题目内容

4.Mr.Smith lived in a small village.He grew vegetables.Years ago he found work in a big city and moved there with his family.
On he first Saturday in their new home,Mr.Smith took his new car out of the garage (车库) and washed it.A man came at the moment.When he saw Mr.Smith's new car,he stopped and looked at it for a few minutes.Then Mr.Smith turned and saw him.
The man said,"That's a nice car.Is it yours?"
"Sometimes,"Smith answered with a smile.
"Sometimes?"The man said."What do you mean?"
"Well,"answered Smith slowly,"When there's a party in town,it is my daughter's,Mary.When there's a football game,it's my son's,John.After I wash it,and it looks really nice and clean,it's my wife's.And when it needs gas,it's mine."
1.The Smiths moved toB.
A.a small town   
B.a big city    
C.a small village  
D.a farm
2.Mr.Smith always had toC.
A.buy a car  
B.drive the car  
C.buy gas and clean the car  
D.clean the house
3.Which of the following is true?A
A.Everyone except Mrs.Smith could drive the car.
B.Mr.Smith used the car after he washed it.
C.The car was not Mr.Smith's.
D.Each of the Smiths had got a license(驾照).

分析 文章讲述了Smith先生在洗车时和一个人的对话:这辆漂亮的车子女儿开它去参加聚会,儿子开它去看球赛,洗干净后妻子要用,只有需要加油时才属于他自己.

解答 1.B 细节理解题.文章第一段说Years ago he found work in a big city and moved there with his family几年前他们搬家到了一个大城市.故选B.
2.C 细节理解题.文章最后一句说After I wash it,and it looks really nice and clean,it's my wife's.And when it needs gas,it's mine车洗好后是属于妻子的,当车需要加油时,那就是我的事.故选C.
3.A 细节判断题.从文章最后一段When there's a party in town,it is my daughter's,Mary When there's a football game,it's my son's,John.After I wash it,and it looks really nice and clean,it's my wife's.And when it needs gas,it's mine可以知道车子是女儿,儿子和妻子开.Smith先生只要负责给车加油就行了.故选A.

点评 本文是一个人物故事类阅读理解,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.

练习册系列答案
相关题目
14.Chester City Library offers a range of Library Special Needs Services to people who don't have access to our library service in the usual way.As long as you live in Chester City,we'll provide a wide range of library services and resources including:
●Large printed and ordinary printed books
●Talking books on tape and CD
●DVDs and music CDs
●Magazines
●Reference and information requests
Home delivery service
Let us know what you like to read and we will choose the resources for you.Our staff will deliver the resources to your home for free.We also provide a service where we can choose the resources for you or someone instead of you choose the things from the library.You can also choose the resources you need personally.
Talking books and captioned videos
The library can provide talking books for people who are unable to use printed books because of eye diseases.You don't have to miss out on reading any more when you can borrow talking books from the library.If you have limited hearing which prevents you from enjoying movies,we can provide captioned videos for you at no charge.
Languages besides English
We can provide books in a range of languages besides English.If possible,we will request these items from the State Library of NSW,Australia.
How to join?
Contact the Library Special Needs Coordinator to register or discuss if you are eligible(合适的) for any of the services we provide---Tuesday,Wednesday and Thursday 9am---5pm on 4297 2522for more information.
21.Library Special Needs Services are meant forB.
A.those who are fond of reading
B.people living in Chester City with an illness or disability
C.only those who have walking disabilities
D.those who can't get medical help in Chester City
22.What can we learn from the passage?C
A.Few entertaining resources are offered here.
B.People with limited hearing have to pay for captioned videos.
C.Books with different languages are available.
D.People have to choose what they need by themselves.
23.To get home delivery service,you mustD.
A.only choose printed books    
 B.have others choose the resources for you
C.pay the library ahead of time   
D.register ahead of time.
15.In order to know a foreign language thoroughly(完全地),four things are necessary.First,we must understand the language when we hear it spoken. Secondly,we must be able to speak it ourselves,with confidence(自信) and without hesitation(犹豫). Thirdly,we must do much reading. Finally,we must be able to write it. We must be able to make sentences that are correct in grammar.
There are no shortcuts to success in language learning. A good memory is a great help,but it is not enough only to memorize the rules from a grammar book. It is not much learning by heart long lists(一览表) of words and their  meanings,studying the dictionary and so on. We must learn by using the language.
If we are pleased with a few rules we have memorized,we are not really learning the language. We must"learn through use."Practice is important.We must practice speaking and writing the language whenever we can.
25. The most important things to learn a foreign language areB.
A. understanding and speaking
B. listening,speaking,reading and writing
C. writing and understanding
D. memorizing and listening
26. Someone hears and writes English very well,but he speaks it very badly. This is becauseD.
A. he doesn't understand the language when he hears it spoken
B. he doesn't have a good memory
C. he always remembers lists of words and their meanings
D. he often hesitates(犹豫) to practice speaking it
27. One can never learn a foreign language well byB.
A. doing much practice            
B. studying the dictionary
C. learning through use            
D. using the language
28. Which is the most important in learning a foreign language?C
A. A good memory.              
B. Speaking.
C. Practice.                            
D. Writing.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网