摘要:60.C 细节理解题.因为作者无法出示收据.所以保安不相信她.要带她去见经理.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2567730[举报]

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看习题详情和答案>>

  Recently I was invited to a friend’s house for supper and had a meal I’d never had before!

All the friends  26 were a little surprised. It’s not that Ben is unsociable, or a bad cook,  27 it’s just that he never spends more than he has to. So how come he was inviting us round for a meal? Had he bought anything  28 for his friends? He greeted us at the  29 and showed us into his dining-room  30 a laid table was waiting for us. “Nothing but the best for my friends!” said Ben. We all felt  31 . What was he up to?

    Ben returned with four bowls of hot soup. “It’s a  32 of carrots, potatoes and tomatoes,” said Ben. The next course was also a little  33 in that(因为)we didn’t quite know what it was again. “It’s just another mixture of vegetables.”

    34 we ate, we chatted and finally the  35 turned back to what we were eating. “Was there a recipe(食谱) for this,” asked Mary, “or did you make it up?” Ben put his  36 down. What I cooked depended on what I could find.” Mary was   37 . “But you can find anything in the supermarkets these days.” “But there is less choice in what you can find  38 the supermarkets,” he replied.

    39 that we had all finished the food, Ben decided to tell the  40 . He had read recently that supermarkets usually  41 away 5 percent of their food every day. So Ben decided to look inside his local supermarket bins. There he found food that was slightly out of  42 , boxes of thrown-away vegetables and fruit.

    So Ben had successfully provided a  43 for his friends, and made us  44 the fact that there are many people who need the food, but the amount of food thrown away is enough to  45 millions of people.

26.  A. attended      B. invited    C. joined     D. came

27.  A. but          B. and          C. or           D. for

28.  A. cheap     B. classical      C. usual         D. special

29.  A. restaurant     B. supermarket    C. door         D. window

30.  A. which    B. where    C. that          D. with

31.  A. puzzled       B. calm         C. confident      D. bored

32.  A. matter    B. food         C. dish         D. mixture

33.  A. awful        B. bad          C. strange       D. good

34.  A. Before    B. As           C. Unless    D. Until

35.  A. idea         B. argument      C. subject       D. quarrel

36.  A. spoon    B. pen          C. bowl         D. chopsticks

37.  A. disappointed   B. delighted      C. surprised      D. excited

38.  A. within    B. outside       C. inside     D. around

39.  A. Feeling       B. Seeing    C. Realizing      D. Thinking

40. A. lie            B. joke         C. menu        D. truth 

41.  A. store         B. move        C. put          D. throw

42.  A. order        B. date         C. fashion       D. place

43.  A. soup         B. fruit         C. meal         D. vegetable

44.  A. know        B. involve       C. guess        D. forecast

45. A. enrich         B. feed         C. affect        D. please

查看习题详情和答案>>
   I grew up knowing I was different, and I   1   it. I was born with a misshapen lip. When my schoolmates asked, “What happened to your 2  ?” I’d tell them I’d fallen and   3   it on a piece of glass. Somehow it seemed   4   acceptable to have suffered an accident than to have been born   5  . I was sure that no one  6   my family could love me, or even liked me. Then I entered Mrs Leonard’s second-grade class.

   Mrs Leonard was round and pretty, with shining brown hair and warm, dark,   7   eyes. Everyone adored (敬重) her. But   8   came to love her more than I did. And for a   9   reason.

   The time came for the   10   tests given at our school. I could only just hear out of one ear, and was not   11  to reveal something else that would single   12   out as different. So I cheated.

   The “whisper test”   13   each child to go to the classroom door, turn sideways, close one ear with a finger,   14   the teacher whispered something from her desk,   15   the child repeated. Then the same for the other ear. Nobody checked how tightly the   16   ear was covered, so I only pretended to block mine.

   As  17   I was the last. But all through the testing I   18   what Mrs Leonard might say to me. I knew from previous years that the teacher   19   things like “The sky is blue.” Or “Do you have new shoes?”

   My   20   came. I turned my bad ear toward her,   21   the other just enough to be able to hear. I waited and then came the words that God had surely put into her mouth,   22   words that changed my life   23   .

   Mrs Leonard, the teacher I   24   , said softly, “I   25   you were my little girl.”

