题目内容

My family move to a new flat. I have some new neighbours now. I think they are all good.

Ann's family

My new neighbour Ann is a dancer. She is from the USA. She has two beautiful eyes and a very good-looking nose. She likes playing the piano. Ann's parents are both good doctors. And her husband(丈夫) is also a doctor. Last week, Ann and her husband went to Beijing. They visited the Great Wall and many other places of interest there. Ann's family members are all very nice. I think I have a good neighbour.

Uncle Wang's family

Uncle Wang is a teacher. He teaches P.E. in No. 8 Middle School. It is a very good school in our city. He loves his students, so the students also love him very much. He often tells his students to pay attention to their health. Sometimes he plays football with them after school. In summer, he always takes them to the swimming pool. He's a good teacher.

1.Ann is from__________.

A. the USA B. the UK C. China D. Canada

2.What is Ann's husband?

A. A dancer. B. A doctor. C. A pianist. D. A teacher.

3.Why do Uncle Wang's students love him?

A. Because he teaches P.E. well.

B. Because he loves his students.

C. Because he plays football with them.

D. Because he often tells his students to pay attention to their health.

4.The phrase "pay attention to" means in Chinese_________.

A. 注意 B. 保管 C. .照顾 D. 忽略

5.Which of the following is NOT right according to the passage?

A. Ann loves music.

B. Ann and her husband went to Beijing last week.

C. Uncle Wang is a helpful teacher.

D. All of Uncle Wang's students like playing football and swimming.

1.A 2.B 3.B 4.A 5.D 【解析】本文介绍了作者搬到了一个新的小区,结交了一些新的邻居。在文中介绍了他的新邻居。 1.细节理解题。由句子She is from the USA.可知,她来自于美国。故选A。 2.细节理解题。由句子And her husband(丈夫) is also a doctor.可知,她的丈夫也是一名医生。故选B。 ...
练习册系列答案
相关题目

Last weekend after a quick lunch at a snack bar, I still had some extra (外的)time before going through security (安全措施)to catch my flight to Not knowing what to do,I then decided it was the perfect time and place to look for an act of kindness to do.

There was a girl having flowers for sale. I told her that Fd like to buy flowers for someone else, and she could decide who to give them to. She looked a little confused,so I suggested perhaps she should give flowers to someone who looked a little sad. That was because he or she might need cheering up.

At first, the girl answered,“That’s crazy.99 But then I explained a little more about the idea of doing something kind for a stranger ? and she understood.

“I’ll never know how it turns out,” I said,“but you will have the chance to make someone’s good day. ” At that time,she seemed excited about it.

She went to take the flowers out of the water they were sitting in, and I explained,“It’s fine to leave them in the water until the person who you want to give them comes”

At that point, I thought she was between surprised and happy, because it might be her first time to meet a customer like me, I paid for the flowers, said goodbye, and joined the security line.

1.Where was the writer last weekend?

A. At the bus station. B. At the train station. C. At the airport.

D. At the subway station.

2.The writer wanted to buy flowers because he ____

A. thought the flowers were beautiful B. thought the girl was poor

C. wanted to cheer up someone sad D. wanted to make friends with the girl

3.A t first the girl thought the writer was _____

A. kind B. crazy C. bored D. rich

4.According to the passage, the girl might ____ after the writer left.

A. give the flowers to a stranger

B. take the flowers home

C. sell the flowers to others

D. leave the flowers at the airport

1.C 2.C 3.B 4.A 【解析】试题分析:本文作者叙述了在完美的时间和地点做了一个善良行为的故事,。 1.题意:上周末这位作者在哪里?考查细节理解题。根据Last weekend after a quick lunch at a snack bar,,可知是在在机场,故选C。 2.题意:作者想买花,因为他____。考查细节理解题。根据so I sugge...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网