题目内容

13.Sometimes ideas do not appear when you are concentrating your attention and mysteriously appear when you are not.Modern science recognizes this as a result of incubating(酝酿) the problem in your subconscious(潜意识),yet can't account for why it occurs.
When you quit thinking about a subject and decide to forget it,your subconscious mind doesn't quit working.Your thoughts keep making associations(联想,联系).This is why you've experienced suddenly remembering names,getting solutions to problems you've forgotten about,and ideas out of the blue when you are relaxing and not thinking about any particular thing.
You may try solving a problem with your subconscious mind by writing a letter to it.Now let go of the problem.Don't work on it.Forget it.Do something else.This is the incubation stage when much of what goes on occurs outside your focused awareness,in your unconsciousness.Open the letter in two days.The answer might magically pop into your mind.
An advertising agency was under pressure to come up with a marketing campaign.Bert,the creative director,wrote the following letter which he addressed to his subconscious mind.
Secret Expert,
I need to come up with a new marketing program to introduce a new season of television shows.I'm interested in some kind of campaign that will capture the audience's attention more than one time.Is there something people need that we can advertise on?What kind of products,foods and services should we investigate?I need your idea about a fresh approach to advertising.
Thanks,Bert
Bert mailed the letter to himself and when he read what he had written,he got his brainstorm,which was to advertise on"eggs".Somehow an association between"foods","need"and"fresh approach"inspired the thought of using"fresh eggs to advertise."He arranged to put the ad for the television shows on eggs-some thirty million.
The consumers look at a single egg at least a few times,when they buy the eggs at the store,when they transfer(转移,传递,转送) them to the refrigerator,and when they crack them open.It's unlike any other ad medium in the world,because you're looking at it while you are using it.

32.You remember names though you are not thinking about them because your subconscious mindB.
A.stops working
B.is still working
C.is full of names
D.improves your memory
33.During the incubation stage,your focused awarenessA.
A.doesn't work
B.controls your thoughts
C.waits for an answer
D.leads to you being unconsciousA
34.Which of the following was included in Bert's letter to his subconscious mind?
A.What he wanted it to do.
B.When he would need its help.
C.What product could be advertised.
D.How the solution could be found.
35.In what way did the ad put on eggs help?D
A.It greatly increased the sales of eggs.
B.It helped Bert to get a brainstorm.
C.It made sure that consumers could get fresh eggs.
D.It made the TV shows known to people repeatedly.

分析 文章介绍了我们往往在不思考问题的时候,潜意识还在工作,因为我们可以利用潜意识解决问题,作者用鲍勃的例子,告诉读者可以给自己的潜意识写信解决自己的难题.

解答 32.B  细节理解题:根据第二段的句子:When you quit thinking about a subject and decide to forget it,your subconscious mind doesn't quit working.Your thoughts keep making associations.This is why you're experienced suddenly remembering names,可知你突然想起了名字是因为你的潜意识还在工作,故选B.
33.A  细节理解题:根据第四段的句子:This is the incubation stage when much of what goes on occurs outside your focused awareness,in your unconscious.可知the incubation stage 是指有意识的思维停止工作的阶段,故选A.
34.A  细节理解题:根据Bob的信中的句子:Your mission is to give me a new idea on how to advertise TV shows.可知他想知道怎么做到这件事,故选A.
35.D  细节理解题:根据最后一段的句子:The consumers look at a single egg at least a few times,when they buy the eggs at the store,when they transfer them to the refrigerator,and when they crack them open.可知人们在重复使用鸡蛋的时候可以看见广告,故选B.

