题目内容
We all know that food gives us energy, but sometimes it can make us much happier when we feel bad. Studies show that foods such as sea fish, bananas, pumpkins and chicken can help fight against bad moods. How can they affect our moods?
Studies show that people living by the sea appear much happier than other people, because the fresh sea air helps them clear their minds and they eat a lot of sea fish.
Bananas have something that is full of Vitamin B6. Having more bananas can help us make a quick decision, and become more confident.
Eating pumpkins can also help people get into a good mood because it’s rich in Vitamin B6 and iron(铁)and it will make us happier.
Are you in a bad mood? If you are , don’t sit alone. Go to eat such happy food with your friends. Maybe you’ll be better.
- 1.
Food gives us energy and sometimes .
- A.it can affect our moods
- B.it can make us feel sad
- C.it can make us become fat
- D.it can make us look healthier
- A.
- 2.
Why do people living by the sea look happier?
- A.Because they have fresh air and eat sea fish.
- B.Because they can often swim in the sea.
- C.Because they often go boating.
- D.Because they drink sea water.
- A.
- 3.
What food can make us more confident?
- A.Sea fish.
- B.Chicken.
- C.Pumpkins.
- D.Bananas.
- A.
- 4.
The food can make us more confident?
- A.维生素
- B.矿物质
- C.小麦
- D.氯化钠
- A.
- 5.
Which of the following is TRUE?
- A.Chicken can do nothing for us.
- B.Vitamin B6 and iron can make us happier.
- C.Eating a lot fish can make us unhealthy.
- D.Fresh air can help us become more confident.
- A.
1.根据文章内容We all know that food gives us energy, but sometimes it can make us much happier when we feel bad.可知答案为A
2.根据文章内容Studies show that people living by the sea appear much happier than other people, because the fresh sea air helps them clear their minds and they eat a lot of sea fish.可知答案为A
3.根据文章内容Bananas have something that is full of Vitamin B6. Having more bananas can help us make a quick decision, and become more confident.可知答案为D
4..根据文章内容Studies show that foods such as sea fish, bananas, pumpkins and chicken can help fight against bad moods. How can they affect our moods?可知答案为A
5..根据整个文章内容大意,可知答案为B
假设你是江华,下周一你所在班级将举行英语课外阅读交流会。请根据以下提示,用英语写一篇短文,向同学们介绍 The Famous Rabbit-Tortoise Race 这一故事。
|
Rabbit |
win the second race be good at running |
|
Tortoise |
win the third race swim across the river |
|
|
take turns to put …on the back reach… together |
|
What I have learned:… |
要求:
文章必须包含所提供的主要信息,并适当发挥;
文中不得出现真实的人名和校名;
词数:90词左右(开头已写好,不计入总词数)。
We all know that the rabbit lost the first race against the tortoise.
Do you know how to study better and make your study more effective(有效的)?We all know that Chinese students usually study very hard for long 35 .This is very good, but it doesn’t 36 a lot, for an effective student must have enough sleep, enough rest and exercise. Every day you need to go out for a walk or visit some friends or some nice places. It’s good for your study.
When you return 37 your studies, your mind will be refreshed(清醒) and you’ll learn more 38 study better. Psychologists(心理学家) 39 that learning takes place in this way. Here take English learning 40 an example. In the first few months you can make a lot of progress and you feel happy. Then your language study seems 41 the same. So you will think you’re learning 42 and you may give up. This can last for days or even weeks, yet you needn’t give up. At some point your language study will take another big 43 . You’ll see that you really have been learning all along. If you get enough sleep, food, rest and exercise, studying English can be very effective and interesting. Don’t 44 along the way. Learn slowly and you’re sure to get a good result.
|
1. |
|
|
2. |
|
|
3. |
|
|
4. |
|
|
5. |
|
|
6. |
|
|
7. |
|
|
8. |
|
|
9. |
|
|
10. |
|