.

2Put the following in the right order according to the passage.

Grow very rapidly Become a real adult Have large, deep green leaves

Grow older and die Produce flowers and fruit

A. ②①③④⑤ B. ③⑤①②④ C. ①③⑤②④ D. ③①⑤②④

3Why should we enjoy every minute of our own life according to the passage?

A. Because our life is becoming better and better.

B. Because trees give us so much and make our world beautiful.

C. Because the life of a tree is similar to our own life experience.

D. Because each period of life brings its own form of joy and challenge.

4The best title for the passage should be .

A. The life of a tree B. The kinds of trees

C. The mystery of a tree D. The advantages of a tree

5Which of the following shows the structure( 结构) of the passage? (1 = paragraph( 段落)1 2 = paragraph2, . . . )

A. B. C. D.

【题目】

Different people have different ideas about time. People in the USA think that it is important to know the time. In cities in America, there are clocks in stations, factories and other buildings. Radio tells the correct time during the day. Most Americans also have watches with them wherever they go. They want to do certain things at certain time.They don’t like to be late.

But time is not so important to everybody in the world. When you visit a country in South America, you will find that people there don’t like to rush. If you had an appointment with somebody, he could probably be late, because he may not want to arrive on time.

In South America, even the radio program may not begin on time. The men on the radio may not think it is important to tell the exact time. People in South America think that clocks or watches are just machines. They think that you let a clock or a watch control your life if you do everything on time.

1Time is very important to ________.

A. people in America B. people in South America

C. the men on the radio D. everybody in the world

2The underlined word “appointment” probably means ________ in Chinese.

A. 计划 B. 采访 C. 等待 D. 约见

3People in South America think ________.

A. they wouldn’t like to meet friends in public places

B. they don’t have to do certain things at certain time

C. it’s wrong of a radio station to tell wrong time

D. it’s their habit to be a little earlier

4If you meet up with somebody in South America ________.

A. you must arrive on time B. he may not arrive on time

C. he has to rush to meet you D. you must know time is important to him

5What is the best title of the passage?

A. Is your life relaxing? B. Must radio tell the exact time?

C. Different ideas about time. D. Differences between North and South America.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网