摘要: A.词义猜测题.上文提到对十五人进行研究表明在整个航行过程中骨损在继续.下文再说especially striking.可知是“特别明显 的事.因此选A. (9) Some spiders hunt on the ground, others build webs to trap their food, but the grass water spider catches its prey by running along the surface of the water. This special water spider lives on the grassy banks of streams where mosquitoes, damsel flies and other insects come to feed and breed. Although it is one of the largest spiders in New Zealand, it has an unusual ability. It doesn’t disturb the water as it waits for its meal, and there is barely a ripple when it skims across the surface at lightning speed to catch its prey. Grass water spiders deal swiftly with larger insects like damsel flies by pulling their heads under the water and holding them there until they drown. After a meal, the grass water spider spends up to half an hour grooming itself. It wipes its eight eyes, brushes its antennae, and takes special care to clean the hairs on its body. It is the hairs that trap tiny bubbles of air so that the spider can run down a blade of grass and stay underwater for up to an hour when it is frightened. The hairs also keep the spider dry, even underwater. It is only when the female spider is caring for the young that she does not hunt on the water. After mating, she produces a large egg sac(囊), which she carries around for five weeks. Once the eggs start to hatch, she attaches the sac to some blades of grass or a thistle. She then tears the sac open and releases the tiny spiders into the nursery web.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2505919[举报]

That year , in the local school, there was a new math teacher, as well as some new pupils. One of the new kids was the stupidest child anyone had ever seen. It made no difference how quickly or how slowly they tried explaining numbers to him; he would always end up saying something enormously stupid. Like two plus two was five, seven times three was twenty-seven, or a triangle had thirty corners……
Before this boy arrived, math lessons had been the most boring of all. Now they were great fun. Encouraged by the new teacher, the children would listen to the pieces of nonsense spouted by the new kid, and they would have to correct his mistakes.
Whenever the new teacher asked questions, the stupid kid would stand up but made the wrong answers, the other students all wanted to be the first to find his mistakes, and then think up the most original ways to explain them. To do this they used all kinds of stuff : sweets, playing cards, oranges, paper planes, etc. It didn’t seem like any of this bothered the new kid.
However, Little Lewis was sure that it was bound to make him feel sad inside. Lewis was sure he would see him crying. So, one day, he decided to follow the new kid home after school. On leaving school, the new kid walked a few minutes to a local park, and there he waited for a while, until someone came along to meet him……
It was the new teacher!
The teacher gave the new kid a hug, and off they went, hand in hand. Following from a distance, Lewis could hear they were talking about math.
【小题1】根据短文第二三段描述,可知这位新老师的工作很有创造性,故选A。
【小题2】根据短文最后一段Following from a distance, Lewis could hear they were talking about math.描述,可知选B,这个所谓的最蠢的学生其实比其它学生知道的多。
【小题3】根据Lewis was sure he would see him crying. So, one day, he decided to follow the new kid home after school.描述,可知选B。
【小题4】联系上文To do this they used all kinds of stuff :可知选C。
【小题5】The math lessons became interesting again because of the new teacher’s ___________.

A.creativityB.imaginationC.responsibilityD.curiosity
【小题6】The passage implies that the stupidest child____________________________.
A.was in great need of math teacher’s help after class
B.knew much more about math than other classmates
C.had no much gift for math and was slow to learn it
D.disliked both the new math teacher and his lessons
【小题7】According to the passage, Lewis followed the stupidest in order to ______________.
A.learn about where he livedB.find out if he felt upset
C.say something to comfort himD.make friends with him
【小题8】 What does the underlined word “this” in the third paragraph refer to ?
A.To find the stupidest kid’s mistakes.
B.To think up the most original ways to explain.
C.To use all kinds of stuff.
D.To follow him home after school.

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网