题目内容

【题目】Which of the following sentences has a different sentence structure from the other three?

A.People feel cold in winter.

B.Summer is my favourite season.

C.Leaves turn brown in autumn.

D.Children like flying kites in spring.

【答案】D

【解析】

句意:下列哪一个句子的句子结构与其他三个句子不同?

考查基本句型。People feel cold in winter.冬天人们感到寒冷。Summer is my favourite season.夏天是我最喜欢的季节。Leaves turn brown in autumn.秋天树叶变成褐色。Children like flying kites in spring.孩子们喜欢在春天放风筝。根据句意理解可知,A/ B/ C三个选项中句子都是主系表的结构,而D选项是主谓宾的结构,所以D选项与其他选项不同,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 At my heaviest I weighed 370 pounds.Worried about my health, I tried many different kinds of diets but nothing__________.I came to believe that I could do nothing about my weight.

When I was 50, my weight problem began to influence me ________. I didn’t want to live the rest of my life with this extra weight any more.

That year, I ________ a seminar(研讨课) where we were asked to set up a project that would touch the world. A seminar leader shared her_________ story—she had not only lost 125 pounds, but also raised $25,000 for homeless children.

______by her story, I set up the “As We Heal(痊愈), the World Heals” project. My goal was to lose 150 pounds in one year and raise $50,000. In this way, I could not only heal myself, but heal the world by supporting a movement set up 30 years ago to end hunger.

______I began my own personal weight programme, I was filled with the fear that I would run into the same difficulties that beat me before. While the ________ hung over my head, there were also signs that I was headed down the right path. I sent letters to everyone I knew, telling them about my project. It worked perfectly. Donations began ________ in from hundreds of people.

Of course, I also took some practical steps to lose weight. I hired a fitness coach. I began to eat _____ meals and exercise often.

A year later, I ________ my goal: I lost 150 pounds and raised $50,000! I feel that I’ve been given a second life to devote to something that is meaningful and great.

1A.allowedB.workedC.repliedD.remained

2A.smoothlyB.speciallyC.secretlyD.seriously

3A.organizedB.improvedC.attendedD.recommended

4A.excitedB.successfulC.happyD.interesting

5A.SurprisedB.RemindedC.InfluencedD.Caught

6A.AsB.UntilC.IfD.Unless

7A.excitementB.fearC.angerD.joy

8A.breakingB.steppingC.jumpingD.flooding

9A.heavyB.healthyC.expensiveD.cheap

10A.achievedB.acceptedC.receivedD.arrived

【题目】 Reading is a good habit, but the problem is, there's too much to read these days, and too little time to read every word of it. There are hundreds of skills to help you read more in less time. Here are two skills that I think are especially good.

Preview - if it's long and hard. Previewing is especially useful for getting a general idea of heavy reading like long magazine articles and business reports.

Here's how to preview.

Read the first two paragraphs and the last two paragraphs carefully.

Then read only the first sentence of the other paragraphs.

Previewing doesn't give you all the details. It keeps you from spending time on things you don't really want- or need- to read.

Skim- if it's short and simple. Skimming is a good way to get a general idea of light reading like popular magazines or the sports and entertainment of your daily paper.

Here's how to skim.

Get your eyes to move fast. Sweep them across each line.

Pick up only a few key words in each line.

Everybody skims differently. You and I may not pick up the same words when we skim the same piece, but we'll get a similar idea of what it's all about.

1What does the underlined word "preview" mean in English?

A.Read carefully and thoroughlyB.Read silently

C.Read aloudD.Read fast and skim for the general idea

2What should we NOT do when we read sports news in a daily paper according to the passage?

A.Read the last two paragraphs carefully

B.Get our eyes to move fast.

C.Sweep our eyes across each line.

D.Pick up only a few key words in each line.

3Which of the following is WRONG?

A.Skim means reading quickly. It's a good way to read.

B.There are ways for you to read more in less time.

C.By previewing you can get all the details of the passage.

D.People can spend less time doing more reading.

4What is the best title for this passage?

A.How to Read Faster.B.What to Read.

C.When to Read.D.Why We Should Read.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网