题目内容

Mr and Mrs Smith have just opened a small restaurant. In order to attract customers(吸引顾客), they put a notice in front of the restaurant, which said “ Meals on the House for Three Days.”

A foreign student who didn’t know much English happened to pass by the restaurant on the second day. It was lunch time and he felt very hungry. “Well, here is a restaurant. I am going to have something to eat.” He walked towards the restaurant when he saw the notice. “ American people are really strange. They even eat dinners on the house! But how can I get up to the top of the house?” he said to himself.

He looked around and found a ladder(梯子) against a tree nearby. He was very glad. But as he reached the top he heard someone shouting at him. “ Hey, what are you doing up there?” Mr Smith was looking at him angrily and beside him was a policeman.

“ Don’t your notice say “ Meals on the House for Three Days”? Is it just a joke?” the foreign student answered.

On hearing this, both Mr Smith and the policeman laughed. “ Don’t you know what ON THE HOUSE means? Look it up in the dictionary,” the policeman said.

1.The story happened in __________________.

A. the USA B. Canada

C. England D. Australia

2.Mr and Mrs Smith are the ______________ of the small restaurant.

A. visitors B. cleaners

C. owners(主人) D. cooks

3.“Meals on the House “ in this story means____________.

A. eating in the house

B.buying the meals on the house

C. you can eat a meal on the top of the house.

D. you can eat a meal without paying

1.A

2.C

3.D

【解析】

试题分析:短文主要讲述了一个外国留学生路过一个餐馆去吃饭,却因为不懂英语而闹出来笑话的幽默小故事。

1.根据短文第二段外国学生的内心独白American people are really strange.可知,这名学生来到的是美国。故选A。

2.根据短文第一段可知,斯密斯夫妇一起开了一间餐馆,故两人是这里的主人。故选C。

3.On the house,免费的。故选D,免费提供三餐。

考点:故事类阅读。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网