题目内容

【题目】Welcome to Germany’s largest theme park! In an area covering 68 hectares, visitors to Europe Park can experience the architecture, plants and culture of 12 European countries.

Set in various themed areas, the popular leisure(休闲)park provides over 100 attractions and wonderful shows. Visitors can take a leisure walk through Italy, France, Spain, Portugal and Scandinavia in one afternoon!

Visitors can experience the rush of our high speed roller coasters, watch various acrobatic(杂技的) shows in our international programs, get lost in the underwater world from their seat in the 4D cinema, or experience many of our spectacular attractions. You are sure to make a lasting impression on your children and family.

Deep below the Greek Village, Atlantis Adventure, an interactive theme ride for the whole family, is waiting for all brave hunters. Visitors can get to the bottom of one of the world’s great mysteries in vehicles which can rotate 360°. Trying to reveal the myth of Atlantis, this adventure takes the visitors past extraordinary scenes with amazingly-beautiful coral reefs, sunken ships and groups of colourful fish. Be fascinated by the amazing animation (动画)and computer technology used in this fantastic ride! Children 8 years of age and under must be accompanied by an adult.

1What can people do in European Park?

A. Riding in 12 European countries.

B. Playing underwater with children.

C. Watching various acrobatic shows.

D. Hunting for treasures in sunken ships.

2How can visitors experience an underwater adventure?

A. By join in international programs.

B. By taking an interactive theme ride.

C. By walking through the Greek Village.

D. By watching fantastic shows in 4D cinemas.

3What does the underlined word “rotate” mean?

A. Jump off.

B. Get away.

C. Pull over.

D. Turn around.

4What is the author’s purpose of writing the text?

A. To inform the public of a family—friendly park.

B. To introduce the largest theme park in the world.

C. To persuade more people to pay a visit to Germany.

D. To explain why theme parks are popular with children.

【答案】

1C

2B

3D

4A

【解析】本文是一篇记叙文。通过描述德国最大的主题公园,向我们介绍了公园里面一些比较有名并且吸引人的游乐设施与景点,游客们可以从中体会到不同的乐趣,同时我们也可以看出这是一家适合家庭游乐的公园,值得去欣赏与体验。

1细节理解题。根据“Visitors can experience the rush of our high speed roller coasters, watch various acrobatic shows in our international programs”游客们可以体验我们的高速过山车,还可以观看各种各样的杂技表演。故选C。

2细节理解题。根据“Atlantis Adventure, an interactive theme ride for the whole family, is waiting for all brave hunters”亚特兰蒂斯冒险,是为整个家庭准备的一个互动性的主题之旅,等待着所有勇敢的猎人 。故选B。

3词意猜测题。根据“Visitors can get to the bottom of one of the world’s great mysteries in vehicles which can rotate 360°”可知,要想猜测出rotate的意思,需要联系后面的360°。由题目选项可知:A跳下,B离开,C靠边停车,D旋转,从这句话中可看出与360°有关的只有D旋转,游客们可以在世界上最大的谜团之一的底部找到可以旋转360°的车辆。故选D。

4细节理解题。根据“You are sure to make a lasting impression on your children and family”到这个公园游玩一定会给你的孩子和你的家庭留下长久的印象,可以看出作者是在向公众介绍一个适合增强家庭友好类型的公园。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Wow,ladies! That is all I can say, I write this article with mixed emotions. Having Aiko the female robot around the house to help out could be either a blessing or a nightmare. If you are a working mother like me, then the idea of having a helping hand around would be a good thing. We working mothers dream about going home to find dinner on the table, a clean house and everything ready for the next day,that would be the perfect world.

Yet as always we women worry about being replaced,me included. Aiko has been created with special sensors (感应器) underneath her immediate“skin”cover. I believe her creator, Le Trung,has other motives(动机). Of course, he says it's not true. She doesn't complain, argue or talk back. She can carry on a conversation and help you with your math homework. She can tell you the weather outside and can speak in English and Japanese. She doesn't require any sleep nor does she complain about a headache or being tired. She can serve tea and give back massages. I'm sure some men out there would view her as the perfect woman or even“superwoman”. So with good reason I say having Aiko around could prove to be bad. As a woman and a wife,I worry about being replaced or even being compared to Aiko. How can you compete with someone or something so perfect like that?

Scientists have been trying to invent robots for a long time. There are many movies and books out there about robots. It looks like those crazy scientists are closer than we thought. Ladies, I think we are fighting a losing battle. So instead of trying to fight it,I guess we have no choice but to join them. Now where is my male robot? Hmm...I want him to look exactly like my Ken Barbie doll. Okay?

1Le Trung created Aiko mainly to ________.

A. keep people company

B. teach people foreign languages

C. help children with their homework

D. help working mothers do housework

2What can we learn about Aiko from the second paragraph?

A. She is poorly designed.

B. She is perfectly made.

C. She works better than expectations.

D. She is especially made for housewives.

3Why does the author think having Aiko around could prove to be bad?

A. The robot could replace her.

B. The robot can do more than she does.

C. The robot makes a mess in the house.

D. The robot can speak human language.

4What could be the author's purpose in writing the text?

A. To introduce a robot.

B. To argue against robotmaking.

C. To show her fights with robots.

D. To describe the daily life of a working mother.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网