题目内容

【题目】注意:请将答案写在答题卡上相应题号的横线上。每个空格里只填一个单词。

What should you take in with you when you take an exam? Pen, pencil, eraser, ruler…, and don’t forget a bottle of water!

A1to a study at the British Psychological ( 心理学的) Society Annual Conference held in London, students who bring water into exams may improve their grades by up to 10 percent.

Scientists did a study on 447 students. The students were studying for different degrees (学历) at the University of East London. Only 25 percent of them entered the exam hall with

s2to drink.

Scientists then compared their exam r3with their normal schoolwork grades. They found that all those who had brought drinks with them got b4grades by between 2 and 10 percent.

It is unclear why drinking water i5exam results. But s6say having enough water in our bodies and not feeling t7could have a helpful effect on our brains. D8water may also cut down on anxiety ( 焦虑), which has a bad effect on exam performances, according to Chris Pawson, PhD, of the University of East London.

“Whatever the explanation, it is clear that students should try hard to stay hydrated (含水的)with water during exams,” he said.

So next time, when you are going to have a big exam, t9bringing a bottle of water with you.Who knows – it may help you p10 the exam!

【答案】

1According

2something

3results

4better

5improves

6scientists

7thirsty

8Drinking

9try

10pass

【解析】

:这篇短文主要讲述了水对于提高学生成绩的作用,并举例进行了说明,最后建议学生在参加考试时,带一瓶水。

1句意:根据在伦敦举行的英国心理社会年度会议的研究表明,将水带进考场的学生成绩可以提高10%。根据句意及首字母提示,according to复合介词短语,依据,按照,后面跟的是一种客观的依据,故答案是According

2句意:只有25%的考生会带喝的东西进考场。Something to do动词不定式作后置定语,something to drink喝的东西,故答案是something

3句意:然后,科学家们将他们的考试成绩与正常学业成绩进行了比较。根据句意及首字母提示,可知答案是results

4句意:他们发现,所有随身携带饮料的人的分数都比其他人高了2%10%。根据句意及首字母提示,可知答案是better

5句意:为什么饮料会提高分数还不清楚。根据句意及首字母提示,可知答案是improves

6句意:但是一些科学家说我们的身体有足够的水,不会感到口渴可能会对我们的大脑有所帮助。根据句意及首字母可知答案是scientists

7但是一些科学家说我们的身体有足够的水,不会感到口渴可能会对我们的大脑有所帮助。根据句意及首字母提示,可知答案是thirsty

8句意:根据东伦敦大学博士Chris Pawson说,喝水也会降低给考试带来负面影响的焦虑。根据句意及首字母提示可知道答案是Drinking

9句意:所以下次,当你要去考试的时候,试图带一瓶水。根据句意及首字母提示,可知答案是try

10句意:谁知道呢-他也许会帮你通过考试。根据句意及首字母提示,可知答案是pass

练习册系列答案
相关题目

【题目】Go “back” in time

Is there a way to quickly recall(回忆)information just before taking an exam? Walking backwards might be a solution. Scientists from the University of Roehampton in the UK said this activity can help people improve their short-term memory.

Researchers asked 114 volunteers to watch a video. After watching the video, the volunteers were split(分成) into three groups. One group was told to walk 10 meters forward. The second group walked 10 meters backwards. The third group stood in one place. All three groups were then asked 20 questions about what they saw in the video.

The scientists found that the backward-walking group got two more answers correct than the other two groups.

This suggests that the link between the concepts(概念)of time and space is important in terms of how our minds form memories. “Time is really expressed via(通过)space,” Aleksandra, who led the study, told the Daily Mail. When you walk backwards, you see things from a different angle(角度) compared to walking forward, This difference helps people recall things that happened in the past.

And walking backwards is not just good for our brains. It is also good for the rest of our body. Compared to walking forward, walking backwards is more challenging. This can help us improve our fitness, according to New Scientist. Walking backwards uses more energy in a short time and burns more calories(卡路里).

In addition, walking backwards is less stressful for our knees. It could be helpful for people who often have pain in their knees, according to researchers from the University of Oregon in the US. Walking backwards also keeps our spines(脊柱) strong, which can help to ease(缓解)pain in the lower back. This might be why many old people like walking backwards.

1What does “this activity” in Paragraph 1 refer to(指的是)?

A. Recalling information.B. Taking an exam.

C. Walking backwards.D. Improving memory.

2The second paragraph is written to .

A. introduce a useful way of walking

B. show who can answer more questions correctly

C. explain why walking backwards improves memory

D. describe how researchers did their experiment

3Which group got two more answers correct in the study?

A. The forward-walking group.B. The backward-walking group.

C. The standing-in-one-place group.D. All groups.

4According to New Scientist, how can walking backwards be helpful?

A. It helps people remember information.

B. It allows people to see things in a new angle.

C. It helps people burn more calories.

D. It can ease pain in people’s knees and backs.

5What do we know from the passage?

A. Walking backwards can help people in many ways.

B. Scientists suggest walking backwards for 10 meters every day.

C. Memories are formed when we do challenging activities.

D. Old people like walking backwards because it can help them lose weight.

【题目】 The stereotype(模式化的思想) is that Americans are lazy, but studies show that people in the USA get less vacation time than people in other parts of the world. A typical American worker gets two or three weeks off out of a whole year for vacation, but most US workers cannot. They usually have to be spread out throughout the year. Even when US workers are on vacation. they are often expected to be in communication with their bosses by email and mobile phone. Most US businesses do not encourage their employees(雇员) to take all the vacation days they are allowed to. In fact. most US companies discourage it.

Other countries, especially countries in Europe, have much more vacation time. In Germany many people have six weeks of paid vacation. Maybe this is why Europeans and other travellers take a vacation in far-off foreign places. Most American families like to stay closer to their homes, hardly leaving the country.

Most companies in countries outside the USA have to give paid time off to their employees. However, in the USA there is no law requiring employers to give workers paid vacation. In fact the USA is the only developed country that doesn't promise to give yearly time off to workers. There have been efforts to pass laws giving US workers one week of paid vacation, but so far those efforts have not been successful.

Even when US workers do have time off, many are afraid to take it because they worry they may lose their jobs. Other workers worry that if they go on vacation, they will have a mountain of work when they return.

1The underlined word "discourage" in Paragraph 1 means .

A. encourageB. protectC. look forward toD. ask someone not to do

2From Paragraph 3, we can infer Americans probably expect .

A. to get one week of paid vacationB. to pass a law that protects children

C. to work in foreign companiesD. to travel in foreign countries

3Americans choose not to have a vacation because .

A. they feel tired when they travel in a faraway placeB. they are afraid to lose their jobs when they return

C. the law in the USA doesn't allow them to go to a faraway placeD. it's not easy to communicate with their bosses outside

4Which is the right order of the passage?

a. Many Germans have six weeks of paid vacation.

b. Many American workers are afraid to take their vacations.

c. The USA has no law requiring employers to give workers paid vacation.

d. US workers usually keep communicating with their bosses on vacation.

e. US workers have less vacation time than people in other countries in the world.

A. d-b-e-a-cB. e-d-a-c-bC. d-a-e-b-cD. e-a-b-d-c

5What are Americans like from the passage?

A. Hard.B. Free.C. Lazy.D. Silly.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网