题目内容

I strongly believe that my dream will come true even though many people laugh at me·

A. some day B. some days C. every day D. a day

A 【解析】句意:即使许多人嘲笑我,我还是强烈的相信我的梦想有一天会实现。A. some day 某一天 ; B. some days 几天; C. every day 每天; D. a day一天;故选A
练习册系列答案
相关题目

"Here is the shopping for Mr Green," said Dad, handing me a big plastic bag. Dad owned a milk bar, and sometimes I helped out after school with deliveries(送货).We had our regulars, but times were hard. Dad said it was the home deliveries that kept us in business. The deliveries included the tea my dad imported(进口)from Fuzhou. Dad was well-known for his tea,and people came from miles around to buy it.

I loaded up my bicycle with Mr Green's shopping. His order always included three packets of my dad's tea. How Mr Green could drink that much tea each week was a mystery to me.

"See you later, Chen," said Dad.

He always called me by my Chinese name.

My dad's parents came from China in the 1950s. I had a one-yuan coin they brought with them. I cycled out into the sun, wishing I could drive—it would be so much quicker to make deliveries.

Dad always said the exercise was good for me. I knew he was right, but I'd already decided that when I left home, the first thing I would do was to buy a car.

I loved anything to do with cars, and I'd decided I would be a mechanic, although I knew it wasn't what Dad had in mind for me. He'd already started saying to his friends, "When Chen goes to university..." If that happened,I would be the first person in my family to go,and it would be a great honor for my dad. But it wasn't what I wanted.

1.How did the writer's dad keep his business?

__________________________________________________________________

2.When did the writer's grandparents leave China?

__________________________________________________________________

3.Did the writer's dad want the writer to go to university? Why?

__________________________________________________________________

1.By the home deliveries and tea. 2.In the 1950s 3.Yes, Because his son would he the first person to go to university in his family. It would be his green honor. 【解析】文章讲述了作者帮助爸爸送货的故事。 1.根据...

A taxi hit a truck. A policeman spoke to the taxi driver and to the truck driver. He also spoke to Tom. He was a witness (目击者). This is what they said.

TRUCK DRIVER: I was driving from the airport to Newton. A car crossed the road, so I slowed down. I did not stop. A taxi hit the back of my truck. Nobody was seriously hurt but both cars were damaged(受损害).

TAXI DRIVER: I was driving behind a truck a few kilometers from Newton. The truck stopped suddenly. The driver did not give me a warning (警告). I was driving very slowly. I could not pass the truck because there were two cars coming near from Newton. My taxi hit the truck, and some glass cut my left hand.

TOM: I was watching the traffic about a kilometer from the airport. A truck was going to Newton. It was not going very quickly. There was a taxi about two hundred meters behind the truck. It was going fast. When the truck slowed down, the taxi hit it. The taxi driver was not looking at the truck. He was looking out of the window at something. My friend saw the accident, too.

Tom's friend spoke to the policeman and agreed with Tom.

1.How many people are mentioned (提到) in the story?

A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.

2.The truck was hit on the way ___________ .

A. to the airport B. to the police station C. to Newton D. home

3.From the story, we know _________told a lie.

A. the truck driver B. Tom

C. the taxi driver D. Tom's friend

4.In fact, Tom's friend was also a _____________ .

A. witness B. driver C. policeman D. cleaner

5.What's the best title (题目) for this passage?

A. A Taxi Driver B. A Traffic Accident C. A Story of Tom D. A Truck Driver

1.C 2.A 3.C 4.A 5.B 【解析】试题分析:本文是一次交通事故后,警察问当事人及目击证人所得到的事故发生时的重要信息。 1. 2.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网