题目内容

【题目】短文填空,用方框中所给单词的适当形式填空,使短文完整正确。(每个单词限用一次)

speak, word, look, frighten, good, own, even, give, feel, example

At school, it can be 【1】________when you are asked to make a speech. But learning from great speakers can help you to become a better 【2】________You could start by 【3】________at Emma Watson, the 24-year- old Harry Potter star. Earlier this summer, the actress was named a UN Women Goodwill Ambassador(大使).She 【4】________a speech in New York on September20th.

First of all, she knew her audience. She also made her speech personal. Good speakers know how to use their 【5】________stories. In her speech, there are numbers and 【6】________. Remember, 【7】________nervous during a speech is natural. 【8】________Watson admitted to her own nervousness toward the end. But she hid it 【9】________enough that people only notice her powerful 【10】________.

【答案】

【1】frightening

【2】speaker

【3】looking

【4】gave

【5】own

【6】examples

【7】feeling

【8】Even

【9】well

【10】words

【解析】

试题分析:在学校,当你被要求做一个演讲时,它可能是令人害怕的。但是,向优秀的演讲者学习能帮助你成为一名更好的演讲者。你能通过看这位演讲者的演讲为开始。优秀的演讲者知道如何运用他们自己的故事。

1】细节理解题。分析句意:在学校,当你被要求做一个演讲时,它可能是令人害怕的。分析:修饰事物的时候运用形容词frightening,令人害怕的。故选frightening

2】细节理解题。分析句意:在学校,当你被要求做一个演讲时,它可能是令人害怕的。但是,向优秀的演讲者学习能帮助你成为一名更好的演讲者。联系下文,明确指出成为一名演讲者speaker.故选speaker

【3】细节理解题。分析句意:向优秀的演讲者学习能帮助你成为一名更好的演讲者。你能通过看这位演讲者的演讲为开始。她于九月二十日在纽约做了一个演讲。分析:考查固定短语故选looking

【4】细节理解题。分析句意:你能通过看这位演讲者的演讲为开始。她于九月二十日在纽约做了一个演讲。考查固定短语give a speech.做演讲。时态为过去时,因此填写gave.故选gave

【5】细节理解题。分析句意:优秀的演讲者知道如何运用他们自己的故事。在她的演讲中,这里有数字和例子。分析:强调为自己的,own故选own

【6】细节理解题。分析句意:优秀的演讲者知道如何运用他们自己的故事。在她的演讲中,这里有数字和例子。分析:明确在演讲中有数字和例子,例子为examples.故选examples

【7】细节理解题。分析句意:记住,在演讲期间紧张是自然现象。分析:动词短语做主语的时候,常运用doing sth的形式。故选feeling

【8】细节理解题。分析句意:记住,在演讲期间紧张是自然现象。甚至Waston也会出现紧张的情况。但是,她隐藏得很好以至于人们只是注意到她的演讲词。分析:强调之意,因此选择even.故选Even

【9】细节理解题。分析句意:记住,在演讲期间紧张是自然现象。甚至Waston也会出现紧张的情况。但是,她隐藏得很好以至于人们只是注意到她的演讲词。下文提到人们注意到她的演讲词,因此对于紧张的她隐藏得好,修饰动词用副词形式well.故选well

【10】细节理解题。分析句意:记住,在演讲期间紧张是自然现象。甚至Waston也会出现紧张的情况。但是,她隐藏得很好以至于人们只是注意到她的演讲词。分析:演讲词,运用名词words.故选words

练习册系列答案
相关题目

【题目】When you are about to do something brave, a cheerful wish of “Good luck!” from a friend can be helpful. But if you think you need lots of luck, what else might you do?

In the UK and US there are some strange traditions for bringing yourself a little more good luck. Some are hundreds of years old and some are much newer.

Have you heard the saying “When you wish upon a star”? If you are looking up at the sky on a clear night and you see a sudden flash of light, it is probably a shooting star! Seeing one doesn’t happen very often. The saying goes that you have been very lucky if you see one, and so if you make a wish, it will come true.

Maybe you have heard of the lucky rabbit’s foot. Some people believe that rabbits are lucky animals, so they carry a part of the rabbit, its foot, for good luck. There are all kinds of strange, unclear rules about which of the rabbit’s feet is the luckiest. It is said that this good luck tradition is the oldest one of all. However, as the funny saying goes, “Depend on the rabbit’s foot if you will, but remember it didn’t work for the rabbit!”

People in Britain love trees. If it is autumn and leaves are falling from the trees, some people try to catch the leaves as they fall because they think each leaf they catch will bring them a lucky month in the following year—they will need to catch 12 falling leaves to have a whole of good luck!

【1Which thing is said to be the oldest good luck tradition?

A. A falling leaf. B. A foot of a rabbit.

C. A shooting star. D. A wish from friends.

【2 According to Paragraph 3, we know that ______.

A. people can see a shooting star on a rainy night.

B. shooting stars can often be seen by people

C. people believe that it’s unlucky to see a shooting star.

D. your wish may come true if you see a shooting star.

【3British people try to catch 12 falling leaves because ______.

A. the leaves fall in autumn.

B. there are so many leaves to catch.

C. they want to have a whole year of good luck.

D. the leaves can bring them a lucky month.

【4In Paragraph 5, the underlined word “them” refers to (指) ______.

