题目内容

【题目】--- It’s difficult to get to the other side of the river.

--- I think a bridge over the river.

A. should be built B. should build

C. will build D. has built

【答案】A

【解析】

试题分析:句意为:---很难到达河的对岸---我认为应该在河上修建一座桥。根据语境可知,这里主语是动作的承受者,应用被动语态。结合选项可知应选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Here are four student’s posts from the Internet:

Hello! My name is Alice, and I’m from America. I like Chinese food and culture. This summer I’ll go to Beijing to have a taste of delicious food and walk around hutong! I can’t wait!

Hi! My name is Anna, and I’m from Russia. I’ve just started my last year of high school, and I want to visit a few universities or colleges in China, since I hope to study there next year. I also want to experience some Chinese culture, but my main goal is to find out which university is the best for me to attend.

Hi! Everybody! I’m Fraser, and I’m from the UK. I’m going to visit China this year because I’m very interested in China’s history and culture. I went the Great Wall last year. I’m going to see the Forbidden City this time. But except that, I’m not sure where to go this summer vacation. Any ideas?

Hello! My name is Anthony. I’m from France. I want to go hiking in China over the summer holiday. I love nature and Chinese tea culture, so I really want to drink a cup of tea and see the beautiful sights there. The mountains, the sky, the lakesthe photos I’ve seen of China’s countryside are wonderful.

1Who will go to university in China?

A.AliceB.AnnaC.FraserD.Anthony

2Which of the following is true according to the passage?

A.Alice is a girl who will graduate from high school.

B.Anna is an American who likes Chinese food.

C.Fraser, a British student, has been to the Great Wall.

D.Anthony asked for suggestions for his summer vacation.

3What do they have in common according to the passage?

A.They like Chinese food.B.They will study in China.

C.They have been China before.D.They are into Chinese culture.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网