题目内容
17.判断正误题,正确的写T,错误的写F.A movie ticket at Town Cinema is 12.00.It is 10.50at Screen City,and 10.00at Movie World.
Screen City is always very crowed.Many people go to Movie World,too.But you can always get a ticket at Town Cinema.
The seats at Movie World are very comfortable.The seats at Screen City are a little hard.The Town Cinema seats are very uncomfortable.
41.Town Cinema is the most expensive(昂贵的).T
42.Screen City has the cheapest tickets.F
43.Town Cinema is more popular than Screen City.F
44.Screen City is the most popular.T
45.Town Cinema has the most comfortable seats.F.
分析 短文介绍了三个电影院的票价,受欢迎程度,及其座位的舒适度等.
解答 答案:41.T 细节判断题.根据第一行句子A movie ticket at Town Cinema is 12.00.It is 10.50 at Screen City,and 10.00at Movie World.电影票在小镇电影院是12.00,在荧幕城市是10.50,在电影世界是10.00.可知小镇电影院是最昂贵的.故答案为T.
42.F 细节判断题.根据第一行句子A movie ticket at Town Cinema is 12.00.It is 10.50 at Screen City,and 10.00at Movie World.电影票在小镇电影院是12.00,在荧幕城市是10.50,在电影城是10.00.可知荧幕城市不是最便宜的票.故答案为F.
43.F 细节判断题.根据第二行句子Screen City is always very crowed.Many people go to Movie World,too.But you can always get a ticket at Town Cinema.荧幕城市总是很拥挤.很多人去电影世界,但你总可以在城镇电影院买票.可知小镇电影院比屏幕城市更受欢迎是错误的.故答案为F.
44.T 细节判断题.根据第二行句子Screen City is always very crowed.Many people go to Movie World,too.But you can always get a ticket at Town Cinema.荧幕城市总是很拥挤.很多人去电影世界,但你总可以在城镇电影院买票.可知荧幕城市是最受欢迎的.故答案为T.
45.F 细节判断题.根据最后一行句子The Town Cinema seats are very uncomfortable.镇上的电影院的座位很不舒服.可知镇上的电影院的座位很不舒服.故答案为F.
点评 做题时结合原文和题目有针对性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
| A. | give up | B. | take up | C. | look up | D. | put up |
下面是几位同学QQ群的聊天内容,请认真阅读,并按要求完成后面信息表的问题.
| Miss Chen:The summer holidays are coming soon.Students and teachers are happy.In China the summer holidays usually last about two months.They usually start on July 10th and end on August 31st.Teachers and students like these holidays because they have lots of things to do. |
my hometown to celebrate my grandmother's birthday.She is seventy years old this year and next Monday is her birthday.We will go there by car. |
| … |
| How long do the summer holidays usually last? | 81.About two/2 months. |
| When do the summer holidays usually end? | 82.August 31st. |
| When is Kate's grandmother's birthday? | 83.Next Monday. |
| Where would Michael like to swim? | 84.In a river. |
| Who will take a trip with Tom? | 85.Ben and Kangkang. |
He said I listened carefully and then took a chair and placed it in the center of the room.I(37)A on the chair for a few minutes and then I invited everyone to do the same.I wanted them to look at the room from (38)D there.After everyone had done it,I asked the group to think about how (39)B the room looked when they changed their perspective(角度).
Then I asked them to (40)B their bosses.Was this the same person who had seen their good (41)A and hired them?Do they remember how happy they were to be (42)C for the job?How did these wonderful people become terrible bosses?
He said I looked at him and asked if he had (43)D said thank you to his boss for the opportunity to make a living.He answered no.
He told me his(44)A changed that night.He went back to work with a(45)C card to his boss.He had been the manager for 8years.He said he owed it all to me:I had taught him to look at life from different perspectives and I had taught him to express gratitude.
| 31.A.shouting | B.smiling | C.looking | D.knocking |
| 32.A.Suddenly | B.Luckily | C.Finally | D.Firstly |
| 33.A.remembered | B.seen | C.disliked | D.forgotten |
| 34.A.their | B.our | C.his | D.my |
| 35.A.more | B.most | C.few | D.fewer |
| 36.A.teachers | B.wives | C.bosses | D.children |
| 37.A.stood | B.sat | C.walked | D.rested |
| 38.A.down | B.right | C.left | D.up |
| 39.A.special | B.different | C.strange | D.same |
| 40.A.miss | B.consider | C.like | D.thank |
| 41.A.qualities | B.tastes | C.looks | D.skills |
| 42.A.found | B.refused | C.chosen | D.trained |
| 43.A.never | B.always | C.sometimes | D.ever |
| 44.A.life | B.luck | C.salary | D.job |
| 45.A.sorry | B.post | C.thank-you | D.greeting. |