题目内容

Welcome to London! It’s an old and large city. The Thames River runs through it. There are lots of things to do there.

Would you like to…

see the London Eye?

It stands above the Thames River. It’s 135 metres tall. It has 32 capsule(密封舱) and 16 people can sit together in a capsule. You can see the whole London from its top.

visit Hyde Park?

This park is in the centre of London. It is one of the world’s most famous parks. There is a beautiful lake in it. On it there are some swans(天鹅). You can go walking there.

go shopping?

Oxford Street is a good place for you to enjoy shopping. There are over 300 big shops along the street. Most of them are open from 10:00 a.m. to 7:00 p.m.

eat fish-and-chips?

It is a kind of cheap food in London. It tastes very nice. It’s the local people’s favourite. You can eat it in any fast food restaurant. You can take it with you when you go out.

1.What CAN’T you do in London?

A. Seeing the London Eye. B. Visiting Beihai Park.

C. Doing some shopping. D. Eating fish-and-chips

2.How many people can sit together in the London Eye at a time?

A. 32. B. 16. C. 135. D. 512.

3.What does the underlined word “it” mean in the passage?

A. The London Eye. B. Hyde Park. C. The lake. D. The street.

4.Which of the following is NOT RIGHT?

A. The London Eye is about 153 kilometres tall.

B. More than 300 big shops are along Oxford Street.

C. If you don’t want to eat fish-and-chips in the restaurant, you can take it out.

D. You can see the whole London from the top of the London Eye.

5.You can find this passage________.

A. in a storybook B. in a science newspaper

C. from a guidebook(旅行指南) D. on a Internet website

1.B 2.D 3.C 4.A 5.D 【解析】本文叙述了伦敦的情况,伦敦眼有135米高,在这里能够看见整个伦敦;海德公园是伦敦的中心,最著名的景点是美丽的湖泊;牛津街是伦敦的购物区;伦敦最著名的小吃是炸鱼和土豆片。 1.细节理解题。根据You can see the whole London from its top.可知,在伦敦能看见伦敦眼。Oxford S...
练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网