题目内容

______is the price of the book ?

A. How B. How much

C. What D. How many

C

【解析】

试题分析:句意:这本书的价格是多少?在英语中在提问价格时用what,问的是价格的数目是什么,故选C。

考点:考查疑问词的用法。

练习册系列答案
相关题目

Writing.(本题共15分, A题5分,B题10分)

(注意:文中不能出现考生真实姓名、校名和老师名,否则不给分)

(A)话题表述(满分5分)

下列表格中所列内容是老师对张旭同学的评价和希望。假设你是老师,请围绕这些内容为张旭同学写下毕业赠言。(提示句已给出)

评价

Clever

Hard-working

Do well in the exams

Like to help others

希望

Do some sports

要求:1)词数30---40

2)不要出现真实人名和校名

De Dear Zhang Xv,

You’re one of my favourite students. In my eyes,_________________________________

______________________________________________________________

______________________________________________________________

______________________________________________________________

______________________________________________________________

Regards,

Mr Mrs. Guo

(B)当今社会,环境破坏严重。尽管政府采取了一系列的措施去改善,但效果并不明显。请你以“What Do You Think We Should Do to Improve Our Environment?”为话题,写一篇短文,如何保护好环境,应从哪些方面做起。不少于80个词。题目自拟.

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

Long long ago, there lived in Greece a king whose name was Midas. He was a greedy man and loved gold better than anything else in the world.

One day, he asked a god to give him more gold. The god decided to give him a lesson and said, “OK, and from now on, everything you touch will turn to gold.” Midas was so excited when he heard this. The next morning, he got up early to test his skill. When he touched his bed, it turned to gold. “Gold!” cried Midas, laughing like a boy. “It works!”

Not only stones, flowers, and the things of his house turned to gold, so did the food he ate and the water he drank. He was unhappy now. Just then his daughter ran up to him, Midas touched her hand. At once her body became cold. Midas was holding a gold girl!

At last, he asked the god to free him from his wish. “Go to the river and bath in it,” the god said. So Midas did, and the water took away his golden touch. He would never forget this lesson: Gold did not bring happiness.

This is a Greek story. Now the idiom “have the Midas touch” means to have the ability (能力) to be successful, especially the ability to . Well, do you want to have the Midas touch and become a rich man?

1. What does the underlined word greedy mean in English?

A. 易怒的。 B. 慷慨的。

C. 宽容的。 D. 贪婪的。

2.With the gold-touch skill, Midas can turn everything into gold except ______.

A. the river B. the food

C. the flowers D. the stones

3.Choose the best phrase to complete the sentence (Line 2, Paragraph 5).

A. make money easily

B. drive a car safely

C. look after sick people

D. cook delicious food

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网