题目内容

根据句意及汉语提示完成句子

1.I will show you how to start the___________(机器).

2.It is___________(下雨) outside now.

3.Fresh vegetables are very___________(便宜的) in summer.

4.They work eight___________(小时) a day.

5.Let me put the book___________(进入……里面) the bag.

6.The bag is very___________(轻的) for him.

7.This___________(机器人) can do a lot of housework.

8.Is the elephant the biggest animal on___________(陆地)?

9.I think English is___________(容易的) and I can learn it well.

10.Will there be many interesting things in_____________(太空)?

1.machine 2.raining 3.cheap 4.hours 5.into 6.light 7.robot 8.land 9.easy 10.space 【解析】 1.句意:我会让你看看怎么开始这个机器。根据machine 机器,故填 machine 2.句意:现在外面在下雨。根据now可知用现在进行时态;故填rai...
练习册系列答案
相关题目

阅读短文,根据短文内容回答问题。

Ready, Set, Jump!

For skydivers, the sky isn’t the limit. It’s just the beginning. Thousands if people try skydiving each year. Some only jump once, while others go on to experience lifelong adventures, flying and turning over through the air.

Skydiving is a method of leaving an airplane and returning to the earth with the help of gravity, then slowing down by using a parachute (降落伞). It may include more or less free-fall, a time during which the parachute has not been used and the body gradually accelerates (加速) to the highest speed.

There are three choices for the beginners. However, before you try skydiving, a ground course on safety is required. The first method is accelerated free-fall. You jump out of the plane while being held by two coaches, one on either side. They hold onto you until you open your parachute. The second method is called static line. After jumping out, you will experience free-fall for a second or two. Then the weight of your body will pull the line tight, opening the parachute.

Tandem (串联) is the most popular because it is the easiest. You and the coach are

tied together, the coach behind, with you in front. You jump out of the plane together, and the coach takes care of opening the parachute.

For each of these three methods, the coaches give instructions in the air with hand

signals (信号) or a radio. If you are eager to try something challenging and would love to feel the freedom of flying, skydiving might be an adventure for you. Who knows? With risk and excitement mixed together, skydiving might just change your life.

1.Do thousands of people try skydiving each year?

2.How many choices are there for the beginners?

3.Why is tandem the most popular?

4.How do the coaches give instructions in the air?

5.What is the passage mainly about?

1.Yes. 2.three/3choices. 3.three/3choices. 4.Because it is the easiest. 5.It is mainly about what the skydiving is, how to do skydiving for the beginners and the writer’s opinion on skydiv...

Lots of families in Great Britain have one or more pets.

Dogs are the most favourite pets and there are about 6 million of them in Great Britain. The second favourite pets are cats (about 5 million) and the third favourite pets are parrots.

However, some families do not keep cats or dogs. They keep other animals as pets in their homes. There are more than 12 million pets in Great Britain. The English take good care of their pets. They give them nice names: Rover, Rax, Cindy, Misty (for dogs); Albert, Snowy, Fluffy, Tom (for cats); Polly, Chatterbox (for parrots); Guy, Scamper, Shipley, Shirley (for monkeys). When they speak of their pets, they say ‘he’ or ‘she’ instead of(代替)‘it’.

The English give their pets nice food to eat. They buy food for their pets in pet shops. The English are pet lovers!

1.There are more than 12 million ______ in Great Britain.

A. dogs B. cats C. parrots D. pets

2.______ are the most favourite pets in Great Britain.

A. Dogs B. Cats C. Parrots D. Birds

3.There are about ______ Million cats in Great Britain.

A. 1 B. 6 C. 5 D. 12

4.Each pet has a nice name. dogs are called ‘______’.

A. Guy, Scamper, Shipley B. Rover, Rax, Cindy, Misty

C. Albert, Snowy, Fluffy, Tom D. Polly, Chatterbox

5.The English buy food for their pets _______.

A. in the supermarket B. in the hospital C. in pet shops D. in the street

1.D 2.A 3.C 4.B 5.C 【解析】文章介绍了英国人喜欢养宠物。 1.根据There are more than 12 million pets in Great Britain.故选D 2.根据Dogs are the most favourite pets and there are about 6 million of them in G...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网