摘要:A.下面有五段小对话.根据对话的语境提示.在每个对话的空白处.写出一个句子使对话意义完整. 66.一What's the pen used for? - 67.一 ? 一His ruler is yellow. 68.一 ? 一It is cloudy today. 69.一 ? 一It's hard to say.I like many kinds of animals.for example.dogs.cats.rabbits and monkeys. 70.一 ? -Sorry.I'm free every day except this Sunday. B.根据对话内容.在空白处填入一个适当的句子.使对话完整.正确. A:Excuse me.sir? Where is the nearest hotel? B.-- 71 .You may ask that policeman over there. A:Thank you all the same. (The man goes to the policeman) A:Excuse me. 72 ? C:No.there isn’t a hotel near here.but there is one near the Bank of China. A:-- 73 ? C:lt’s about two kilometres away. A: 74 ? C:You’d better take a taxi.because it’s so late.there aren’t any buses now. A: 75 . C:You’re welcome.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2365385[举报]

听力部分(25分)

Ⅰ.听对话排列图序:请根据你听到的对话,给下面其中的五幅图片排序,将代表图片的字母代号填在相应的位置上.每段对话听一遍.共5小题,计5分.

1.________  2.________  3.________  4.________  5.________

Ⅱ.听对话回答问题:你将听到两段对话,每段对话之后你将看到几个问题.请根据听到的对话内容,选择能回答所提问题的最佳答案.每段对话之后你将有5-10秒的答题时间.听两遍.共5小题,计5分.

请听第六段对话, 回答第6至7两个问题.

6.Where may the dialogue happen?

A.In a market.

B.In the street.

C.In a bookshop.

7.What colour does the woman like?

A.Red.

B.Brown.

C.Black.

请听第七段对话, 回答第8至10三个问题.

8.What are they talking about?

A.A driver.

B.A car accident.

C.Mr Wu.

9.Where did it happen?

A.In our school.

B.At the school gate.

C.At the corner of the road near the school.

10.Was the driver hurt badly?

A.Yes.

B.No.

C.Sorry, I don’t know.

Ⅲ.听短文判断正误:你将听到一段短文,然后你将看到5个句子.请根据听到的短文内容,判断下面陈述是否正确.正确的写T,错误的写F.听完短文之后你有一分钟的答题时间.短文听两遍.共5小题,计5分.

11.Yao Ming has been in NBA for three years.

12.It is difficult for him to get on with others because he is not good at English.

13.Yao Ming is the first Chinese basketball player in NBA.

14.Yao Ming thinks he has learned a lot in NBA.

15.Yao Ming will not go to the 2008 Olympic Games because he is in the USA.

Ⅳ.听短文选择答案:你将听到一段短文,然后你将看到5个问题.请根据听到的短文内容,选择能回答所提问题的最佳答案.听完短文之后你将有一分钟的答题时间.短文听两遍.共5小题,计5分.

16.The two old men________

A.were relatives

B.lived in a busy street

C.often walked together

17.The two old men________

A.saw a beautiful young girl walking behind them

B.enjoyed the fine weather in their gardens last Saturday

C.walked very slowly along the bank of the river

18.The story might happen on a ________day.

A.spring

B.summer

C.fall

19.From the story we can see that the two young men ________

A.were going to the bank, enjoying flowers

B.were looking at a beautiful young girl

C.were walking behind the two old men

20.Which of the following is true?

A.The two old men both had good eyes.

B.The two young men were the two men’s sons.

C.The two young men and the old men walked in the opposite directions(方向).

Ⅴ.听短文回答问题:你将听到一段短文,然后你将看到5个问题,请根据听到的短文内容用英语回答所提问题.听完短文之后你有一分钟时间回答所提问题.短文听两遍.共5小题,计5分.

21.What time is it now?

22.How old was Ben Jackson, the writer?

23.Policemen in New York have stopped work to get more money, haven’t they?

24.Will the fruits and vegetables be cheaper thanks to the warm wet spring and the fine summer?

25.How many pieces of news can you learn from the news?

查看习题详情和答案>>

听力测试

Ⅰ.听对话,选出与对话内容相符的图片。每段对话读两遍。

1.________ 2.________ 3.________ 4.________ 5.________

Ⅱ.听句子,选择正确答语。每个句子读两遍。

6.A.It’s big.

B.It’s blue.

C.It’s made in Chrina.

7.A.All right.

B.Thanks a lot.

C.Never mind.

8.A.Twice a week.

B.By car.

C.Two days ago.

9.A.No, I won’t.

B.Good idea.

C.Well done.

10.A.From London.

B.For a meeting.

C.In England.

Ⅲ.对话理解。听下面7段对话,每段对话后有一个或几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。每段对话读两遍。

听第一段对话,回答第11小题。

11.What kind of animal does Michael like best?

A.Pandas.

B.Dogs.

C.Cats.

听第二段对话,回答第12小题。

12.Where was Ann last night?

A.At home.

B.In the hospital.

C.At school.

听第三段对话,回答第13小题。

13.What’s the relationship(关系)between the two speakers?

A.Teacher and student.

B.Husband and wife.

C.Father and daughter.

听第四段对话,回答第14小题。

14.What does Bob want to have for breakfast?

A.Noodles.

B.Sandwiches.

C.Dumplings.

听第五段对话,回答第15小题。

15.What does the man want to buy?

A.Some new pens.

B.Some new books.

C.Some New Year’s cards.

听第六段对话,回答第16、17小题。

16.What’s the matter with the woman?

A.She has a cold.

B.She has a toothache.

C.She has a cough.

17.What did the doctor ask her to do?