1   A. liked     B.    loved        C.   hated     D expected

2.    A. lip       B. ear          C.    finger       D. eyes

3.    A. broken       B.cut         C.   formed      D.killed

4.    A. very       B.much         C.   more      D.even

5.    A. strange     B.happy          C.    sad        D.different

6.    A. inside       B.with&nbtsp;         C.  as well as    D.outside

7.    A. surprised     B.smiling         C.frightening   D.blind

8.    A. everyone     B.no one        C. anyone      D.none  

9.    A. special     B.strange       C. usual      D.simple

10.   A. arithmetic算术  B.history       C.  hearing      D.     blood

11.   A. excitedly     B.when         C. about      D.how

12.   A. me        B.Mrs Leonard     C.     us         D.the pupils

13.   A. encouraged   B.persuaded        C.required       D.agreed

14.   A. if       B.so          C.as if       D.While

15.   A. that       B.what          C.     after       D.which

16.   A. untested     B.left          C.bad         D.tested

17.   A. usually      B.follows        C.usual        D.well

18.   A. examined    B.wondered        C.understood    D.noticed

19.   A. questioned   B.announced        C.shouted    D.whispered

20.   A. teacher      B.time         C.opportunity   D.chance

21.   A. picking up   B.plugging up         C.closing     D.opening

22.   A. seven     B.some           C.several      D.lovely

23.   A. sometimes   B.    usually         C.forever      D.all

24.   A. knew       B.adored           C.     realized      D.spoke

25.   A. expect      B.wish         C.wanted       D.knew

 

查看习题详情和答案>>

Erik Weihenmayer was born with an eye disorder. As a child his  eyesight became worse and then, at the age of 13, he lost his sight  completely. However, he did not lose his determination to lead a  full and active life  Erik became an adventurer. He took up parachuting, wrestling and scuba diving. He competed in long-distance biking, marathons and  skiing. His favorite sport, thought, is mountaineering.  As a young man, Erik started to climb mountains. He reached the summit of Mount McKinley in 1995 and then climbed the dangerous  1000-metre rock wall of EI Capitan. Two years later, while climbing   Mount Kilimanjaro in Kenya with his girlfriend, they stopped for a  time at 13,000 feet above sea level-in order to get married. In 1999, he climbed Aconcagua, the tallest mountain in South America.  And then , on May 25, 2001, at the age of 33, Erik successfully completed the greatest mountaineering challenge of all. He climbed Mount Everest, the highest mountain in the world. Erik invented his own method for climbing mountains. He carries two long poles: one to lean on and the other to test the way ahead of  him. The climber in front of him wears a bell to guide him. Erik is  a good team member. He does his share of the job, such as setting up tents and building snow walls.  Although he could not enjoy the view, Erik felt the excitement of  being on the summit of Everest. He hopes that his success will change how people think about the blind. “When people think about a  blind person or blindness, now they will think about a person standing on the top of the world.

When was Erik born?

A. In 1967.        B. In 1995.       C. In 1968..         D. In 1969.

What was unusual about his wedding?

A. He got married on the summit of Mount McKinley.

B. He got married when climbing Mount Everest.

C. His wedding was held at 13,000 feet above sea level

D. His wedding was held after he prepared a lot.

What is Erik’s special method for climbing a mountain?

A. He takes his girlfriend with him.  B. He uses two long poles to help himself

C. He does his share of  the jobs.   D. He keeps a good team around him.

Which of the following shows the right order of what happened?

a. He topped Mount McKinley.

b. He became blind.

c. He challenged Mount Everest.

d. He reached the peak of Kilimanjaro.

e. He climbed the rock wall of EI Capitan.

A. b a e d c    B. b e d c a       C. a b e d c       D. b a c d e

查看习题详情和答案>>

阅读下面短文,从A、B、C、D四个选项中选出最佳选项,并在机读卡上相应番号处将该项涂黑。

June 5 is World Environment Day. This makes us pay more attention to our environment and the need to protect it.

   When Wang Boxuan, a Beijing high schoolboy, uses up his exercise books, he does not throw them away. Each one is stored at his school with hundreds of exercise books given by other students. Then they are sold to a Beijing paper making factory.

The paper is recycled and used again by students and teachers in the school. At the same time, the money made from the sales goes towards schools in Inner Mongolia for planting trees and grass. This place is one of the sources of the sandstorms that often attack Beijing during springtime.

Wang’s school is one of the schools in the capital that take part in the “Green Promise” —environmental protection activity. So far, nearly 210,000 students have taken part in the activity, collecting more than 87 tons of waste paper.

Students are eager to help make the capital a more pleasant place.

1. What do Wang Boxuan and his schoolmates do with the waste exercise books?

A. Throw them away.                  B. Store and sell them.

C. Cut them into pieces.                   D. Give them to the students in Inner Mongolia.

2. What is the money used for?  

A. Buying new exercise books.       B. Helping poor students.

C. Planting trees and grass.         D. Being stored.

3.What can we infer from the third paragraph? 

A. Students will have no exercise books to use in many years.

B. There will be no waste paper in many years.

C. The sandstorms will be weaker in Beijing in many years.

D. Beijing will be much dirtier in many years.

4.Choose the right order according to this passage?

1     Trees and grass were planted.

2     Schools in Inner Mongolia received the money.

3     Students collected waste paper.

4     Students sold the paper to a paper making factory.

A.③②④①      B.②①④③      C. ③④②①     D.③②①④

5. Which is the best title for the passage?

A. Planting Trees.             B. Green Promise.

C. Collecting Waste Paper.          D. Making Money.

 

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网