点评 考查学生的细节理解和推理判断能力.做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确选择.在做推理判断题时不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关题目
1.If you want to keep fit,please refer to the following:
Move More
Make it a daily to find ways to move your body.(36)EClimb stairs instead of taking the elevator.Walk your dog; play with your kids.It doesn't have to be an hour in the gym or a 45minute dance class.But that's great when you're up to it.At the same time,move more.
Quit Smoking
Ever since 1960 when it was announced that smoking was harmful to health,Americans have been reducing their use of tobacco products.Just recently,we've seen more and more teens smoking.Could it be the Hollywood influence?(37)BTake care!Warn your children against smoking.
(38)A
While recent studies show a glass of wine or one drink a day can help protect against heart disease,more than that can cause other health problems such as liver and kidney(肝肾) disease and cancer.
Reduce Stress
Easier said than done,stress comes in many ways.(39)GSpend 30 minutes a day doing something you like such as walk on the beach or in a park,read a good book,visit a friend,listen to relaxed music and watch a funny movie.
Protect Yourself from Pollution
If you can't live in a smogfree environment,at least avoid smokefilled rooms.(40)DExercise indoors in air conditioning when air quality is good.
A.Avoid Excessive Drinking
B.It seems that the stars in every movie smoke cigarettes.
C.Think carefully about what you will do.
D.Exercise outside when the smog rating is low.
E.There are many things you can do to move your arms and legs.
F.Keep a Positive Mental Outlook
G.Some techniques given by experts are thought to be positive thoughts.
18.On a Saturday morning earlier this September,the world got its first look at the Strati.This electric vehicle is unlike any other currently on the road.It rolls on four wheels,but its body and chassis(底盘) weren't built in a factory.Instead,Strati's designers used a technology called 3-D printing.It created those parts of the car in one piece,from the ground up.
"Compared to a typical vehicle on the road,the Strati definitely looks different,"says Greg Schroeder,a senior research engineer at the Center for Automotive Research in Ann Arbor,Mich.He did not work on the new car.His organization studies trends and changes in the auto industry.
It took 44 hours to print the new car at the International Manufacturing Technology Show in Chicago.Over the next few days,the car's designers installed additional parts.These included the car's engine,brakes and tires.Then,early on September 13,Jay Rogers climbed into the car,started its engine and drove the vehicle onto the street.Rogers helped found Local Motors.It's the Arizona-based company behind the Strati.Two weeks later,his team printed a second Strati,and just as fast,at a fair in New York City.
Justin Fishkin,a local Motors official,sees the Strati as a window into the future.Today,car buyers are limited in their choice of a vehicle.They can order only what car companies have already designed.But in the future,he says,you may be able to design your own car online and then get it printed to order.
Manufacturing experts say 3-D printing has begun to revolutionize how they make things.The technology has been around for decades.But these machines used to be so expensive that only large companies could afford them.In the last few years,though,that has changed.Many of the machines are now inexpensive enough for small companies-or even individuals-to own.Some local libraries make them available to the public.High Schools are beginning to use them in classrooms.Wide access to these printers means people can now design and print a wide variety of new things.
The car's printer is a one-of-a-kind device.
The technology behind the 3-D printer used in Chicago is an example of additive manufacturing.This process builds solid objects,slice by slice,from the bottom up.("Strati"means layers,in Italian.) A mechanical arm moves a nozzle from one side to another,back and forth.As it moves,the nozzle deposits a liquid-often melted plastic or metal (but it could be food,concrete or even cells)-that quickly hardens or bonds to become solid or semi-solid.This creates a single,thin layer.Once a layer is complete,the printer starts depositing the next one.
"There's a lot of interest in 3-D printing in the auto industry,"says Schroeder.Right now,the technology is particularly useful for building models of cars or car parts.
To compete with current auto manufacturers,the 3-D printer would have to increase in a hurry,Schroeder says.By contrast,he notes,a Ford F-150pickup truck rolls off an assembly line at a rate of roughly one per minute.To print as many Stratis would require many more printers.Schroeder says he doesn't see 3-D printing soon taking over for such high-volume manufacturing.But,he adds,"Who knows what will happen in the long term?"
Scientists at Oak Ridge National Laboratory in Tennessee designed the 3-D printer used in Chicago.Lonnie Love,a research scientist at the lab,led the effort.
Additive manufacturing often is slow and expensive.It also may produce materials that are unreliable,Love says.So for two years,his team searched for ways to make 3-D printing better.They built new machines and tested them over and over.
All of that work paid off:their new machine is fast and uses less expensive material than earlier printers.In addition,it prints a plastic embedded with fibers of carbon to produce a stronger material.This helps ensure the material won't crack or break under pressure.

