题目内容
Boys and girls, here I will tell you something about my first trip to the USA.
When I get to Kennedy Airport, I begin my visit to the USA. First, I go to Roy Senior high School. I’m happy on the first night in America because I live with a kind family, the Edwards. It’s a big family. They are very friendly to me. They help me do many things. When I want to write to my friends, they buy stamps for me; when I lose my camera, they help me buy a new one.
After some days, I go to another school in New Haven. I live in the Palumbos’ house. There are three people in the family. I’m surprised that the parents are from two countries.
It is a nice trip and I’m happy to be with the two families. They will be my friends for ever(永远).
- 1.
Where does the writer live for the first night?
- A.In Roy Senior High School.
- B.In the Edwards’ house.
- C.In another school in New Haven.
- D.In the Palumbos’ house.
- A.
- 2.
文中划线单词 “stamps”的中文意思是 “_________”。
- A.书籍
- B.邮箱
- C.邮票
- D.杂志
- A.
- 3.
How many school does the writer go to?
- A.One.
- B.Two.
- C.Three.
- D.Four.
- A.
- 4.
Why is the writer surprised when he gets to the Palumbos’ house?
- A.Because there are only three people in the family.
- B.Because the family are not very helpful to him.
- C.Because the parents of the family are from two countries.
- D.Because the family is too big.
- A.
- 5.
What’s the best title(标题) of the passage?
- A.American schools
- B.American families
- C.My first trip to America
- D.My best friend in America
- A.
BCBCC
1.根据文章内容I’m happy on the first night in America because I live with a kind family, the Edwards.可知答案为B
2.根据单词的意思,可知答案为C,表示邮票的意思。
3.根据文章内容I go to another school in New Haven.和I go to Roy Senior high School.故选答案为B
4.根据文章内容I’m surprised that the parents are from two countries.可知答案为C
5.根据文章内容大意可知答案为C
1.根据文章内容I’m happy on the first night in America because I live with a kind family, the Edwards.可知答案为B
2.根据单词的意思,可知答案为C,表示邮票的意思。
3.根据文章内容I go to another school in New Haven.和I go to Roy Senior high School.故选答案为B
4.根据文章内容I’m surprised that the parents are from two countries.可知答案为C
5.根据文章内容大意可知答案为C
练习册系列答案
相关题目
将下列单词或词组填入空格。每空限填一词,每词只能填一次
| A. weak B. break C. confident D. at the end of E. possibly F. breath ' G. do well in H. hobbies I. politely |
new school.
| Interviews are held so that you can learn about the school and the school can learn about you. You should spend a couple of hours getting ready for the interview carefully. Then you will 【小题1】 understand your questions better and get right answers on the day of the interview. First find out about the school. Read the school introductions and look at the school websites. Then think about yourself- your strong points and 【小题2】 ones. Try to find a few examples you could give the interviewers. What else you want to tall the interviewer about yourself?. For example, you might want to speak about your interests and 【小题3】 outside school. These tell the interviewer what kind of person you are. Be ready to talk about why you enjoy them. Dress properly on the day. Arrive a few minutes early. When you first meet the interviewer, greet him or her 【小题4】 . Don't forget to smile and make eye contact. First impressions (印象) are very important. You want the interviewer to think you are 【小题5】 and friendly. If you get nervous, take a deep 【小题6】 to calm yourself down. Listen to the interviewer with great care. If you don't understand the question, ask the interviewer to repeat it. Last but not least, 【小题7】 the interview, don't forget to thank the interviewer and say goodbye. I'm sure that you will 【小题8】 your interviews. Best of luck, boys and girls! |