题目内容

---_________ Beijing Duck would you like to eat?

--- Five pieces are just enough.

A. How often B. How old C. How much D. How many

C 【解析】句意:-你想要吃多少北京烤鸭? -五片就够了。A. How often多久一次,询问频率;B. How old多大,询问年龄;C. How much多少,询问价格或不可数名词的数量;D. How many多少,询问可数名词的数量。Beijing Duck 不可数名词。故选:C。
练习册系列答案
相关题目

One day, a little girl leaves her home after a quarrel(吵架) with her mother. She walks for a long time. She is very hungry. Then she sees a dumpling house, but she doesn't have any money.

The owner of the dumpling house is an old woman. She asks the girl, “Would you like dumplings, my dear little girl?”

“Yes, but I don't have any money,” answers the girl.

“Don't worry,” says the old woman. She brings the girl a bowl of dumplings very soon. The girl eats for a while and can't help(禁不住) crying.

“What's the matter?” asks the woman.

“I'm just touched(感动的)! We don't know each other, but you cook for me! Do you know that my own mother, after a quarrel, tells me to get out of the home?” says the girl.

“My dear little girl, how can you think of that? I have just cooked one bowl of dumplings for you, while your mother cooks for you every day. Why don't you thank her?”

The girl is surprised and goes back home at once. Her mother is waiting for her for supper. The girl comes to tears(眼泪) again.

1.Why does the little girl leave her home?

A. Because she quarrels with her mother.

B. Because her mother doesn't cook dumplings for her.

C. Because her mother doesn't like her.

D. Because she doesn't have to pay for the meal.

2.Does the little girl have any money for a bowl of dumplings?

A. Yes, she does.

B. No, she has no money with her.

C. She has some money, but she doesn't want to pay(付).

D. No, but she doesn't have to pay because the old woman is her grandma.

3.The old woman cooks dumplings for the girl and the girl is ________.

A. sad B. touched C. surprised D. pleased

4.When does the little girl get home?

A. In the morning. B. In the evening.

C. Early in the afternoon. D. At midnight.

5.Why does the girl cry again at the end of the story?

A. Because she can't go back home.

B. Because her own mother cooks a bowl of dumplings for her.

C. Because she is very hungry and wants to eat something.

D. Because she realizes(意识到) that her mother loves her.

1.A 2.B 3.B 4.B 5.D 【解析】试题分析:本文讲述了一个暖心故事。一个小女孩和妈妈吵架后离开了家,遇到一位好心的老妇人给她包饺子吃,小女孩很感动并道谢。老妇人了解到原因后,告诉她,妈妈每天给她做饭,应该感谢的是妈妈。听了老妇人的话,小女孩意识到妈妈是爱自己的,立即回家了。 1.题意:小女孩为什么离开她的家?考查细节理解题。根据第一句One day...

Many people in the world have heard of a special school called Kentucky Avenue School. It’s their duty to give the children the best of both traditional and progressive (进步的) education. While the teachers in other schools teach the students in the usual ways, most teachers here are allowed to choose to enrich (丰富) the children’s challenging subjects with creative, hands-on projects.

A visitor to the school might see, for example, that in language arts, the older children are talking about Hamlet while the younger children are writing a puppet play (木偶戏). In Spanish, students might be drawing family trees. In science, they are allowed to act out cell membranes (细胞膜) or test with magnets (磁铁). In music, they are allowed to learn a kind of jazz, play the guitar, or learn lyrics in sign language. In gym, they are allowed to take a class with dance music or play balls in the park. In current events (时事), they might be filming an original news report.

There are always so many interesting things going on at Kentucky Avenue School that adult visitors often shout, “I wish I could go to school here!”

1.Kentucky Avenue School’s duty is to give the students_________education.

A. traditional and progressive

B. progressive and original

C. traditional and original

D. progressive and unusual

2.At Kentucky Avenue School, students might________in Spanish.

A. talk about Hamlet

B. draw family trees

C. act out cell membranes

D. film an original news report

3.Students might be taking a class with dance music________.

A. in gym B. in science

C. in maths D. in language arts

4.We can learn that the lessons of Kentucky Avenue School are all_______.

A. common B. boring C. unforgettable D. creative

5.The passage mainly tells us________.

A. where Kentucky Avenue School is

B. many usual teaching ways in Kentucky Avenue School

C. what students are learning in Kentucky Avenue School

D. some students and teachers in Kentucky Avenue School

1.A 2.B 3.A 4.D 5.C 【解析】世界上许多人都听说过一所名叫肯塔基大道的特殊学校。给孩子们最好的传统教育和进步教育是他们的责任。这里的大多数老师都可以选择用有创意的、动手的项目来丰富孩子们挑战性的科目。 例如,一个参观学校的人可能会看到,在语言艺术中,年纪较大的孩子在谈论哈姆雷特,而年幼的孩子正在写一出木偶剧。在西班牙语中,学生可能会绘制家谱。在...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网