A.Stay in hospital.

B.Take a rest.

C.Take some medicine.

听第七段对话,回答第18至20小题。

18.What will Jane do this weekend?

A.Join a club.

B.Go to a concert.

C.See a movie.

19.How much does a ticket cost?

A.¥20.

B.¥40.

C.¥60.

20.What will the speakers do to raise money for the concert?

A.Sell newspapers.

B.Sell flowers.

C.Ask their parents for help.

Ⅳ.听短文,判断下列句子是否符合短文内容(符合用“T”表示,不符合用“F”表示)。短文读两遍。

21.The young man sent roses to the girl as a birthday present.

22.The shopkeeper didn’t know the young man.

23.The girl was 22 years old then.

24.The next morning 32 roses were sent to the girl.

25.The girl was happy when she received the roses.

Ⅴ.听短文,根据短文内容填写表格(每空一词)。短文读三遍。

查看习题详情和答案>>

听力

(一)录音中有五个句子,听句子两遍后,从每小题A、B、C三个选项中选出能对每个句子做出适当反应的答语。

1.A.Yes, please.

B.Good idea.

C.Of course, it is.

2.A.Certainly you are.

B.Sure.Hold on, please.

C.I'll do that.

3.A.Oh, they are over there.

B.I'm glad you've found it.

C.Go straight and turn left.

4.A.OK, I will.

B.Yes, I think so.

C.Good for you.

5.A.Never mind.

B.You are welcome.

C.I'm sorry.

(二)录音中有五组对话,听对话两遍后,从每小题A、B、C三个选项中选出能回答所给问题的正确答案。

6.When will Mrs.White come back?

A.Right now.

B.Quite soon.

C.At four.

7.What sport does the woman like?

A.

B.

C.

8.What does the woman prefer to do?

A.To see the new play.

B.To do some shopping.

C.To go to the bank.

9.What are the man and woman doing?

A.They are looking for a CD player in a shop.

B.They are learning how to press the button

C.The man is teaching the woman how to use the CD player.

10.Why was Frank on the news last night?

A.He walked along the beach at night.

B.He swam alone in the cold water.

C.He got the boy out of water and saved him.

(三)录音中有一段对话,听对话两遍后,从每小题A、B、C三个选项中选出能回答所给问题的正确答案。

11.Where could the dialogue happen?

A.In a shop.

B.In a library.

C.In a hospital.

12.Why did the young man go to see the doctor?

A.He didn't know where to begin his talk.

B.He felt difficult to fall asleep.

C.He felt unhappy most of the day.

13.How long has the young man been ill?

A.For about two years.

B.For about three weeks.

C.For about six months.

14.In what season did the young man feel worse?

A.In spring.

B.In autumn.

C.In winter.

15.What did the doctor ask the young man to do?

A.To take some medicine.

B.To burn away his worries.

C.To take more exercises.

(四)录音中有一篇短文,听短文两遍后,从每小题A、B、C三个选项中选出能回答所给问题的正确答案。

16.What happened to the three boys in a cold day?

A.They lost their way.

B.They couldn't find the big house.

C.They had to spend the night in the open air.

17.What did the three boys ask the farmer to do?

A.To give them some water and food.

B.To let them stay in his house for a night.

C.To tell them the way to walk out of the forest.

18.Why did one of the boys have to sleep in the big house?

A.The farmer didn't like the third boy.

B.One of the boys made a loud noise when he slept.

C.There wasn't enough room in the farmer's house.

19.Who was the first to sleep with the horses?

A.Tom.

B.Mike

C.Jack.

20.Why were all the horses outside at the house door?

A.Because someone drove them out of the house.

B.Because the smell in the big house was really terrible.

C.Because the horses didn't like to stay with people at night.

(五)听力填表(共5小题,计5分)

录音中有一篇短文,听短文两遍后,根据所听内容填写下面的表格。(每空不多于三个词)

查看习题详情和答案>>

听力

(一)录音中有五个句子。从下面每小题所给的A、B、C三个选项中,选出能应答每个句子的最佳答案。(每个句子仅读一遍)

1ANo, you aren't

BYes, it is

CSureHere you are

2AShe works at a restaurant

BShe works very hard

CShe works for eight hours a day

3AYes, we really do

BYes, we'll buy a car

CNot until the wind stops

4AMe, too

BNever mind

CI'm sorry to hear that

5AHold on, please

BIt's very kind of you

CNo, I don't think so

()录音中有五组对话,听对话两遍后,从每小题ABC三个选项中,选出能回答下面每个问题的正确答案。

6What does the girl want to be when she grows up?

A

B

C

7What was the weather like last Saturday?

A

B

C

8How did the man come to school today?

ABy bike

BOn foot

CBy bus

9Where did Cathy go last Saturday?

ATo the lake

BTo the beach

CTo the park

10What does the boy want to do in this conversation?

ABuy a pen

BChange a pen

CTake a pen

()录音中有一段对话,听对话两遍后,从每小题ABC三个选项中,选出能回答下面每个问题的正确答案。

11What are the speakers mainly talking about?

ALife

BCamping

CPlans

12What will the woman do in the city?

AWork at a store

BAttend a school

CHave a picnic

13Who will the woman stay with?

AThe man

BHer family

CThe man's brother

14What do they do in the morning when they camp?

AGo swimming

BPlay basketball

CTell stories

(  )15What can we learn from the conversation?

AThe woman has worked for four summers

BJohn is the man's brother

CSummer vacation is coming

(四)听力填表(共5小题,计5分)

录音中是一家宾馆对Peter电话的回复。听两遍后,根据所听内容完成下面的表格。(每空一词)

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网