题目内容
I often mistake Alice _________ Lily because they are twins and look the same.
A. with B. for C. of D. On
B
【解析】
试题分析:句意为:我通常误将爱丽丝认作是李丽,因为她们是孪生姐妹而且长得一样。mistake sb for sb是固定搭配,表示“误将某人认作他人”,结合选项可知应选B。
考点:考查介词的用法。
左栏是对五个人的描述,右栏是外国五种文化的介绍,从右栏中选出最恰当的选项并把它的字母编号写在题号前的括号内。
1.It is the first time for Mr Zhang to drive a car with his friends in America. 2. Chen Fang has celebrated Chinese New Year’s Day for times. Now she is curious (好奇) about other countries. 3.Tong Da, he was asked to an American friend’s home for dinner. It’s new to him. 4.Edison, he is falling in love with a beautiful lady, but she doesn’t know it. 5. Miss. Xie , she is going to have a trip in London. She is not sure what kind of clothes she should take. | A. Valentine?s Day Feb. 14th. Sweethearts’ day, on which people in love with each other express their love message. B. Traffic Rules in America Keep left! Don’t use your horn(喇叭) to express anger or complain. C. Weather in England Changeable(变化多端). Don’t be surprised to see Englishmen leave home on a bright, sunny morning with a raincoat or an umbrella. D. Eating in America. How to use knife and fork? Arrive on time or earlier? E. Christmas Dec. 25th. The biggest and best-loved holiday in the USA. Hanging a stocking, Christmas Tree, get presents from Santa Claus. |
任务型阅读(共5小题,计分10分)
阅读下面短文,根据短文内容,在短文后81-85小题句子空白处填入适当的词语或句子,使句子与短文内容一致(每空词数不限)。
Have you ever asked your relatives or friends if there is Wi-Fi in their houses? Have you ever searched for Wi-Fi when you are at restaurants or hotels? The answers will probably be "Yes". Most of us want Wi-Fi everywhere as if we can't live without it. But we can only use free Wi-Fi in some public places. We still have to spend some money accessing(连接)the Internet at most time. Here comes a piece of good news.
A rich, powerful organization in the USA called the Media Development Investment Fund (MDIF) has decided to change the age of online computing (计算) completely by giving free Wi-Fi to every person on Earth. They will send up hundreds of satellites(卫星) into low Earth orbit(轨道)in 2015.
This is because they have made a survey and found that only 60% of the world's population have been able to get information on the Internet. And this is also because many countries are unable to offer people the necessary infrastructure(基础设施)to access the web.
We can expect to use free Wi-Fi everywhere in the near future.
![]()
Present situation | ●Many of us want Wi-Fi everywhere as if we can't live without it. ●It 1. us some money to access the Internet at most time. |
What the organization will do | ●MDIF has made a decision to 2. hundreds of satellites into low Earth orbit in 2015 so that for every person on Earth, there will be free Wi-Fi available . |
Reasons | ●Only 60% of the world’s population have been able to 3. on the Internet. ●Many countries can’t 4. people the necessary infrastructure to access the web. |
What we can expect | ●Free Wi-Fi will 5. everywhere in the near future. |