题目内容
---I don’t know the city.
---Where can I find ___ good restaurant?.
- A.a
- B.an
- C.the
- D.(不填)
冠词的用法。第一次提到的事物一般用不定冠词a或an,第二次提到或特指的一般用定冠词the,从本句的表达可知,是第一次提到,故答案为A。
| A.advice | B.messages | C.information | D.instructions |
An old man lived in a nice house with a large garden. He took care of his 1 all the time, watering and fertilizing(施肥)them.
One day a young man went by the garden. He looked at the beautiful flowers, imagining how happy he could be 2 he lived in such a beautiful place. Then, suddenly he found the old gardener was 3 . He was very surprised about this and asked, “You can’t see these flowers. 4 are you busy taking care of them every day?”
The old man smiled and said “I can tell you four reasons. First, I was a gardener when I was young, and I really like this job. Second, 5 I can’t see these flowers, I can touch them. 6 , I can smell the sweetness of them. As to the last one, that’s you.”
“Me? But you don’t know me,” said the young man.
“Yeah, it’s 7 that I don’t know you. But I know that flowers are angels(天使) that everybody 8 . We enjoy the happiness these flowers have brought us.”
The blind man’s work opened our eyes and 9 our hearts, which also made his life 10 . It was just like Beethoven, who became deaf in his later life and wrote many great musical works. Beethoven himself couldn’t 11 his wonderful music, but his music has 12 millions of people to face their difficulties bravely. Isn’t it one kind of happiness?
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
| 【小题11】 |
|
| 【小题12】 |
|