4. Which of the following statements best describes the harm of unpunctuality?

    A. If you are an unpunctual person, you cannot be in charge of any important task.

    B. If your friends know that you are unpunctual, they may not see you again.

    C. Unpunctuality may bring about heavy losses for both public and private affairs.

    D. Unpunctuality may make you miss a lot of appointments and lose friends.

B

    Several times each year the Queen gives afternoon tea parties at which guests are served tiny cakes filled with cream from her own cows. Cakes and sandwiches are brought in by footmen, yet you never see the Queen touch a thing. She simply sits beside a big silver plate, pouring cups of tea for everyone and carefully avoiding the cakes.

    At cocktail parties the Queen moves from group to group, chatting informally, and manages to make one glass of diet(节食)drink to last an entire evening.

    Tours abroad are difficult because hosts(主人)seem to believe the warmth of their welcome must be shown with wonderful state banquets(宴会). But the Queen has perfected the art of appearing to enjoy her meal without actually eating much.

    During one visit to the Pacific islands of Tonga, a specially-prepared dinner was arranged in a hut made of wood and bamboo leaves. Deep holes were dug in the ground, filled with hot stones and baby pigs, and the pigs were slowly baked over several days. The Queen looked uneasily at her plate when she discovered a whole roast pig was her serving.

    Then she became uneasy when a turkey, some meat, bananas and an apple were also carried in for each guest. So she depended on her old favorite trick of talking with her host. , King Tupou IV, carrying on a warm conversation. At the same time she pushed her food around her plate and only ate a piece of turkey and some fruit.

    Reporters traveling with her have noted that the Queen will sometimes seem so carried away by a foreign leader’s political chat that she simply never has time to finish a meal before it is time to get up and make her speech. She will lift her fork to swallow a mouthful, then put it down again to make another point, leaving almost all of her meal untouched.

7. A。推理判断题。从文章德内容得知,研究者是研究女王50年来口音的变化,属于语音类的研究,所以研究成果应刊登在语音学杂志上。由此推断Journal of Phonetics是一本有关语言方面的杂志。

8C。主旨大意题。文章开头一句The Queen’s English is now sounding less upper-class, a scientific study of the Queen’s Christmas broadcasts had found. 就是文章的中心句,其后内容就是围绕这一话题展开的,故主要是讲述一个人口音随着时间的变化。

篇是一篇科普性读物。选材于医学的某一方面的研究――对巧克力中theobromine(可可碱)独特的治疗咳嗽的功效的对比研究,证明theobromine(可可碱)是未来有效的治疗咳嗽的良药。

9 D。推理判断题。从第二段的Their study found that theobromine, found in cocoa, was nearly a third more effective in stopping coughs than codeine, which was considered the best cough medicine at present. 可看出theobromine比codeine更有效,判断A项错误。既然它用来止咳,改善人们的生活质量,所以B项错误。在第一段提到了heobromine是从chocolate里提炼出来的,所以C项错误。故正确答案是D项。

10C。细节理解题。A、B、D三项中的物品是用来做实验的物品。在文章第四段最后一句The researchers then measured levels of capsaicin, which is used in research to cause coughing and as a sign of how well the medicine are stopping coughs. 可知Capsaicin(辣椒素)用来引起咳嗽和作为这些药物如何止咳的依据。

11B。推理判断题。从第四段首句Ten healthy volunteers(志愿者) were given theobromine, codeine or placebo, a pill that contains no medicine, during the experiment. 可知实验中每组人吃一种所给的物品才能看出止咳的效果,故需要三组志愿者。

12B。归纳主旨题。本文主要介绍chocolate中含有的一种成分Theobromine能有很好的止咳效果,所以该题的正确答案为B

 0  310299  310307  310313  310317  310323  310325  310329  310335  310337  310343  310349  310353  310355  310359  310365  310367  310373  310377  310379  310383  310385  310389  310391  310393  310394  310395  310397  310398  310399  310401  310403  310407  310409  310413  310415  310419  310425  310427  310433  310437  310439  310443  310449  310455  310457  310463  310467  310469  310475  310479  310485  310493  447348 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网