71.Which of the following statements about the first Strati is TRUE?B
A.It was born in a car factory in Chicago.
B.All parts of it were not made by using a technology called 3-D technology.
C.It is a pity that it has not run on the street so far.
D.Many senior research engineers worked on it,including Greg Schroeder.
72.What can we infer from Paragraph 5?D
A.Large companies are always rich enough to buy expensive things.
B.Now High Schools are beginning to use 3-D printers in classrooms.
C.Wide access to 3-D printers has made it possible for people to order novel things online.
D.High prices of new products can stop them from being used widely in the beginning.
73.What does the word"nozzle"in Paragraph 7possibly refer to?B
A.A single,thin layer.
B.A part of the 3-D printer.
C.A solid or semi-solid object.
D.A person who operates the machine.
74.Why did Lonnie Love make efforts to improve 3-D printing with his team?A
A.Because additive manufacturing might produce unreliable materials.
B.Because he just was interested in making new things.
C.Because he just wanted to build new machines and test them
D.Because additive manufacturing is always slow but inexpensive.
75.Which of the following can be the best title for this passage?D
A.3-D Printers Are Coming 
B.3-D Printers Are Becoming Well-Known
C.3-D Printers Are Becoming Cheaper
D.3-D Printers Are Making Cars.
2.Windows 8,apart fromWindows 95,is the biggest surprise and the only version(版本) of Microsoft's operating system that has been changed from the core(核心) when compared to its former one.However,a recent study has shown that under 20% of business owners would be willing to upgrade to the new version of Windows.The reason for this remains to be discussed and debated,and we'll try to throw light on this research by providing you with some of the most common advantages and disadvantages of Windows 8.
Generally speaking,there're a great number of plus sides related to upgrading from Windows 7to Windows 8.
Speed--this is the biggest advantage to mention.Boot time has been reported to be up to 9times shorter than that with Windows 7.
New passwords--instead of typing your passwords,Windows 8will let you use gestures on your favorite photos to enter your passwords.This is not only practical but also extremely cool!
Windows 8experience--apart from computers,it will be used on all devices,including smart phones,tablet PC's and so on.Also,owing to the fact that it has been specifically designed with touch screen users in mind,Windows 8,besides using the keyboard and mouse,will offer a whole new users experience.
However,there are still some disadvantages.
The first one that has to be mentioned is that there's no Start menu from Windows.Yes,there's no Start button in the lower left corner,and this might be a real puzzle of many Windows users.Also,many users have had a problem to get used to the new interface(界面)  introduced by Windows 8.The biggest problem that is worth noticing is that Windows 8was originally designed for touch screen users,and this may have a bad effect on desktop(桌面) users who have got used to doing everything with the help of their keyboard and mouse.

25.What does the underlined part"plus sides"in paragraph 2probably refer to?B
A.math symbols 
B.strengths  
C.new rules   
D.messages
26.According to the text the greatest advantage of Windows 8is itsB.
A.complex passwords     
B.high speed
C.unique experience      
D.new interface
27.From the text we can learn that Windows 8D.
A.no longer requires a password
B.was upgraded from Windows 95
C.will be popular with desktop
D.can be used on more than computers
28.Many Windows 8users face the problem thatD.
A.the Start menu is hidden in the lower corner
B.they have to use fingerprints instead of buttons
C.the keyboard and mouse can't be used any longer
D.they don't get accustomed to the new interface.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网