题目内容

【题目】从方框中选择短语并用其适当形式完成句子

drive sb. crazy, be friends with, leave out, would rather, the more...the more...

1Sarah ____________ go to the Blue Ocean because she likes the hamburgers there.

2The girl felt _______________ because she knew nobody there.

3The loud rock music _______________ when he went into that restaurant.

4___________ I got to know what had happened to her, ___________ I felt sorry for what I did.

5As the English teacher is friendly and patient, every student of her class wants _____________ her.

【答案】

1would rather

2left out

3drove him crazy

4The more the more

5to be friends with

【解析】

1句意:莎拉宁愿去蓝色海洋,因为她喜欢那里的汉堡。

根据句中go是动词原形结合备选短语可知,此处使用would rather do sth.,表示“宁愿做某事”。故填would rather

2句意:那女孩觉得自己被冷落了,因为她不认识那里的任何人。

根据句中“because she knew nobody there”并结合备选短语可知,此处是“因为她不认识那里的任何人,所以觉得自己被冷落了”;leave out此处意为“受冷落”,根据句中the girlleave out之间是被动关系,所以此处使用left out,表示“感觉被冷落”。故填left out

3句意:当他走进那家餐厅的时候,吵闹的摇滚乐把他逼疯了。

根据句中“loud rock music”并结合备选短语可知,此处是“吵闹的摇滚乐把他逼疯了”;drive sb. mad把某人逼疯,句中he是主语,所以此处使用he的宾格形式him放在drivemad之间;根据句中went可知,此处时态为一般过去时,所以动词drive使用过去式。故填drove him crazy

4句意:我越了解她发生了什么事,就越为自己的所作所为感到抱歉。

根据句中“I got to know what had happened to her”和“I felt sorry for what I did”可知,前后两个分句是递进关系,结合备选短语可知,此处是“对发生在她身上的事情了解越多,我就越对自己的所作所为感到抱歉”,所以此处使用the more…the more…表示“越……越……”。故填The morethe more

5句意:由于这位英语老师友好并且有耐心,她班上的每个学生都想和她做朋友。

根据句中“the English teacher is friendly and patient”可知,这位英语老师很友好而且很有耐心;结合备选短语可知,此处是“英语老师很友好而且有耐心,每个学生都想和她做朋友”;be friends with sb.与某人成为朋友,根据句中want可知,此处是want to be friends with sb.想和某人成为朋友。故填to be friends with

练习册系列答案
相关题目

【题目】Different countries have different customs. When you travel to another countriesplease follow their customsjust as the saying goes“ .”

Very often people who travel to the United States forget to tip(付小费).It is usual to tip porters who help carry your bagstaxi drivers and waiters. Waiters expect to get a 15% tip on the cost of your meal. Taxi drivers expect about the same amount.

In Englandmake sure to stand in line even if there are only two of you. It’s important to respect lines there. It’s a good idea to talk about the weather. It’s a favorite subject of conversation with the British.

In Spainit’s a good idea to have a light meal in the afternoon if someone invites you for dinner. People have dinner very lateand restaurants do not generally open until after 9 pm.

In Arab countriesmen kiss one another on the cheek(脸颊). Your host may welcome you with a kiss on both cheeks. It is polite for you to do the same.

In Japanpeople usually give personal or business cards to each other when they meet for the first time. When a person gives you a carddon’t put it into your pocket right away. The person expects you to read it.

Don’t forget to be careful of your body language to express something In conversation. A kind of body language that is acceptable in one culture may be impolite in another.

1When you travel to the USAyou don’t need to tip .

A.portersB.waitersC.bus driversD.taxi drivers

2The missing sentence in the first paragraph should be“ .”

A.Love melove my dog

B.He who laughs last laughs best

C.When in Romedo as the Romans do

D.Where there is a willthere is a way

3The underline word “porters” in the passage means .

A.搬运工B.清洁工C.接线员D.售票员

4Which of the following is TRUE according to the passage ?

A.In SpainPeople usually have dinner very early

B.In EnglandIt’s a not polite to talk about the weather

C.In Arab countriesmen kiss one another on the cheek

D.In Japan you should not read the business card as soon as you get it.

5Whats the best title of the passage

A.How to TipB.Body Language

C.When to Have DinnerD.Advice to International Travelers

【题目】 One day, two little boys were walking along the road. They overtook a woman carrying a large basket of apples.

The boys thought the woman looked very ________ and tired, so they said, “Are you going to town? If you are, we will carry your ________.”

“Thank you,” replied the woman, “You are very kind. You see I am weak and ill.” Then she told them that she was a widow (寡妇), and had a lame (跛足的) son to raise.

She lived in a cottage three miles away, and was now going to the market to ________ the apples which grew ________ the only tree in her garden. She wanted the money to ________ her rent.

“We are going the ________ way you are,” said the boys. “Let us have the basket” And they took hold of it, one on each side, and trudged (艰难地走) along with ________ hearts.

The poor widow looked glad, and said that she hoped their mother would not be ________ with them. “Oh, no,” they replied, “Our mother has ________ us to be kind to everybody, and to be useful in any way that we can.”

She then offered to give them a few of the ripest apples for their ________. “No thank you,” said they, “We do not want any pay for want we have done.”

Upon arriving at home, she told her lame ________ what had happened on the road, and they were both made happier that day by the ________ of the two boys.

The other day, I saw a little girl stop and ________ a piece of orange peel (果皮), which she threw into the gutter. “I wish the boys would not throw orange peel on the sidewalk,” said she. “Someone may be on it, and ________.”

Perhaps some may say that these are ________ things. So they are. But we must not wait for chances to do great things. We must begin with little labors of love.

1A.niceB.uglyC.paleD.healthy

2A.backpackB.basketC.suitcaseD.packet

3A.buyB.borrowC.sellD.keep

4A.inB.onC.aboveD.over

5A.costB.takeC.spendD.pay

6A.wrongB.correctC.sameD.different

7A.heavyB.lightC.brokenD.cold

8A.happyB.satisfiedC.friendlyD.angry

9A.taughtB.madeC.warnedD.forced

10A.challengeB.troubleC.courageD.travel

11A.daughterB.husbandC.brotherD.son

12A.kindnessB.promiseC.protectionD.honesty

13A.turn upB.come upC.pick upD.put up

14A.fall offB.fall downC.fall intoD.fall on

15A.littleB.greatC.importantD.difficult

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网