题目内容

【题目】

1 我们需要多少根香蕉

___ ___ bananas do we need?

2请在海报上加上说明。

Please ____ a note ____ the poster.

3到《新闻联播》的时间了,请打开电视机。

It’s time ____ CCTV News. Please ____ ____ the TV.

4我想在星期日的聚会上制作罗宋汤。

I want to ____ Russian soup ___ the party on Sunday.

5把牛肉和土豆放进锅里,加一些水。

___ the beef and ___ ___ the pot and ___ some water.

【答案】

1How many

2addto

3forturn on

4makefor

5Putpotatoesintoadd

【解析】

1How many后跟可数名词复数形式。

2add……to…把……添加到……。

3It’s time for sth.意思是“到……的时间了”,turn on打开(水、电视、收音机、灯、煤气等)

4want to do sth.想做某事,做汤要用动词make;for在这里表示目的,故答案为 (1). make (2). for 。

5此句是祈使句,要以动词原形开头,put…into…意思是“把……放入……”,potato的复数形式为potatoes,故答案为(1). Put (2). potatoes (3). into (4). add

练习册系列答案
相关题目

【题目】If there is one person who has left a deep impression on me, it's my my teacher, Mrs. Pathak, who was my class teacher for three years. In my childhood, how I wished I had a mother or a sister like her. One moment she could be hard-working and strict, another moment kind and patient.

She always encouraged us to tell the truth. For example, if one had not done the homework, he need not lie. She allowed us to make mistakes, saying we couldnt be perfect all the time, but we should try.

Another thing she taught me was punctually. She set a good example with her own actions. She was always on time, so we students tried our best to be on time.

She surprised us with her sense of humor. Her classroom teaching was always humorous. After class, she talked to us and told us jokes.

We really felt free to ask questions and Mrs Pathak would give the answers. If she did not knowthere had some occasionsshe would say so. We all then tried to find out the answers. Whoever came up with the answers was praised and given the prize. Now I sometimes wonder whether Mrs. Pathak just wanted to encourage us to explore and find answers by ourselves.

【1】According to the passage, which of the following words is NOT for describing Mrs. Pathak?

A. Hard-working. B. Humorous C.careless.

2The underlned word punctually in the third paragraph probably means _______

A. being on time B. being honest C.being patient

【3】According to the passage, which of the following sentences is TRUE?

A. Mrs. Pathak often asked us to tell jokes in class.

B. Mrs. Pathak thought telling the truth was good.

C. Mrs. Pathak was always angry in the classroom.

【4】In the writers opinion, why didnt Mrs. Pathak give the answers to the questions sometimes?

A. Because she wanted the students to find out the answers by themselves.

B. Because she didnt like answering the questions.

C. Because she didnt know the answers to all the questions.

5How did the students feel when they asked Mrs. Pathak questions?

A. Shy. B. Frss. C. Nervous.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网