题目内容

Not only his parents but also his brother           to the Summer Palace. They will be back next week.


  1. A.
    have been
  2. B.
    have gone
  3. C.
    has gone
  4. D.
    has been
C
解析:
不但他的父母而且他的兄弟都去了颐和园,下一周将返回,表示某人去了某地在路程当中通常用have或has gone to+地点,not only……but also作主语时谓语动词采用就近原则,最近的是单数第三人称his brother,故谓语部分中的助动词用has,故选C。Have或has been表示某人去过某地,现在不在外地,与本题意思不符。
练习册系列答案
相关题目
阅读短文,根据短文内容及首字母提示,在空白处填入一个适当的单词
Coober Pedy is a small town in the Australian desert (沙漠). It's famous not only for its opals (猫眼石) , but also for a very unusual【小题1】 r________—the people live and work underground.
Why do people choose to live under the ground? To avoid (避开) the【小题2】h_______ days and cold nights-daytime temperatures can rise to 50 °C or more and on a cold night they can fall to【小题3】z_______. The locals say that their strange lifestyle is the only answer【小题4】 t________ the unpleasant climate (气候) . In the underground homes,the temperature is always a very pleasant 19°C to 24°C .But that's not the only advantage ; the people there don't need to pay builders if 【小题5】 t_______want to build a home or make any changes.
You would be very surprised to see 【小题6】 h________well people manage to live underground. They have modern kitchens and bathrooms, sometimes even spas (温泉)“People think it's impossible to live here and that we're like ancient people,【小题7】 b_______ that's not true. " says Bev Smith, who has lived in Coober Pedy for over 30 years. When my husband, Larry, and I first came here, life was very【小题8】 d _______ and many people decided to leave. But now, things have【小题9】 c________a lot and we’re very comfortable. We now have underground shops, hotels, restaurants, cafes and churches!”
Abigail and Brian Tynan 【小题10】1_______ their large house in Melbourne(墨尔本) two years ago to have in an underground home. "My mouth fell open when I saw my wonderful underground home," remembers Brian. " I really enjoy living here. "

阅读短文,根据短文内容及首字母提示,在空白处填入一个适当的单词

Coober Pedy is a small town in the Australian desert (沙漠). It's famous not only for its opals (猫眼石) , but also for a very unusual1. r________—the people live and work underground.

Why do people choose to live under the ground? To avoid (避开) the2.h_______ days and cold nights-daytime temperatures can rise to 50 °C or more and on a cold night they can fall to3.z_______. The locals say that their strange lifestyle is the only answer4. t________ the unpleasant climate (气候) . In the underground homes,the temperature is always a very pleasant 19°C to 24°C .But that's not the only advantage ; the people there don't need to pay builders if 5. t_______want to build a home or make any changes.

You would be very surprised to see 6. h________well people manage to live underground. They have modern kitchens and bathrooms, sometimes even spas (温泉)“People think it's impossible to live here and that we're like ancient people, 7. b_______ that's not true. " says Bev Smith, who has lived in Coober Pedy for over 30 years. When my husband, Larry, and I first came here, life was very8. d _______ and many people decided to leave. But now, things have9. c________a lot and we’re very comfortable. We now have underground shops, hotels, restaurants, cafes and churches!”

Abigail and Brian Tynan 10.1_______ their large house in Melbourne(墨尔本) two years ago to have in an underground home. "My mouth fell open when I saw my wonderful underground home," remembers Brian. " I really enjoy living here. "

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网