题目内容

Traveling is one of the most important activities and people have been interested in it for many years. Modern traffic develops fast, so traveling to different places has become much easier than before.

Staying healthy while traveling can make your trip happier. But do you know how to keep healthy during a trip? The following information may be useful for you.

Before leaving:

Wear comfortable shoes, a hat and sunglasses.

Take some necessary medicine with you. They can be used when you get sick or have other problems.

If you do lots of sports like walking or climbing on your trip, you should do some exercise for weeks or months before you leave.

While traveling:

Be sure not to eat dirty food or bad fruit.

Have enough time to take a rest during your trip.

Tap water(自来水) is not safe, so drink bottled water and always clean the cover on the bottle.

1.You should ______ before you leave your home for a trip.

A. get some medicine

B. clean the cover

C. drink much water

D. wear warm clothes

2.You had better not _______ while you are having a trip.

A. wear sunglasses

B. be too tired

C. wear a hat

D. take a rest

3.If you ________ while traveling, your trip will be happier.

A. walk fast

B. eat too much

C. keep healthy

D. climb the mountain

1.A

2.B

3.A

【解析】

1.细节理解题。题干意为:在你离开家去旅游前你应该做什么?A. get some medicine带一些药,B. clean the cover 清洗盖子,C. drink much water多喝水, D. wear warm clothes穿暖和的衣服。根据文章的描述,可知选项A正确。

2.细节理解题。题干意为:当你旅行的时候,你最好别怎样?根据文章的描述“Have enough time to take a rest during your trip.”可知选B。

3.细节理解题。题干意为:当你旅行的时候,你怎样,你的旅行才会是开心的。根据文章的描述“Staying healthy while traveling can make your trip happier.”可知选A。

练习册系列答案
相关题目

阅读短文, 根据短文内容回答问题。(共6分,每小题2分)

Mei Lanfang(1894-1961), known as the great master of China’s dramatic arts, was the one who developed the modevn Beijing Opera.

Mei Lanfang was born into a family of Beiing Opera performers in Beijing. He made his first performance when he was just 10 years old. He was especially good at playing females, or the Dan role.

With a deep love for his people, he gave his whole life to the art of Beijing Opera. During his stage career(舞台生涯) of over 50 years, not only did he carry on the best of the traditional art of opera, but also kept searching for ways to improve his art and created many lively and unforgettable artistic images(形象) by studying and learning from the best of other local and national operas. He successfully put acting, singing and dancing together in his performing, and turned Beijing Opera into a colorful art of the highest stage effects(效果). As a result, he developed his own style called the “Mei Lanfang School”.

Mei Lanfang was the first one who introduced Beijing Opera to the world and made successful tours to Japan(1919, 1924 and 1956) and the USA(1930). He popularized the Chinese classical drama among foreign audiences and won international fame(声誉). Through his performances Beijing Opera won the hearts of many foreign people and influenced(影响) foreign stages in return.

Mei Lanfang is the symbol of China’s performing arts, the hero of his people and country.

1.Was Mei Lanfang good at playing the Dan role?

2.What did he put together in his performing?

3.Why is Mei Lanfang the symbol of China’s performing arts?

Mr Johnson worked well in a hospital. Three years ago, when he was sixty-eight, he retired. But a lot of people come to ask him to look them over. He’s very busy in the daytime and he wants to have a good rest at night.

Half a year ago a young man moved in the room upstairs. At first he was quiet. The old man was satisfied with him. But now he has several friends. They often came to see him in the evening. They talked loudly, sang and danced. Mr Johnson was unhappy, but he didn’t say anything.

It was the young man’s birthday yesterday. All his friends came at seven in the evening. They drank too much and made a lot of noise. The old man couldn’t fall asleep the whole night. This morning, as soon as he got up, he went upstairs and began to knock at the door. The young man opened for him and asked him to come in.

“Did you hear me beat the ceiling(天花板) last night, young man?” asked Mr Johnson.

“It doesn’t matter, sir,” said the young man, “ I don’t mind it. It was very noisy in my room, too.”

1.Mr Johnson is a ________.

A. teacher B. policeman

C. doctor D. gatekeeper

2.A lot of people come to ask Mr Johnson to look them over because ________.

A. he’s kind to them

B. he’s very polite

C. they don’t pay him for it

D. his medical skill is good

3.Mr Johnson was ________ last night.

A. angry B. happy

C. sad D. strange

4.Which of the following is true?

A. The young man thought Mr Johnson came to say sorry to him.

B. Mr Johnson wanted to drink with the young man.

C. Mr Johnson hoped that the young man could move in another house.

D. The young man was afraid to meet Mr Johnson.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网