题目内容

There is a book on the ground. Please _____.

A. pick up them B. pick them up C. pick it up D. pick up it

C 【解析】句意:地上有一本书,请捡起它。pick up是动词加副词构成的词组,当宾语是代词时要放在两者的中间,排除A、D选项;前面的a book是名词单数,所以这里用it来代替它,排除B选项;同时注意后一句的表达是祈使句形式,所以用动词原形,故答案选C。
练习册系列答案
相关题目

One day a farmer’s donkey fell into an unwanted well. The animal cried for hours as the farmer tried to find out what to do. Finally, he decided it just wasn’t worth saving because the animal was too old and the well needed to be covered up anyway.

He invited all his neighbors to come over and help him. They each held a shovel(铁铲) and began to shovel dirt(泥土) into the well. At first the donkey cried loudly when he realized what was happening. Then, a few shovel-fulls later, he quieted down completely. The farmer looked down into the well, and was greatly surprised by what he saw. With every shovel –full of dirt that hit his back, the donkey would shake it off and take a step up on the new layer of dirt.

As the farmer’s neighbors continued to shovel dirt on top of the animal, he would shake it off and take a step up. Pretty soon, to the great surprise of everyone, the donkey stepped up over the edge of the well and walked off fast.

Life is going to shovel dirt on you, all kinds of dirt. The good way of getting out of the well is to stop crying, and not to let the dirt bury(埋葬) you, but to shake it off and take a step up. Each one of our troubles is a stepping-stone. We can get out of the deepest(最深的) wells just by not stopping, never giving up! Shake it off and take a step up.

1.From the underlined sentence, we may know the farmer decide to____ the donkey.

A. bury B. save C. look for

2.After the farmer looked down into the well, he felt ____.

A. terrible B. shocked C. angry

3.The correct order of the following is _____.

a. The donkey at first cried loudly when he realized what was happening.

b. The farmer’s neighbors continued to shovel dirt on top of the animal.

c. The donkey stepped up over the edge of the well and walked off fast.

d .The farmer and his neighbors began to shovel the dirt into the well.

A. d, a, b, c B. d, b, a, c C. a, d, b, c

4.The best title for the passage would be ____.

A. An Unlucky Donkey

B. Never Stopping , Never Giving Up

C. A Crazy Farmer And His Neighbors

1.A 2.B 3.A 4.B 【解析】本文是一篇励志故事,主要讲述主人决定将掉进井里的驴子用土埋掉,驴子以土为台阶,最后走出井外,得以自救。 1.细节理解题。根据文中划线句子Finally, he decided it just wasn’t worth saving because the animal was too old and the well nee...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网