题目内容

【题目】 With more than two million videos on YouTube, cats are one of the most searched things on the Internet. A new exhibition called “How Cats Took Over The Internet” opened at the Museum of the Moving Image in New York. It looked at the history of how cats rose to Internet fame, and why people like them so much.

Almost half of all original YouTube videos are of people ’s pets, and around 26 billion views are just for cats, making them the single most popular category. Some cats have become famous and earned millions of pounds after their owners posted their pictures online.

So how did cats become so popular?

Since the Internet became widely used in the 1990s, people have been sharing pictures of their cats via email. In 2005 one of YouTube’s co-founders Steve Chen posted a video of his cat called Pyjamas playing with a rope, making him the first person to upload a cat video to YouTube.

In 2007 Eric Nakagawa and Kari Unebasami started a website sharing funny pictures of cats, The site quickly became popular, and users were able to upload pictures of their cats with writing over the top. It now has over 100 million views a month and has created a whole new form of communication on the Internet.

Why cats? A scientific study has proved that looking at videos of cats can improve people's mood. Assistant professor Jessica Gall Myrick from Indians University, America, asked 7,000 people how they felt before and after watching videos of cats. The results showed that people felt happier after watching videos of cats, and that they felt less anxious.

The Internet has also been responsible for creating a number of famous cats such as Grumpy Cat, Lil BUB and Maru. They have appeared on lots of TV shows, advertisements and film festivals, and even have their own brands. Lil BUB even has her own charity, and has raised around $130, 000 for pets with special needs.

1What’s true about cats according to the text?

A.Their fame is related to the widespread of the Internet and a relative website.

B.Cat videos take up half of all the original YouTube videos.

C.They are the first to be filmed among all the animals throughout the world.

D.They earned millions with their videos in the 1990s.

2Why did Jessica make the study?

A.To improve people's mood and reduce people's anxiety.

B.To ask about people's present feelings and living conditions.

C.To find the effect of watching cat videos on people's mood.

D.To help people live their life to the fullest.

3What’s special about Lil BUB?

A.She has the most videos online.B.She is popular at home and abroad.

C.She has her own brands.D.She has her own charity.

4What’s the best title for the text?

A.Cats become celebritiesB.Cat videos rule the Internet

C.Watching cat videos countsD.Cats’ contributions to the world

【答案】

1A

2C

3D

4B

【解析】

这是一篇说明文。在YouTube上有超过两百万的视频,猫是互联网上搜索最多的东西之一。YouTube上几乎一半的原创视频都是关于人们的宠物,大约260亿次的观看是关于猫的,这使得它们成为最受欢迎的一个类别。文章说明了猫是如何变得如此受欢迎的、为什么是猫这种动物受欢迎的原因以及一些出名的猫。

1细节理解题。根据第四段Since the Internet became widely used in the 1990s, people have been sharing pictures of their cats via email. In 2005 one of YouTube’s co-founders Steve Chen posted a video of his cat called Pyjamas playing with a rope, making him the first person to upload a cat video to YouTube.可知自从上世纪90年代互联网被广泛使用以来,人们就开始通过电子邮件分享他们的猫的照片。2005年,YouTube的创始人之一Steve Chen发布了他的一只名叫Pyjamas的猫玩绳子的视频,使他成为第一个将猫的视频上传到YouTube的人。由此可知,A选项“猫的成名与互联网和相关网站的普及有关”正确。故选A

2细节理解题。根据倒数第二段中Assistant professor Jessica Gall Myrick from Indians University, America, asked 7,000 people how they felt before and after watching videos of cats. The results showed that people felt happier after watching videos of cats, and that they felt less anxious.可知美国印度大学的助理教授Jessica Gall Myrick7000人进行了调查,询问他们看猫视频前后的感受。结果显示,人们在观看了关于猫的视频后感到更快乐,也不那么焦虑了。由此可知,Jessica做这项研究是为了找出看猫视频对人们情绪的影响。故选C

3细节理解题。根据最后一段中Lil BUB even has her own charity, and has raised around $130, 000 for pets with special needs.可知Lil BUB甚至有自己的慈善机构,已经为有特殊需要的宠物筹集了大约13万美元。由此可知,Lil BUB的特别之处在于她有自己的慈善机构。故选D

4主旨大意题。根据第一段With more than two million videos on YouTube, cats are one of the most searched things on the Internet. A new exhibition called “How Cats Took Over The Internet” opened at the Museum of the Moving Image in New York. It looked at the history of how cats rose to Internet fame, and why people like them so much.可知在YouTube上有超过两百万的视频,猫是互联网上搜索最多的东西之一。一个名为“猫如何接管互联网”的新展览在纽约移动影像博物馆开幕。它回顾了猫如何在网络上走红的历史,以及为什么人们如此喜欢它们。结合文章还说明了YouTube上几乎一半的原创视频都是关于人们的宠物,大约260亿次的观看是关于猫的,这使得它们成为最受欢迎的一个类别。文章说明了猫是如何变得如此受欢迎的、为什么是猫这种动物受欢迎的原因以及一些出名的猫。由此可知,B选项“猫的视频主宰了互联网”最符合文章标题。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为120左右。

My fiance(未婚夫)and I were excited about shopping for our first home.But our funds were limited,and none of the houses in our price range seemed satisfactory.

One agent recommended a house in particular..Although her description sounded wonderful,the price was beyond our range,so we declined.But she kept urging us to have a look at least.

We finally did and it was love at first sight:It was Our Home,small and charming, overlooking a quiet lake.Walking through the rooms and talking with the owners,a nice elderly couple,we felt the warmth and happiness of the marriage within that home.As perfect as it was,the price remained too high for us.But every day,we would sit by the lake, looking at the house and dreaming of what it would be like to live there.

Days later,we made a(n)offer-far below the asking price.Surprisingly,they didn't laugh at us.They renewed their offer instead.It was also much more than we could afford,but far less than the original asking price.

The next day,we got a disappointing message that another buyer had offered a much higher price.Even so,we decided to talk with the owners directly.We made our final offer, which still was thousands of dollars 'less than' the other buyer's bid.We knew it,but we had to try.Nobody knew if we could get it.

Paragraph 1:We went to the owners' home after we made our final offer.The other buyer came to visit the owners too.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Paragraph 2:The owner looked at us and said,"I want to sell my house to you!"

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网