A. leaves B. people C. trees D. Years

【题目】阅读下面短文,根据其内容完成后面各项任务。
In the United States, teenagers (青少年) can only get a full-time(全职的)job if they are 16 years old or older. But there are things that the younger teeagers make some money. Here are a few examples.
Parents will young children sometimes want to go out for dinner or to the movies, but they don't want to leave their children at home alone. So they ask a teenager to stay in the house and look after their children when they are out. If the children go to bed early, the teenager can do some of his or her homework!
Some people have a dog, but they don't have time to take it for a walk. Dogs need a lot of exercise! So some teenagers work as dog walkers. It's a good idea -- they can make money and stay outside in the fresh air. They get some exercise too!
Teenagers can deliver (递送) newspapers. They usually ride a bike and leave newspapers at each house. They need to have their own (自己的) bike. They have to get up early too, because people want to read their newspapers at breakfast.
Teenagers can also work at home on their computers. Some companies pay teenagers to take online surveys (调查). They want to know what teenagers are interested in. It's a fun and easy way to make money.
These are all popular jobs.青少年可以选择中的一个来赚些钱 Before they do their jobs, they usually tell someone about what they' re doing Being safe is the most important thing after all.
(1)回答问题:
When can teenagers get a full-time job in America?

(2)回答问题:
What does the underlined word “it“ in the third paragraph refer to(指的是)?

(3)将文中划线的英语句子译成汉语。

(4)将文划线的汉语句子译成英语。

(5)回答问题:
How many jobs does the writer talk about?

【题目】根据材料内容选择最佳答案。
Mike is in charge of (负责) a shopping centre. He is a little worried these days. because there is a new shopping centre nearby and many of his customers are now shopping there. Mike wants to do something to get them back. Before he starts, he gives out questionnaires (调查表 ) to shoppers. Here is one shopper, Miss Watson's questionnaire.
1. Age group:
()10—12 ()13—15 ()16—18 (√)19 and over
2. What do you think is important for a shopping centre?
(Circle the number. 1 as the most important and 5 as the least important)

a) all kinds of shops

1 ② 3 4 5

b) beautiful window shows

1 2 ③ 4 5

c) good prices

① 2 3 4 5

d) lucky draw (抽奖) with great prizes (奖品)

1 2 3 4 ⑤

e) sitting areas

1 ② 3 4 5

3. Name five kinds of shops that you think should be in a good shopping centre.
a) clothes shops b) shoe shops c) play areas for children
d) restaurants e) movie theatres
4. On which of the following do you spend most of your money? (List 1, 2 and 3 with 1 as the most)
a) clothes (1) b) shoes () c) books and CDs (2)
d) food (3) e) others ()
Thank you for taking the time to fill in (填写) the questionnaire!
(1)Mike is worried these days because
A.he has to work longer hours
B.he can't give out the questionnaires
C.his shopping centre will close down Soon
D.there are fewer shoppers in his shopping centre
(2)How old may Miss Watson be?
A.14.
B.16.
C.18.
D.20.
(3)What is Miss Watson least interested in when she goes to a Shopping centre?
A.Lucky draw prizes.
B.Window shows.
C.Sitting areas.
D.Prices.
(4)Miss Watson thinks a good shopping centre should
A.be close to restaurants
B.be close to a movie theatre
C.have a place for children to play
D.have a sitting area in every shop
(5)Miss Watson spends most of her money on
①clothes ②food
③shoes ④books and CDs
A.①②④
B.①③④
C.②③④
D.①②③

【题目】完形填空

For this month’s Young World magazine, I interviewed 19-year-old pop star Candy Wang. Candy told me that she used to be really shy and took up singing to deal with her . As she got better, she dared to sing in front of her class, and then for the whole school. Now she’s not shy any more and singing in front of crowds.

I asked Candy how life was different she became famous. She explained that there are many good things, like being able to travel and meet new people all the time. “I didn’t use to be popular in school, but now I get tons of everywhere I go.” However, too much attention can also be a bad thing. “I always have to worry about how I appear to others and I have to be very careful about what to say or do. And I don’t have much private time anymore. Hanging out with friends is almost for me now because there are always guards around me.”

What does Candy have to say to all those young people who want to become famous? “Well,” she begins slowly, “you have to be prepared to your normal life. You can never imagine how the road to success is. Many times I thought about giving up, I fought on. You really require a lot of talent and hard work to succeed. Only people make it to the top.

1A.Asia B. Asian C. America D. Africa

【2】A.shyness B. illness C. sadness D. happiness

【3】A. refuses B. dislikes C. minds D. loves

【4】A. after B. before C. since D. until

【5】A. money B. chance C. attention D. introduction

【6】A. possible B. possibly C. impossible D. impossibly

【7】A. give up B. give in C. give out D. give away

【8】A. exciting B. easy C. important D. difficult

【9】A. and B. but C. so D. for

10】A.the number of B. a large number of C. a small number of D. a number of

【题目】阅读下面一篇短文,判断下列句子是否符合短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示。

A new language exchange program is helping Brazilian students practice their English and it helps cheer up the lonely lives of elderly American retirees(退休人员).

FCB Brazil developed the Speaking Exchange Project and CAN school in Brazil, put it into practice . They help the students have conversations with the retirees in Chicago . Chatting on the Internet about their families, hobbies, futures make them form special friendship in the process.

To help the students improve their English, the video conversations are recorded, allowing students to review them and improve. One heart-warming conversation in the video is between an old lady and a girl talking about travel.

“Are you planning some day to go to Brazil?” The girl asks the lady. “Oh, I would love to!” She says. The girl then tells her,“ You can stay in my home if you want, ”making the lady laugh happily. At the end of their conversation, the girl expresses her grattitude(感激) for her help in improving her language skills.“ I want to thank you for this exchange of experience, ”she says . The lady put her hand to her heart and says, “Girl, if you were here, I’d give you a big hug.”

【1】The students in Brazil chat online with the students in America.

【2】FCB Brazil developed the Exchange Project to help students to improve their English..

【3】The conversations between the students and the retirees aren’t allowed to recorded.

【4】The old lady invites the girl to live with her.

【5】The girl expresses her thanks to the lady for improving her English by chatting .

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网