题目内容

Boys and Girls, I will tell you ________, and you can finish it ________.

A. what to do; on your own B. what to do; by yourself

C. how to do it; by yourself D. how to do; alone

A

【解析】

试题分析:句意:孩子们,我将告诉你们做什么,你们能自己完成。on your own=by yourself/yourselves靠自己,根据说话的对象是Boys and Girls ,所以用yourselves,排除B。how to do +宾语,怎么做······;what to do ,做什么,what做do 的宾语。结合句意及结构,故选A。

考点:考查疑问词加动词不定式的用法。

练习册系列答案
相关题目

Do you want to save(节省) money when you take our train to travel? Here are some ways.

Day Returns

This kind of ticket can save you 45% on the fare. You have to travel before 8:00 a.m. and after 6:00 p.m. from Monday to Friday, but you can travel at any time on Saturday or Sunday.

Big City Savers

You can save much money with these tickets. You have to buy them by 4:00 p.m. the day before you travel.

Monthly Returns

You can use these tickets for most journeys over 65 miles(英里). Go any day and return within(在…之内) a month. Monthly Returns can save you 25% on the fare.

Family Returns

You can get a card of Family Returns for $20. After you buy it, you need to pay only $3 for each of the other family members. You can travel as often as you like within two months.

1.. How many kinds of tickets are mentioned(提及) in the passage?

A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.

2.Which kind of ticket will you choose if you want to go to another city 75miles away this afternoon and stay there for four days?

A. Big City Savers B. Monthly Returns.

C. Day Returns. D. Family Returns.

3. Mr Wu has a card of Family Returns. He and his family members are going to travel. How much will he pay for the tickets for his other three family members?

A. $29. B. $12. C. $9. D. $15

4. Which of the following is true?

A. A card of Family Returns can only be used for two months.

B. If you want to travel to Paris by air, you can use Big City Savers.

C. If you travel to Tokyo for three months, you can use Monthly Returns.

D. You can only use Day Returns from 8 a.m. to 6 p.m. at the weekend.

任务型阅读(共10小题,每小题1分,计10分)

阅读下面一篇短文,根据短文内容完成表格信息,每空一词。

Our English teacher, Tom Jackson, has some good friends. They are Carl, Ann, Joe and Mary.

Carl is a train conductor (列车员). He is 49 years old now. He began to work at the age of 21. It is a good job for him because he likes people. Carl is very helpful and tries to make the passengers(旅客) comfortable(舒适的). He often stops to talk with the passengers. He likes his work because he can travel to many different places.

Ann works in a hospital in a small town. She has been a nurse for four years. She likes her work very much. This month she is helping mothers with their new babies.

Joe has driven a taxi for 22 years. Most of the time, Joe likes his work. Famous people have ridden in his car. He has taken many film and television stars to the airport. He is cheerful and smiles a lot, and his passengers like him. He makes a good living and supports a family of four.

Mary is a teacher in a high school. She began to teach after she left college five years ago. She teaches Music. There are 15 boys and 18 girls in her class. She likes her students and her students like her. She is very kind and helps them a lot. She is always proud of being a teacher.

Title: Our English teacher’s 1. .

Name

Working years

Job

Information

Carl

2.

A train conductor

He likes helping the passengers and tries to make them 3. . He often 4. with the passengers.

Ann

4

A 5.

She is going to help mothers and their new 6. .

Joe

22

A taxi

He is 7. and always wears a 8. on his face.

Mary

5

A teacher

She teaches 9. in a high school. She likes her students. There are thirty-three 10. in her class.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网